BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77

Büyüme rakamlarını gören İngilizler şokta daha da büyüyecek!

İNGİLTERE'de yayınlanan Finacial Times gazetesi pazartesi günü açıklanan Türkiye ekonomisi büyüme rakamlarını sayfalarına taşıdı. Gazete Türkiye ekonomisinin daha da büyüyeceğini yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
ddd

Acaba kaç akp li veya mhp li Finacial Times gazetesi gazetesine bakıp acaba doğrumu diye bunlar düşünemeyen kesim

cenk

Yav, kimse kimseyi kandırmasın diyorum ! Bu nasıl büyüme ki, ülkedeki yoksullar ve dar gelirliler bundan zerre kadar müsbet yönde etkilenmiyor ?

Misafir

türkiye de işsizlik yok,çalışacak adam yoksa;devletin ballı erlerine yerleştirilen akp yandaşlarının işine son verin.hepsini,çalışacak adam yok diyenlerin işyerlerinde çalıştırın.hem de eskilerin çalıştıkalrı şartlarda.devlet memrluklarına da iktidarın yanında olmadığı için torpilsizleri getirin.bakalım yandaşlar ne yapacak,ne diyecek?madem her yer güllük gülüstanlık, itirazları olmamalı.

keremm

ali yıldız sen kafanı kumdan çıkarda öyle bak

Veli Büyük

chpkklılar bunu beğenmedi

Ali Yıldız

Ben de şoktayım.Etrafıma bakıyorum büyüyen yok.Herkes fakirleşiyor.Belli ki, küçük bir yandaş grup semiriyor...

Kemal

Kim büyüdü acaba 😀😁😁😁😁

TÜRK MILLETİ

haaaa büyümesız dunya saşirmiş milletin aklıya alay etmeyın

Hukya

O kadar buyuduksek issizlik rakami niye fazla.

hasan erdur

en 27 yıldır esnafın aralık ayından beri 9 aydır peş peşe piyasanın bu kadar kötü olduğunu görmedim.millette nakit yokyaptırdıkları cihazları alamıyorlar parasızlıktan.önceleri 1 2 ay sıkıntı yaşardı esnaf ma bu sefer 9 aydır üst üste sıkıntılı.kapan işyerlerinin sayısı yüzbinleri buldu bumu mu büyüme yabancılara emlek şirket satarak ne kadar büyünür.

Misafir

Hemde çok çok büyüdü. Bir sene içinde Dolar 2,7 den 3,4 e çıktı. Euro 3,2 den 4,1 e çıktı. Et kilosu 42 liraya çıktı. Sigorta primleri 400 tl den 1000 tl ye çıktı.Motorin 3,4 ten 4,6 ya çıktı. Araba değerleri en az 20 bin tl arttı. Memur maaşları yüzde 4 arttı.Allah hükümeti başımızdan eksik etmesin.

hakki

levent,yüzde altmışlardaki enflosyon şimdi kaça indi,inşaat dsektörü neye göre milyonlarca bina yaptı,herkes ev sahibi olurken belliki sen yatmışsın

Mert toker

Bir işveren olarak iddia ediyorum. İşsizlik falan yok. Çalışacak adam yok.

Misafir

Haydi Türkiyem kim tutar seni,bizim asil milletimiz oldugu sürece sirtin yere gelmez,dik dur egilme bu millet seninle insaallah...

leventk

nasıl büyümeyse, vatandaş olarak ben bunun faydasını hiç görmedim 16 yıldır, alım gücüm hiç artmadı ve rilen zamları enflasyon aldı götürdü, ama bir bakıyorum babaannelere maaş bağlanmış, bir bakıyorum ülkeyi suriyeliler, ıraklılar sarmış, breh breh, başkanlık seçiminde görüşeceğiz tabbi ki

Misafir

ihtacat ve turizm dibe vurmuş.inşaat ektörü,yani emlâk zenginleri büyümüş.türkiye büyüyor ha?ingiltere şokta mı?emlâk zenginleri arttı diye ha?

  • 1