BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.242,15

Bylock ve Fetö mağdurları

15 Temmuz darbesinden bu yana, Bylock mağduru olduğunu iddia eden binlerce kişiden sayısız mesaj aldım. Almaya devam ediyorum.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

akparticiler baylok kullansa da içeri atılmasın diyorsanız, o zaman tutuklu kimse kalmaz içerde...! Bir de buradan bakın gelin işte tam şuradan...

Misafir

günaydın,sizin yazılarınızı sürekli takip eden biri olarak,dünkü yazınız için teşekkürler.benim de oğlumun ADSL'si üzerinden bylock indirilmiş,bundan dolayı oğlum muhatap alınarak tutuklandı,yaklaşık sekiz ay cezaevinde kaldı,ilk mahkemede serbest bırakıldı,Oğlumun adsl'lesi üzerinden bylocku indirende tespit edildi,tutuklu bir polis.oğlumun telefonunda emniyetin KOM bilişimlerince yapılan inceleme ve araştırma neticesinde herhengi bir suç unsuruna rastlanmış olduğu raporu çıktı,oğlum halen memur sen üyesidir,bank asya da parası olmadığı görüldü.netice göreve dönmedi.8 ay bizleri perişan ettiler.halen mağduriyetimiz devam etmektedir.alnımıza sürülen bu lekeyi kim nasıl silecek.

Misafir

Bakanlılarda hala üst düzey FEtocu yöneticilerin olduğu söyleniyor araştırın bulursunuz

Misafir

Bir ilçede herkesi fetö işlerine bulaştıran biraz açığa alınıp nasıl oldu ise iade edilip çalışan gizli fetöcüler de var.Yazık bu işler maaleef çok iyi yürütülmüyor.

astr

İstihbarat daha kendi vatandaşının ne oldugunu bilmiyor magdur ediyorsa vahh bu ülkenin haline... O kadar mazlumun ahıyla bu devran dönmez...

Misafir

Bir dokun bin ah işin kabilinden halkımızın içinde binlerce mağdur var. Ama bunlar kısık sesler… İnanın gerçek fetöcü’lerden bahsetmiyorum, bazı mağduru oynayanları varya, onlar değil anlatmak istediğim. Hiç fetö ile alakası yok. Bu insanlar suçlanıyor, geçmişine bakıyorsunuz Akp ye oy vermiş hepside. Görünmez bir el bu işleri organize ediyor. Ya Fetö hala devrede ya da Akp ayağına sıkıyor. Eğer 2019 seçimlerinden önce bu adaletsizlikler halledilmez ise çok açık söylüyorum Akp nin seçim kazanması hayal olur. Olanlar da yine biz inançlı kesime olur. Çünkü vesayetçiler yine gelir !!!!

almanyadan

Ofke, kin gibi dugularla hareket edildiginden olan su ayetteki; Maide 8 " Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olun. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi âdil davranmamaya itmesin. Adaletli olun; bu, Allah korkusuna daha çok yakışan (bir davranış) tır. Allah´a isyandan sakının. Allah yaptıklarınızı hakkıyle bilmektedir."

Misafir

İmanın kimde olduğu ALLAH (cc)bilir şüpesiz.Acaba sende zerre kadar iman v....mı ervan.Alma mazlumun ahını çıkar inşaall

osman erdogan

Baylock ve dahi Hicbir suc unsuru olamdigi halde Usak eski Belediyebaskani Ali Erdogan ve esi Aysun Erdogani hala icerde tutuyorlar. Sebeb? yeni baskanin süphesi!!! Adalet mi bu??????

ervan

sayın yazar fetöcüler hiç pişman değil.bu arada vatandaş da hiç milliyetci ve vatansever değil. hiç fetöcü ihbar edilmiyor. ama hep mağduriyet oynanıyor. ayrıce milletin vatansever olmadığı gibi içinden devlet düşmanı bile olduğu çıkıyor ki Allah ehli imanı korusun amin

oguzhan

Hala Ftöcu hakimler ve savcilar varsa sorusturmada,bu is biraz zor,cünkü bunlar ellerinden geldikce bu magdur insanlarin dosyasini erteleyecektir

Misafir

Bu zıkkım uygulama birçoğunun telefonuna "Bir arkadaşımızın kendi yazdığı uygulamasıdır. İndirip kullanın hayrınıza para kazansın" gibi bahanelerle kuruldu. Üstelik bu vatandaşlar da bildiğin çaycı, çorbacı, saf memur... Hayretki devletin başı kandırılabiliyor ama masum vatandaş kandırılamıyor?!!

gencoglu

yazı çok dikkat çekici ilgili kişilerin okuyup araştırması lazım ama ilgili kişiler dediklerim şuan uyumaktalar reis ten başka uyanık olan çok az kişi var

hacı

adalet bagımsız rte söyleyince adamı salıyorlar

nadim hatipoğlu

sayın süleyman bey sayın reisle bazı gezilere katılıyorsun ALLAH RIZASI için bu yazdıklarını anlat anlatki ÜLKENİN geleceği için başarısı için önümüzde bir engel kalmasın doğrular bir an evvel ortaya çıkar bunların hepsine reis belki vakıf olmayabilir nihayetinde oda bir insandır.

a.a.

