BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.490,13

Çavuşoğlu: ABD'ye bir şans daha verdik

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki terör hedeflerine yönelik Türkiye'nin kararlı olduğunu söyledi. Suriye politikası konusunda ABD'ye bir şans verdiklerini söyleyen Çavuşoğlu, bu şansın çok iyi kullanılması gerektiğini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
DİL BİLMEYEN ELEMANLAR!....

SAYIN BAKANIMIZ DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞINA DİL BİLMEYEN ELEMANLARIN YURT DIŞINA GÖREVLENDİRİLİRKEN YANINA BİR DE TERCÜMAN ATANDIĞINI DUYDUK,BUNLAR TÜRKİYE'NİN HAKLARINI NASIL SAVUNACAKLAR?ABD'YE ASLA GÜVENMEDEN KONTROLLÜ OLARAK ŞANS VERİN AMA DİKKATİ ELDEN BIRAKMAYIN ÇÜNKÜ YALANI BİR KERE SÖYLEYEN BİR KİŞİ VEYA DEVLET HER ZAMAN SÖYLEYECEKTİR.

KONTROL ŞART!....

TAMAMEN KONTROL ALTINDA BİR SON ŞANS VERİN AMA,KONTROL DIŞI ŞANS VERMEYİN.KALLEŞ HER ZAMAN KALLEŞTİR,SAHTEKAR HER ZAMAN SAHTEKARDIR BİR KEZ DAHA YAPMAYA KALKACAKTIR.

Hakkı A.

Yine kandırılmış olmayalım ha!

yalnızkurt

Evet ülkede çok hain var, hemde sayamayacağınız kadar çok istiklal savaşında düşmanlarla işbirliği yapanlar arnavutlar, özellikle çerkesler yine özellikle kürtler başı çeken ermeniler hemen arkasında rumlar, egenin zorba ve katil dağ haydutları araplar ve trabzon rize kars civar Ermeni dönmesi hainleri ile kendilerine soykırım yapıldı diyen dünyanın en alçak Devletleri rumlar, ermeniler Her yer hain dolu...

MİSAFİR

AMERİKA İNSANLIK DÜŞMANI HAİN TERÖRİST İŞGALCİ KATLİAMCI ADİ BİR DEVLETTİR .HESABIMIZI BUNA GÖRE YAPMALIYIZ .BU İŞİN İÇİNE GİRDİK IRAK VE SURİYEDE BİRTEK SATILMIŞ HAİN TERÖRİST KALMAYICAYA KADAR ORALARI TEMİZLEMELİYİZ.ÇÜNKÜ BUNLAR DİNDEN İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ CEHALET ÇUKURU .BU PİSLİKLER MUTLAKA KURUTULMALI

sedat

ulen hala abd koisyonlarla seni oyalıyacak anlamadınmı yuh yani

vur kazmayı

bu ülkede çok hain var, hemde oturup sayamayacağınız kadar çok istiklal savaşında düşmanlarla işbirliği yapanlar arnavutlar, özellikle çerkesler yine özellikle kürtler başı çeken ermeniler hemen arkasında rumlar, egenin zorba ve katil dağ haydutları araplar veee trabzon rize kars civar haydutları hainleri ile kendilerine soykırım yapıldı diyen dünyanın en alçak kişileri rumlar ve ermeniler yoğun şekilde boy göstermeye başladı ülkemizde sevinelimmi yoksa yoksa vur beline kazmayı mı???

mert

şu dış politikada ve milli eğitimde sınıfta kaldınız. biriniz süleyman soylu kadar cesur olun sayın bakanlar. ne demek bir şans daha! geçen sene abd karar ver ya yanımızdasınız ya karşımızdasınız denilmedi mi? abd rakka için de pkkyı seçmedi mi? bu sene tillorsen gelmeden ya düzelecek ya da tamamen kopacak denilmedi mi? şimdi ne değişti?esip gürlersen ve karşılığında bir şey yapmazsan amerika tabiki seni dikkate almaz tutup pek piyonunu kaybetmemeye çalışır. ya esme görmezden gel ya da estin kavur, bir daha cesaret edemesinler.

rasim

Tabi diğer sözleriniz gibi iç piyasaya oy için söylediniz dimi. içte başka dışta başka yazık.

Yalniz Vatandas

Tabii bir sans daha veririz, sonra bir daha olmadi KANDIRILMISIZ der cikariz. Oyuncakmi bu!

mevhibe inal

Suriye'den tehdit mi vardı? Hatırladığımız üzere İsrail Suriye Golan Tepelerini hem işgal etmiş hem de Lübnan'a karışma diye tehdit ediyordu. Gazı-Petrolü kapmak için..

  • 1