BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.440,70

Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama: 'Almanya bir adım atarsa...'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya ile ilişkilerde çok daha iyi bir yıl beklediğini söyleyerek "Türkiye'nin Almanya ile bir sorunu yok. Ama Almanya'nın Türkiye ile bir problemi var ve Almanya Türkiye'ye saldırmak için fırsatı kaçırmıyor" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

İran deneyimi sadece insanları dinden soğuttu, müminleri münafık haline getirdi. Ekonomik bir başarı elde edemedi. Dış politikada Şii yayılmacılığında başarılı olmuş görünüyorsa da Molla rejiminin elinde Afganistan’dan Lübnan’a Suriye’den Yemen’e kadar Müslüman kanı var. Devrimden sonra idam edilen 30.000 siyasi tutuklunun ve illegal yollarla kaçırılan, işkenceye, katliama, zulme maruz kalan insanların vebali ayrı. İran güya Şeriatla yönetilen bir ülke ama İran baskı rejiminden kurtulanlar yurtdışında hem dağıtıyor hem din değiştiriyorlar. Yurt dışına çıktığınızda İran’lılar kadar din değiştiren başka bir Müslüman topluluk göremiyorsunuz. Zorla Müslümanlık münafık üretiyor!

🌑 🌑 TEK ADAM

🌑 🌑 Siyasi Parti Genel Başkanı, Saray, Yargı Yürütme Yasama OHAL ile birbirine girince Avrupalılar her şeyi birbirine karıştırdılar🌑 .

kundemacı

Madem Almanya ile bir sorunumuz yok, neden Hans, Nazi gibi sözcükler kullanarak Almanya' ya bağırıp, çağırıyorduk. Sonra Büyükada' da yakaladığımız ve ajan olduklarını söylediğimiz kişileri neden serbest bıraktık.

ufuk

Türkiye'nin bal gibi de Almanya ile sorunu var... "Yok" demek de neyin nesi? Bırakın artık milleti hergün hergün kandırmayı. Tutarlı olun biraz.

Misafir

Nedir bu ya o kadar laf ettik almanyaya şimdi geri adım mi atacağız sizin ipinizle kuyuya inilmez

Misafir

Ey Almanya diyip sonra diz çökmek olmaz

Misafir

Almanya da iki bin turk tutukluymus sorun yapmamislar. Almanya da enaz iki milyon turk yasiyor. Demek 20 milyon turk yasasaydi yirmibin turk , turkiyenin nufusu kadar turk almanya da yasiyor olsaydi seksenbin turk almanya da tutuklu olacakti. Orantisal olarak soyluyorum. Ee peki simdi ulkemizdeki tutuklu sayisi seksenbinin uzerinde mi altinda mi. Neye itiraz edecekti sayinin dusuk olduguna mi.. bunlar gerçekten milleti aptal yerine kouyorlar.

Misafir

Adım atması: İpek yolu hızlı tren yuk ve yolcu yatırımların 65% karşlaması ve üretilecek pazarlayacak ürenlerden yolun geçtiği güzergyahtan karşlaması...yoksa mersedes bmw audi yerine çin güzel ekonomik araçlar orta asya rusya avrupa ve orta doğu pazarına türkye rusya yol hisedarı olarak satacak almanya fransa ispanya çekirdek çitleyecek...

beyler beyi

almanlara fazla yüz vermeyin kendilerini bir b.k sanacaklar.

  • 1