BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,81
ALTIN 2.418,48

Canan Karatay Ayşe Arman'a konuştu! Konuşsam yer yerinden oynayacak

İç Hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, meslekten men edildiği yolundaki iddiaları yalanladı. Hukuk sürecinin devam ettiğini belirten Karatay, "Millet benim devrim yaptığımı görüyor. Bunu ben söylemiyorum, herkes söylüyor. "Hastalar, artık doktorları sorguluyor. Mesele bu. İktidarlarını sarstım. Konuşsam, yer yerinden oynayacak" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Youtori

Konuşta yer yerinden oynasın zaten çivisi çıkmış dünyanın belki bir faydan olur memlekete

Misafir

Canan hocama sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Beslenme diyetine uydum. Üç beyazı hayatımdan çıkardım. Daha sağlıklı besleniyoruz. Toplum olarak bizleri bilinçlendirici. Allah hocama sağlıklı uzun ömürler versin.

Rahime yılmaz

Canan karatay hocam ailece sizi çoooookk seviyoruz size inanıyoruzz

Rahime yılmaz

Canan karatay hocam ailece sizi çoookk seviyoruz size inanıyoruz

Misafir

Hocam bizi terketmeyin

Misafir

Sırf şeker yüklendi diye şeker hastalığına yatkınlık oluştu bende ailemden de hiç kimsede yok sonra pişman oldum ama ne çare şeker yüklemesi tetikledi ve biraz fazla yeyim hemen kan şekerim yükseliyor olunceye kadar ugrasican artık berbat bir durum çok çok çok pişmanım😞

Misafir

Canan Karatay hocadan Allah razı olsun. Sırf ekmeği hayatımızdan çıkartmakla bile bir çok sorunumuz ortadan kalktı. Ekmek yemeyince doymayız sanıyorduk bilakis yiyince daha çok acıkıyoruz. Elbette arada yufka ekmek, lahmacun vb tüketiyoruz. Şekeri epey azalttık. Pakete girmiş gıdaları da bir kenara koyma zamanı geldi de geçiyor bile. Hazır gıdalar yerine üşenmeyip tencere yemeğini tercih edersek beslenme ile ilgili sorunun büyük bir kısmı zaten çözülmüş oluyor. E bir de her yere araba ile gitmek yerine üşenmeyip yürüyüşü tercih edersek sağlıklı yaşam için gerekli adımları atmış oluruz. Unuttuğumuz eski alışkanlıklarımızı hatırlatıp bizlere farkındalık kazandırdığı için Canan Karatay hocaya buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Nazmiye Doğan

Canan Karatay hocamızı anlamak için kendisinin de dedigi gibi düz mantık yetiyor.Söylediklerinde mantık dışı hiç bir söylem yok.Madem yanlıs bilgi kamuoyuna ispatlayın.Artık internet doktorları var.Google yaz .Hastaya anlat.Bilimsel kanıt aramaya gerek yok.Tabi ki tıptaki çok değerli hocalarımızı tenzih ederim.Ama biz genelden bahsediyoruz.Ne diyor Canan hoca şeker şurubu zararlı.Şeker pancarından üretilmeyen bütün şekerler zararlı.Karşısına bi hoca çıksın.Bu yanlıs bilgi ispatı bu desin.Ama yok.Çünkü Canan hoca dogru söylüyo.Biz Canan hocamızın arkasındayız.

Şenay E.

Hocama sonsuz saygı ve sevgilerimle, bi çağı kapattı, Dr lar da kendini geliştirin,insanları ölüme kansere mecbur kılan sisteme lanet olsun,brn bizzat denedim diyetini ve iyiyim, kendisini ayakta alkışlıyorum,ve saldıran uğraşan kişilerde paraları gidiyordur çıkarlarına. Ters düşmüştür

Hakkı orhan

Öyle bir hale gelmişizki meyve veren ağacı taşlamada üstümüze yok dürüst çalışkan insanlara yardımcı olmaya çalışan bilgili değerli çoğu kişinin cesaret edipte söyleyemediğini içten ve samimiyetle herkesin gönlünü kazanmış bu kişiyi hazmedemediklerinden bi köşede paslandıkları için çekemedikleri için böyle basit şeylerle yıpratmaya çalışıyorlar ama onların düşünemeyeceği hesaplayamayacağı tekşey onun derecesine ulaşamayacak kadar aciz kişilerdir

Suleyman acar

Aynen katiliyorum meyve veren ağaç daşlarin Insan vucudu Susuz oksijensiz glokozsuz kaslarin yaya ihtiyacı var çalışan Insan için hepsi lazim Yuruyen arabaya benzin lazim Barajda elekrik üretmek için su lazim Okjijen için yeşil ağaçlar lazim Yagmur içinde ağaçlar tarımda üretimi arttırmak lazim

Misafir

Ne alakası var? Gevezelik yapan sensin şu anda.

Misafir

Türkiye buna hazır değildir. Zamanı gelince söylenir!!!

Gülay Tuncer

Ya konuş ya da hiç böyle söyleme..size saygı duyuyordum bu cümlenizi okuyana dek.

Seyfullah

Yüreğimiz yüreğiniz ile Türkiyenin en yürekli Kahraman Kadın ! İnsan en kıymettar varlıktır Saygımız sonsuz Efendim. Şarlatanların akıbetine merak pek lüzumsuz kalır.

Misafir

Hocama katılıyorum.Binnur dönmez hoca yıllardır hastalarına yumurta yemeyin dedi.Çıktı tavuklardan özür dilerim dedi.Mail attım "Hocam 2 oda öteniz Doç Dr. Diyetisyen siz hastalarımızı ona göndermeden ve tıp fakültesinde Beslenme dersi almadan hastalara şunu yeme diyorsanız tavuklardan değil biz Diyetisyen'lerden de özür dileyin"çıktı bizden de özür diledi

Merzuka

Kafalari karistirmak iyidir,sizi destekliyoruz Canan hanim

Misafir

Kafalari kariştirmak iyidir,seni destekliyoruz Canan hanim

Erdal

Senin gibi dürüst insanları bitiriyorlar.yazıklar olsun.Ben senden başka doktor tanımıyorum.Tanrı yolunu açık etsin

Misafir

Sayin Karatay iy ki varsiniz, sagliginiza duaciyiz. Susturamazlar sizi, arkanizdayiz. Butun kitaplarinizi aldik, uyguluyoruz.🙏 saygi bizden..

Mustafa

" KONUŞSAM YER YERİNDEN OYNAYACAK " Sözü artık geçerliliğini tamamen kaybetmiş daha çok siyasi kullanımlı bir söz. Adama demezler mi, Hadi bakayım, bizi bir salla da ne olduğunu öğrenelim.!! Bir İlim adamının ifadesi olmamalı..

VATANDAŞ NİYAZİ CANDAN

BU HEP BÖYLEDİR HOCAM SENİ BAŞTAN BERİ DESTEKLİYORUZ VE HAKLISIN KONUŞ ARKANDAYIZ İktidarlarını sarstım. Konuşsam, yer yerinden oynayacak" dedi.

Misafir

Konuş yada sus reklam yapma

Misafir

Ilaç sektörü dev bi sektör.cikarlar uğruna işine gelmeyen doktorları itibarsizlstirirlar.

GERÇEK

KARATAY Hocayı dinleyip tıpta şuan tedavisi yok denilen pek çok hasta iyileşiyor.Ülseratif kolit Crohn vs.hastaları Karatay diyeti ile sağlığına kavuşuyor. İyiki varsın hocam.Herşeye rağmen doğruları söylemeye devam.