BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

Çavuşoğlu'ndan sonra ABD'den flaş Afrin açıklaması!

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili yaptığı açıklamada ''Türkiye'nin güvenlik endişelerinin farkındayız. Kuzey Suriye'deki gelişmelerden endişeliyiz.'' ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

misafir 14:41 kürtlerle bir sorunumuz olmadığını 10 yaşında bebe biliyor artık. yazdıklarına kendin bile inanmıyorsun. ortalığı yalandan karıştırmaya gücünüz yok. istediğin kadar provokatör yorumlar yaz. size kadirde inanmaz. biz terörist pkk köpeklerini yok ediyoruz kürtleri değil. kürtlerin bir devleti var başka devlet kurmak istemiyorlar. çook kürt arkadaşım var hiç böyle bir dertleri yok. devletleri de Türkiye. herkese yetiyor. ha sana yetmiyorsa istediğin yere gidersin. haydeeee bak işineee.

Misafir

Kürtler değil pkk terör örgütüyle mücadele ediyoruz

Misafir

kürtlerle bir sorunumuz yok iki kardeş gibiyiz . ama bizim sorunumuz pkk soysuzları .

Misafir

Bu ne kiskançlik Ya Kürtlerden ne istiyorsunuz Kürtler Size Dusmanlik yapmiyor Kürtler de Dunyada Ki Diyer Halklar gibi insanca yasamak istiyor Bunu Kabul etmek zorundasiniz

Misafir

"gereken yapılacakmış"... Ne yapcaksınız peki? "gerekeni yaparak"!

bir basit vatandaş

Amerika Fethullah Gülen'i bize iade etsin ve Reza Zarrab dosyasını kapatsın bakalım, Afrin Zeytin Dalı operasyonu filan diye bir şey kalıyor mu?

Misafir

abd terör devvleti köpeklerine pambık yardımına devam etsin lazım olacak..

***VATAN SEVER***

ENDİŞELENME CONİ ORAYADA SUKİNET GÖTÜRÜLECEK TEK KAYGI SİZİN KALLEŞLİĞİNİZ ZAMANI GELDİĞİNDE SİZEDE GEREKEN CEVABI,DERSİ VERECEĞİZ

Misafir

ENDİŞELİYİZ KAYGALIYIZ AMA TERÖR ÖRGÜTÜNE YİNE DE YARDIM EDERİZ.. BU NASIL MANTIKTIR YA.. GOVUR MANTIĞI BU OLSA GEREK

Misafir

her ne surette olursa olsun karşımıza kim çıkarsa vururuz. o kadar. bunu açıklayın bitsin iş.

mahmut

maide süresini okumazmısınız Allah ne diyor yahudilerle hıristiyanları dost edinmeyin zira siz dininizi degişdeğiştirmedikce onlar sizi dost edinmez ... ...LAR HERKES ÜZERİNE KENDİ GÜCÜNCE NEVARSA YAPACAK DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ ABTALLIKTAN KURTULALIM SİZ ALLAHI DİNLEMEYİP TAGUTLARI MI DİNLERSİNİZ AKLINIZI BAŞINIZA ALALIM YOSA HELAK YAKINDIR

Misafir

İki müttefik arasında kalmış abd

haberciler

haberde şok denen kısım ne oluyor.bunlar zaten bilinen açıklamalar.yeni şeyler veya abartılı haber konusu edilecek şeyler değil ki..

Misafir

amerika accaba olmayan nükleer silahları ırakta aramasa, suriyeye demokrasi insan hakkı getirmese bölge böyle kan gölüne döner miydi.

la tahzen

yav Allah aşıkına bunları haber bile yapmayın. şerefiszler endişeliymiş. Orada bu kadar pyd ve pkk ya silah taşırken bilmiyorlar mıydı bunların olacağını. insanları salak yerine koymasınlar.

  • 1