ALLAH BU MILLETIN YARDIMCISI OLSUN BUKADAR MUSUBET BUKADAR BELA BOSUNA DEGIL BIZ KENDI ÖZÜMÜZE DÖNMEDIGIMIZ SÜRECE BU IHANETLERLE DAHA COK SARSILIRIZ AMA SÖYLE CEVREMIZE BAKTIGIMIZ ZAMAN GENEDE HALIMIZE SÜKÜR EDIYORUM ECDAT ÖYLEBIR TEMELLER ÜZERINE KURMUSKI BU ANADOLU TOPRAGINDAKI MEDENIYETIMIZI OKADAR SARTINTIYA RAGMEN AYAKTA KALABILIYORUZ INSALLAH BUDA GECER YA HUUU ???

Misafir

Süleyman bey biz aylardır anlatıyoruz bazıları sesimizi duydu sizden önce ama onlar da bir türlü bizim anlattığımız gibi çıkıp televizyonlarda söylemediler.Hep yanlışlıkla yüklemelerden bahsettiler. Sizin yazınız doğru olmuş yani bu programı yüklemedik, kullanmadık da kullanıcı kaydımız da yok sadece ve sadece ıp'de sinyal var saniyelik sürelerle. ama biliyor musunuz bu sinyal insanların hayatını çaldı. işini çaldı. ihraç olduk. toplumda itibarımız kalmadı ve hala da mahkemelerle uğraşıyoruz. mahkemeler ne yazık ki devam ediyor.Bu kişilerin bir an önce işine dönmesi ve devletin de bu listeyi yenileyip göndermesi gerekir. Yazınızın doğruluğundan dolayı teşekür ederim.

a.a.

bu fetö kanserinin birde göz ardi ettigimiz en büyük kompilikasyonu da diger hastalikli hücreler vücutda zaten her an bir dönüsüme hazir bu zararli hücrelerde fetö kanser hücrelerinin etkili olmasinda en büyük etkenlerden birisi cok cabuk bu fetö kanserli hücrelerinin güdümüne girip yikima yol acmak icin dönüsüme girebiliyor ve bunlar diger saglam organlarada zarar veriyor malesef ANLAYANLAR ANLADI SANIRIM ???

Misafir

sonuna kadar katılıyorum. çevremde yakinen tanıdığım çocukluğumuz ve geçliğimiz birlikte geçmiş arkadaşım koyu bir Akpartili ve Akparti üyesi olmasına rağmen ihraç edildi. kriterlerden hiçbirisine sahip değil araştırdığımızda şikatet var dediler. bir yıldır idareten bir yerlerde çalışıyor. hala Akpartiyi ve reisi her yerde savunuyor. elbet düzeltilir diye bekliyor garibim.

Misafir

mükemmelsin1111111111111

Misafir

Çok doğru, ellerinize sağlık. Doğruyu savunmak, gerçek Ak Partililerin ezildiğini ve küstürüldüğünün bizzat canlı şahidiyiz. 8 aylık açık ve göreve iade var. Amma yaralanan yüreği kim tamir edecek. Hele içeride suçsuz yatan, görevden alınanlar. Bu zulümdür. Hayatta FETÖ şeytanın hiçbir işilemine ve işine karışmadığımız halde. 8 ay Cehennem azabı yaşadık adeta. Onun için ellerinize ve kaleminize sağlık diyorum.

Misafir

bunu ayırt etmek çok kolay. ama dikkatli olsun devlet tüm fetöcüler bizde masumuz ayağına yatacak onları affetmeyin.

a.a.

bu fetö illetine yapilan en yerinde tespit kanser dir tipki kanserli hücrelerin yayilmasi gibi bazi hücrelerde görünüste normalmisgibi dursada her an kanserli hücreye dönüsebiliyor ve bünyeye enbüyük zarari veriyor malesef bu tespiti de cevremizdeki cemeat guruplarinin icinde yerlesmis kisilerden gördügüm icin yaziyorum görünüste cok masumlar ama is cidtiye bindigi zaman ancak gercek yüzlerini görüyoruz ve bu kanser tedavisi elzemdir elzem oldugu kadarda zararlari da oluyor malesef zararsiz hücrelerinde yok olmamasina sebep olabiliyor

Misafir

Elinize sağlık Süleyman Bey, Yüzdeyüz doğru ve isabetli bir yazı. Sayı Cumhurbaşkanı bu yazınızı mutlaka dikkate almalı. Bu mağdurlarla ilgi haksız durum bir an önce telafi edilmeli. Gerçek AKPliler mağdur durumda. Bunun farkına varılmalı.

mosfen

ASFEN___Bir de yazmayı öğrensen süper olacak valla