BIST 9.570
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.488,02

Can Dündar'ın kurtuluş reçetesi Aydınlık oldu nihayet!

Karşımda avukatlar.. gazeteciler.. Dışarıda dost düşman. Diyorlar ki, "Yapma!" Tepemdeki insan "riskli" diyor, sonuçlarını önceden hatırlatıyor. "Devlet sırrı" diyor..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Yorumsuz

Washington’daki Nükleer Zirve’de Türk Cumhurbaşkanı ile görüşmek istedim. Ancak kendisi karın ağrısı şikayeti nedeniyle erken ayrıldığı için bu görüşme gerçekleşmedi. Kendisi, aniden toplantıdan ayrılmış. Benim anladığım, bir sağlık sorunu olmuş

sirkat sinip

Söylediklerinin tamamını %100 doğru kabul etsek bile Hadi Bey, Can'ın sırf bu yüzden hakim karşısına çıkması da kötü niyetli hukuktur. Ha öyle tek taraflı eleştirmeyelim iki taraflı eleştirelim tarafsız olalım. Gerekirse bu dünyada bertaraf olalım ama adaletten sapmayalım.

Tayyibanlar Zorda

Erdoğan'ın son çaresi: ABD karşıtlığı..............Washingtn'da paniğe kapıldığı ortada. Erdoğan ve dostları fena halde korkuyor ve bu korku saldırganlıkla kendisini gösteriyor.

Kızıltaş

İs­lâm ül­ke­le­ri­nin ta­ma­mı­na ya­kı­nın­da se­çim var ama de­mok­ra­si yok! İs­lâm ül­ke­le­rin­de Hukuk Adalet yok!... Ana­ya­sa da yok, öz­gür­lük de… Bu­nun ak­si­ne kan var, ateş var, Rüşvet , yağma ve talan, ahlaksızlık, ihalelerin yandaşlara paylaştırılması var!....

kemal

Ya sen esas neden Aydınlık gazetesine en ufak bir tepki vermediniz neden her hangi bir kovuşturma açılmadı onun hesabını ver kardeşim. bu konuda söyleyecek birşeyiniz var mı? ne pazarlıklar yaptınız perinçekgillerle?

Misafir

yahu ne cahiller var.ilber duymasın ne der biliyorsunuz.tck yı bilmeden sözcü,hürriyetten öğreneceğiniz bu kadar...şimdi adam karayollarının ne alakası var der.....Türk ceza kanunu hemşeriiiiim..

Asma Kadın

Hâlâ katil, hâlâ hırsız. ... Ne seçim sonuçları, ne olağanüstü hal uygulamaları, ne de çıkarılan yasaklar bu gerçeği bir milim değiştirmemiştir ...

Misafir

Silah mı kaldiki Sen hangi devirde yaşıyosun?Medyanın gücü en büyük silah anlayabilirsen...

Misafir

Can Dündar kitabına Tutuklandık adını vermiş altındaki Ey halkım unutma bizi , yazsa tam olurmuş.

Misafir

TANRIYI KIYAMETE ZORLAMAK GİBİ.ASKERİ DARBEYE ZORLAMAKTAN BAHSEDİYORLAR.Goog le birde böyle sor.

Misafir

terör şekil değiştirip senin gibilerin bilerek yada bilmeyerek destek oluşunuz mesela yardım yataklığa girer yakın zamanda..al işte örgüte üye olamadan darbeye teşşebüs de suçortağı oldun bile..

Misafir

cumhuriyet ve atatürkcüler:))daha düne kadar abd askerine kol kanat gerip darbede "bizim cocuklar"dedirtenlermi ?

Misafir

KİM SOYKIRIM VE GASP YAPIYORSA ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN

Misafir

Türkiye'nin IŞİD ile işbirliği dünya basınında Cumhuriyet ve Atatürk Düşmanları Kudurdu!...

Misafir

Rusya'dan Türkiye ve IŞİD iddiası: Üzerlerinden Türk ehliyeti çıktı

hadi süleyman

Silahlı terör örgütüne üye olmadan darbeye teşebbüs nasıl oluyor "HADİ" bir anlatsana. Örgütsüz ve silahsız darbeye teşebbüs. Google sordum.Geçmişte kime nasip oldu diye.El-cevap:Tarihte böyle bişey olmamış. Belki sizin bilip google ın bilmediği örnek vardır. Mevzuyu ben anlayamadım. Biz okurlarını bir bilgilendirsen de cahilliğimiz gitse. Aydınlansak. Bir de böyle bir suç kanunda nasıl izah edilmiş onu öğrensek.

Aydın SÖYLEMEZ

Can DÜNDAR bir emri yerine getirdi,şimdi basın özgürlüğü diye feryat ediyor.Bu belgelerin yayınlanması proje gereği.Azıcık aklı olan olayı anlar.Türkiye Hükumeti ve yetkililerini DEAŞ terör örgütü ile eşleştirmek.Yoksa Avrupa'nın bütün konsoloslarının adliyede ne işi var.. BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEMEYİN GÜLMEKTEN KIRILIRIM...

Tuhafmış

Çok alakasız bir başlık ve anlatım.Canım çay istedi birden birde.

Misafir

YAZININ BAŞLIKLA ALAKASINI KURAMADIM.rEÇETE NE ONA GELEMEMİŞSİN,CAN DÜNDAR A BU KADAR KİN DUYMANIN SEBEBİ GERÇEKLER Mİ ..

Misafir

O çetenin icraatlarına o zamanlar ağabey kardeş methiyeler diziyordunuz....

  • 1