BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

Çavuşoğlu'ndan ABD'ye PKK/PYD göndermesi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin Suriye'de PKK/PYD'ye silah yardımı yaparak Türkiye ile uzun süredir devam eden ilişkiyi zehirlediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Sayın Bakan! Sayın BOZDAĞ da konuşmuş... İçeriye mesaj vermekten vazgeçin artık... Ne yapacaksanız yapın! Neden ABD ye "büyük elçini geri çek,48 saat içinde ülkemi terk etsin","İncirlik'den derhal çık","Kürecik radarını hemen kapat" demiyorsunuz? Aynı paktta olduğumuz ve "senin müttefikinim" deyip de bizi sırtımızdan vuran,Kore'de Kunuri'de katliamdan kurtardığımız alçak bir devletle her türlü ilişkilerimizi neden kesmiyorsunuz? Bunu görüp de değerlendirmeyen ve ABD karşında konuşmayan NATO üyesi diğer ülkelere neden bir demeciniz yok? Susuyorlar ise neden NATO denilen haçlı paktından çıkmıyorsunuz?

mergen

kırk yıllık kani olmazmış yani onlar bize hiç dost olmadı.çaktırmadan osmanlımızlada ugraştılar bırakın şu dost lafını dogru degil.

karalök

İncirlik ve Kürecik kapatılıyor mu.Ama yapamazsınız.Çünkü sizin yaptığınız SAM amcanızla sadece kayıkçı kavgası.

Yine Ben

Ac Tavuk misaliyiz. Biz neymisiz bea. Kuzey Korenin Suriyeye Kimyavi Silah verdigi söyleniyor Yarin bu Silah bizim millete karsi kullanilsa Günahi kime Ölecek olanlarin agidi nasil olacak????? Allah yardimcimiz olsun.

Misafir

Al ABD yi çek karşına konuş, gerekiyorsa kulağını çek. Yahu siz kininle aşık atıyorsunuz. Aba altından sopa gösteriyorlar siz hala vır vır. Şikayet edeceğinize işinize bakın.

Balq

Asker sivil ABD bin PKK ya verdiği silahlarla can veriyor sayın bakan hala ABD ile ortaklıktan müttefiklik ten bahsediyor.ulkeye abd fuzeleri dusuyor yıkım can kaybı oluyor sayın bakan dostluktan bahsediyor.abd turkiyeyi yıkmaya yoketmeye calısıyor biZimkiler muttefiklikten dem vuruyor bune iş yahu akıllara zarar bu hukumetin acıklamaları.

Beto

Demekki bugünkü görüşme trafiğinden lehimize bir anlaşma çıkmamış..

Misafir

"Yeter artık! Suriye'yi daha fazla kurcalamayın!

Misafir

Çavuşoğlu ABD’ye nasıl davranması gerektiğini öğrettik; AB’ye girersek Almanya-Fransa egemenliği sarsılır! HERKES BIZDE KORKMUS YANI

Misafir

Ekonomisi kötü Türkiye’nin turistlere ile yatırımcılara ihtiyacı var

  • 1