BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Celal Uzunkaya göreve başladı FETÖ kumpasına uğramıştı

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, "Teşkilatımız, toplumla bugüne kadar olduğundan daha da fazla kaynaşmak suretiyle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlama amacıyla görevlerini devam ettirecektir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
kundemacı

Türkiye gerçekten farklı bir ülke; siz adamı 3,5 yıl terör örgütü üyesi olmaktan yargılattıracaksınız sonrada emniyet genel müdürü yapacaksınız. Akla şu gelmez mi acaba savaş mı bitti, barış süreci mi başladı? her zaman yanılan bir insan; şimdi yanılamaz mı? Kandırılamaz mı? Hepsi mümkün.

BAŞARILAR VE FETÖCÜLERİN YAKALANMASI!...

HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.O DÖNEMLERDE NE KADAR CEZA ALAN VARSA YÖNETİCİ YAPILMALIDIR.SORU DEĞİL CEVAP ŞIKLARINI ALIP BELLİ MEVKİLERE GELENLERİN TESPİTİNİN DAHA DA HIZLANACAĞINI BEKLİYORUZ.SADECE SORU KİTAPÇIKLARINDA İŞLEM YAPMADAN MATEMATİK SORULARINI CEVAPLAYANLARI BULSUNLAR,FETÖCÜLERİN YÜZDE DOKSAN DOKUZU YAKALANIR.

Salih

görevden alanlar kendileri iade eden yine kendileri Trumpınmı imzası var altında

salhor

Bir mektup bir adamı değil, bir sülaleyi yakmış. İyi ki adam temizlenmiş. Ya benim doç. damadım nasıl temizlenecek? İki senedir delirecek diye korkuyoruz. Kızım, torunlarım kayan hayatlarını şaşkınlıkla, kinle seyrettiler. Biz de hepsini seyrettik. Adamın desteklediği MHP ise hiç sahiplenmedi. Ama Allah elbette er veya geç sahiplenecek.Şu bahtsız adamcağıza sahiplendiği gibi. Ama çocukların bozulan okul durumları, psikolojileri ne olacak? Bunun hesabını kim verecek? Kimler verecek?

yağmurlu

hayırlı olsun. genel müdürümüzün çalışma sartlarının ve mesai saatlerinin düzeltilmesi.kamu görevlilerinin bayram tatilinde aldıkları ücretten faydalamalarının saglanması. emekli lerinde çalışanlar arasındaki ücret farklarının giderilmesi yönünde çalışma yapılarak 3600 gösterge için verilen sözlerin yerine getirilmesini arz ederim.

Fikirci Fikri

İl müdürleri 24 Temmuz öncesi bakan, başbakan ve cumhurbaşkanının imzalarıyla yani üçlü kararname ile atanırlar ve görevden alınırlarken hâlâ FETÖ'nün siyasi ayağı yok diyenler var. Daha acı olanı ise bu yalanlara inanan büyük bir cahil kitle var.

ecemnur

Kolkola Fetö-Akp işbirliği ile ülkenin temeline dinamit konulduğu dönemlerde harcanmak istenen adamlardan birisi.Akp Şimdi günah çıkarıyor.Ama sor ,kandırıldılar..

  • 1