BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Çavuşoğlu: Tehdit dili ile sonuç alınmaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile Rahip Brunson krizine dair açıklamasında, ''Tehdit dili ile sonuç alınamaz'' vurgusu yaparken Türk milletinin buna boyun eğmeyeceğine dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

millet buna isyan ediyor zaten. niye hep alttan alıyoruz.

ne çare

ABD,YPG yi silah mühimmat ile İhya etti.TIR larla malzeme gönderdi ama biz hala diplomasi ve tatlı dilden bahsediyoruz

Fikirci Fikri

Dış politika, Ülke çıkarı ve geleceği doğrultusunda tüm devletlerle iyi ilişkiler kurmak için yapılmalıdır. Ama AKP'liler kendi egoları ve seçmeni aldatmaya yönelik olarak herkesle bozuşma şeklinde uyguluyorlar kanaatindeyim.

Misafir

Birlik derken, yuzde elliyi mi kastediyorsun??

xtr

Diplomaside tehdit bir yöntemdir. Sonuç alındığı da zaman zaman olur. Halkı saf yerine koymayınız.

göktürk

ortada sorunlar var demeyeceksin,sorun denilen şey onların çıkarları dogrultusunda bitmek tükenmek bilmeyen istekleri.her ülke kendi bekası için kendi çıkarlarını düşünmek mecburiyetindedir.sorun biz degiliz aksine onlar,geri adım atılmasın artık yettiler cana imana.

Misafir

Moderatör hayırdır gerçek gördüğün kimsenin itiraz etmiyor eğitim yazilara neden sansür uyguluyordu. Meclise 60 - 70 lüks arac kirası bedelinden fazla olacak. Haber sitende var. Biz tekrar dikkatleri bu habere yönelince yayınlanıyordu.

Tabi canım bu ne ki

Biz neler gördük ve de atlattık. Abd trump vs bunlar da kimmiş. Yani.

Misafir

ABD KÜRTLERİ KIŞKIRTMAKLA ALTINDAN KALKAMIYACAĞI BİR İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR.

53lü

Birçok haber sitesinde olduğu gibi bu köşede de epeyce fetöcü çöreklenmiş Gizliden gizliye muhalefet ayaklsrıyla devletin beka ve atisini sabote eden ihanet şifreli algılar oluşturmaktalar.Onlara Allah selamet versin.

Misafir

evet ülkemiz boyun eymemeli ama adamlar teröre destek veren rahibi bırakacaksın diyor yoksa diyor tehdit ediyor bizde konuşarak halledebiliriz diyoruz tehdit bizi etkilemez diyoruz biz bunu söylediğimizde zaten adamların tehdidine boyun eğmiyormuyuz

İsmail

Bizi başkalarıyla karıştırıyorlar. Ne kadar da iç siyasette farklılıklar olsa da dışa karsı hele ABD ye karsı bırluk olmasını biliriz. Sökmez bize ABD oyunları

MSFR

VER DİRİLİŞ ERTUĞRUL U VER MEHTERİ DOLAR 10 OLSUN ÖNEMLİ DİİL...ADALET YOKSA BİR ÜLKEDE KIYAMETİ BEKLE...

Misafir

Yapılan mahalle ağzı tavırlarınıza karşılık bu milletin tepki vermesini beklemeyin. Ülkede kaç ocak söndürdüğünüzün farkında değilsiniz bari haber sitelerindeki yorumlara bakın da birşeyler öğrenin. Dolar almış başını gidiyor haddinizi bilmeden koca Amerika'ya millete göstermelik kafa tutma bahanesiyle yaptığınız şovlar haddini aştı. AKPnin gerçek yüzünü gördük, batarken bari gemiyi terk etmeyin yanacaksak hep beraber yanalım.

Misafir

Yaptirim sarayin müteahitlerini dolayisiy cilgin projeler tehlikeye girerse tam derin bir depressona girilir

Misafir

Lafi milletin anlayacagi dile ceviremiyor veya cevirmiyor.. Eyy ABD bizden ceza istemeyin KREDI VERIN diyor!!!!

reis

daha önce kilerden biliyoruz.rus uçağı mavi marmara hakkatten biz çözeriz hiç şüphem yoktur.:)

53lü

Dolar 7 lira olsun da kriz çıksın diye ellerini ovuşturanlar gerekirse ülke batsın da yeter ki Erdoğan diye bekleyenlerin ta kendisidir. Bu zerzavatlar doların neden çıktığını da çok iyi biliyorlar. Fakar siyasi hazımsızlıkları yüreklerini o kadar dağlamış ki gözleri körelmiş kalpleri dumura uğramış. İşte bunlar M.Kemal in dediği gibi şahsi ihtiraslarını müstevlilerin(düşmanların) siyasi emelleriyle tevhid edecek(birleştirecek) kadar alçalabiliyorlar. Bilmiyorlar ki hepimiz ayni gemideyiz. 7 lira değil 17 lira dahi olsa ömür boyu esir yaşamaktansa adam gibi ölmeyi yeğleğen Çanakkale Kurtuluş Savaşı 15 Temmuz şehit ve gazilerinden hiç mi ders almayacağız hiç mi utanmayacağız.

MISAFIR

NUS ILE USLANMAYANIN HAKKI TEKDIR...TEKDIR ILE USLANMAYANIN HAKKI KOTEKTIR...DOLAR 7 TL OLUR...

MISAFIR

PAPAZ IN SUCU COOOOK BUYUKDU...EV HAPSINE ALINDI...ORTADA SUCLAMA DOSYASIDA YOK...YAKINDA UCAGINA BINIP GIDECEK ...YADA KREDI ALAMAYAN TURKIYE VENEZUALA GIBI OLACAK

Misafir

Bakanlar Yurtdışına çıkamıyor! ,,,,,,,,,,,,,

Ali

Acele etme bekle ve gör

Halk

Sismam kafasiz ihtiyarlar savas cikarir gencler fakirler gunahsizlar bedelini Oder

Misafir

Yani Cavusoglu doyor ki tatli dille konusun boze herseyi yaptirabilirsiniz. Dogru mu bu, dogru. Ama adamlar her tatli dille konustuklarinda diklenen kimdi peki. Iste adamlar simdi tehdit ediyorlar. Diklenmenin tam zamani degil mi.. tatli dil yilani deliginden cikarir demek korkaklik belirtisidir, zaafiyetin aciga vurulmasidir..

adem

geçen senede deniz yücel için böyle erkeklendik ama sonunda deniz yüceli almanyaya iade ettik bunuda öyle yapacaksak ki öyle görünüyor sarı öküz hikayesini unutmayın büyük devlet olacaksak büyük devlet gibi dik durmalıyız halka ayrı dış devletlere ayrı konuşmayalım