BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.428,64

Can Ataklı bile bu müptezelin eline su dökemez!

Sabahattin Önkibar diye biri, gazeteci sıfatıyla ahkâm kesebiliyor hâlâ. Başka ülkede olsa, değil yazmak hem vallahi hem billahi bu adamı tuvalete bekçi yapmazlar. Allah'ın gurur ihsân etmediği tipler böyle oluyor işte.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
nadim hatipoğlu

aslını kaybeden yazamayan yazar reis düşmanlığı adama her şeyini kaybettirdi.

Hakkı A.

Demokrasilerin vaz geçilmeyeni muhalefetin olmasıdır. Muhalif medya şart. Ama ne hikmetse muhalefete düşman başka medya yazarları(!) da var Memlekette.

MÜSTAHTEMLİĞİN,GAZETE DAĞITICILIĞININ AVANTAJI

Demek ki yazmak için önce gazete dağıtıcılığı,müstahdemlik,çaycılık gibi ÖNEMLİ pozisyonlarda bulunmak gerekiyormuş.

yazık

evet rahmetli Uğur Mumculardan akp mahallesinin sözüm ona yazar takımına gelinen nokta,gazetecilik gibi onurlu bir mesleğin düştüğü bu hal siyasal islamcılar yüzündendir,bunlara hepiniz dahilsiniz..

Misafir

_____________Meslek birliklerinin basinda kullanilan "TURK ve TURKIYE" isimleri kaldirilir!!!!!Bu duruma ne diyorsunuz???Hic bir sey mi demiyorsunuz?

mehmedaga

Bu sabo ilk Enver Ören'nin Türkiye gazetesinde yazardı sahibinin sesi yalama bir tip ta o zamandan sevmezdim halende sevmem

Misafir

"Kedi Uzanamadığı Ciğere Mundar Der" Eğitim Enstitüsü Türkçe bölümü ile Siyasal Bilgeler Fakültesi'ni bitirdi.

Misafir

sayın özışık sizi takdir ediyoruz fakat vatandaş bitmiş ev daire arsa satılmıyor ekonomi tükenmiş sebahattin önkibarı kim takar kılıçtaroğlunu kim takar hükümet biran evvel savaşı doları enflasyonu bir kenara bırakıp piyasaları açmalı biz ölmüşüz,siz siyaset konularına giriyorsunuz kimin umrunda bunlar bir an evvel hükümet piyasaları açmalı ne pahasına olursa olsun,2000 krizi bile vız geldi piyasaya ama şimdiki kriz her şeyi bitirecek buna zamanı gelince inanırsınız

Misafir

Yalannnnnnnnnnnnnnnn

Sahtekar Yandaş

Misafir Yandaş, hangi imandan bahsediyorsun sen? Senin dinin bir defa Islam değil. Herhangi bir başka dine mensup olmanda sıkıntı yok. Ama İslamı senin kirli görüşlerine alet edip karıştırma emi.

MİSAFİR

YANDAŞ OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ HUZURLUYUZ GURURLUYUZ ALLAHTAN YANA HAKTAN YANA HAKLIDAN YANA İSLAMDAN YANA DEVLETTEN YANA ÜLKEMDEN YANA İNSANLARIMIZDAN MİLLETİMİZDEN YANA TOPRAĞIMIZDAN BAYRAGIMIZDAN YANA DEVLETİMİZDEN YANA EVET YANDAŞIZ .ŞÜKÜR ALLAHIMA .SATILIK DEĞİLİZ KİRALIK DEĞİLİZ HAİN DEĞİLİZ SATILMIŞ DEĞİLİZ DİNSİZ DEĞİLİZ DEVLETİMİZE DEVLET BAŞKANIMIZA İHANET ETMİYORUZ CAMİYE EZANA DİL UZATMIYORUZ DEMEKKİ BİZ ASALETTEN NAMUSTAN ONURDAN ADALETTEN DEMOKRASİDEN KARDEŞLİKTEN YANA YANDAŞIZ ELHAMDULİLLAH

Misafir

Sizi kim gazeteci yaptı ki?

Misafir

Sende üfürüp durma.. AKP lilerin ilgisi yok diyen olmadı.. 17 Aralıktan sonra ilgisi olanlar AKP den temizlendi..

TACETTİN

YAHU BUNLARIN HEPSİ AT HIRSIZI ÖZGÜR ÖZEL DENİLEN ŞAHIN BİZ ECZACILARIN DA PESTİLİNİ ÇIKARMIŞ BİR GÜN OLSUN BİZİ SAVUNMAMIŞTIR YALANCILAR TOPLULUĞU

Misafir

Fetö denilen hain örgütü araştırırken; AKP İçinden hiç bir milletvekilinin dahi ilgisinin olamayacağına inanıyor musunuz mesela? İnanıyorsanız saf olmaktan da öte bir durumdur bu...O alçak örgüt bütün devlet kurumlarında ve özel sektörde habis bir ur gibi yayılmışken,sadece oraya bulaşmış olmaması matematik istatistik bilimine hakaret etmektir! 15 yıl boyunca, oraya gideceksin,toplantıya katılacaksın,resimlerin ve video kayıtların olacak ve sen de tek bir gecenin sonrasında " benim geçmişimde fetö yok" diyeceksin... Gülünç olmayın lütfen! Bu nedenle de gazetecilik mesleğinin gereğini yapın sadece...Doğru ve dürüst olun!

ismi lazım değil

Hadi Bey , gazetelerin %90'ı yandaş medyanın kontrolünde.%10 da baskı altında.Gazeteciliğn prestij kaybetmesine muhalifler mi daha etkin rol oynuyor?Yalakalar mı?

Allah Türk ü ve vatanımızı korusun

Ülkesini ve milletini sevenleri yüce yaradanımın korumasını,sahte kişileri ve kalemleri ise bildiği gibi yapmasını niyaz ediyorum

sen farklı mısın hadi

yani öylesine yazmışsın ki sanki sen farklı mısın? ağzından çıkan kaç kelime yalakalık dışında tutulabilir ? içinde bulunduğumuz zor dönemde dirayetli bir resimiz var allahtan da size kimse bişey sormuyor.

  • 1