BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71

Büyükerşen Cumhurbaşkanlığı için ne dedi?

CHP'nin sürpriz Cumhurbaşkanı adayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den ilk değerlendirme geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Öz Eskişehir\'li

Eskişehir'e bişey yapmadı diyen muhteremler utanıyorum diyen (eskişehirli olmayanlar)ler gidin kimliğinizde hangi il yazıyorsa orda belediye başkanı seçin beceremeyeceksiniz çünkü başaramayacaksınız attığınız çamur tutmayacak 2. etap tramvay hattının direkleri sizi selamlar...

memur

şehrimi gerı koydun yolun yok trafik karışık suyun içilmez markan yok afyona bize yetıstı utanıyorum büyuk bir koyuz

emeklı

önce sen trafigi duzelt bursa bizi ona katladı afyon böyle olursa bizi gececek eskişehiri yaşanmaz hale getırdın sagina solona bak nolur git geri kaldik uzuluyorum

hiç

doğru eskişehirde gezi olayları olduğunda tomalara su vermedim diye basına çıkıp hava atıyordu çok vatansever çook.gezicilere günlük kumanya ve cep haçlığını belediye bütçesinden karşılayıp yol kapatan eşkıyaları destekleyip devletin itibarını sıfırlama çabalarıyla çok vatansever çook.

baris

eskisehirden sadece 39% oy almis birisi Dogru kararmi?AKP 45% oyuna burun kiviriyorlar...Ben bu chplileri gercekten anlamiyorum büyükersen eskisehire iyi seyler yapmis olabilir ama türkiyenin 80 iline ne yapacak?

YILDIRIM

YILMAZ BÜYÜKERŞEN YAPTIKLARI İLE ORTADA,O BİR EĞİTİM SEVDALISI,GERÇEK VATANSEVER. ORTADA FOL VE YUMURTA YOK İKEN KİRLİ VE KISIR POLEMİKLERE ALET OLMAK İSTEMİYOR.

DURALİ ATEŞ

HOCAM SİZİN GİBİ AKLI SELİM ÇALIŞKAN VE DÜRÜST BİR ADAMIN CHP DE NE İŞİ VAR VALLA ÇÖZEMEDİM.

ASLAN PENÇESİ

SENİN GİBİLERİN BEYNİ ANCAK O KADAR ÇALIŞIR

VATANDAŞ

DARBE SEVER BÜYÜKERŞEN GAZA GELME SANA O KOLTUK ÇOK BİLE. AL MAAŞINI GÖR İŞİNİ BOŞ VER

TEKİN

ADAM KENDİNİ YETERLİ GÖRMÜYOR :) AFERİN AMA, DÜRÜST ADAMMIŞ VESSELAM, KAZANAMAYACAĞI YARIŞA GİRMİYOR

Eskişehir-Odunpazarı

Eskişehir bld bşk nın aday olmasını isteyenler bu istekte ne kadar samimiler acaba?Bu adamın Eskişehirde iyi işler yaptığı dürüst olduğu düşüncesinde olduklarımıdır?Biliyorlarmı acaba adamın Menderesin asılmasında kampanya gazete dağıtımı yapıp idama çanak tuttuğu ve körüklediğini BİLİYORLARMI?Bence bu adam şimdi biraz iyi ise eski günahlarını Allaha affettirmek için pişmanlık içindeki iyiliklerinden öte değil.Aslında vicdanen ÇOK HUZURSUZ VE CUMHURBAŞKANLIĞINA ÇIKACAK YÜZÜ OLMADIĞI DA GERÇEKTİR.

Vatandaşın Arzusu

FIRILDAKOĞLU kendisi aday olsun!SÜPER OLMAZMI? Alacağı oyu görürüz.Hadi bakalım aday olsunda görelim.Hatta kendisi için de bir ders olur.Artık Türkiyede yaşamaya devam edermi yada oğlunun yanına Kore ye mi gider yerleşir bilemem.

İHANETİN ADI CHP

Tamam işte Yılmo sen tümdhkchpoylarını alırsın..

wef

bence chp nin adayı ya mustafa morgül ya mansur hızlı ya da kamer yaşlı olmalıdırrrrr...yılmaz deyil...pahhhhhhhhh..kesin kazanırlar zuhuhhhhhhhuuuu

SAVCI BEY

MENDERESİN ASILMASI GEREKTİĞİNİ YAZAN GAZETELERİN DAĞITICILIĞINI YAPAN VE SAVUNAN BİRİNİ CUMHUR BAŞKANLIĞINI LAYIK GÖRENLER KATİLLİKLERİNİDE TESCİLLEMİŞ OLURLAR BENCE BÖYLE AYMAZLIK TÜRKİYE GİBİ YERLERDE YAŞANIR SADECE BU NE CİDDİYETSİZLİK.

kurtuluş

Böyle oyunlara gelmeyin. Öyle bir aday çıkmalı ki Kılıç gbi olayı kessin atsın. Bilmem anlatabildim mi?

smi

Zavallı mhp liler. CHP ye payanda ola ola bir oldular. Yahu siz farklı bir partisiniz ey mhp liler kendinize gelin. CHP lileşmeyin.. Türkeşin kemikleri sızlıyor.

uzay yolu gemisi notcusu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan olmalı,başbakanlık artık ona yetmiyor,cumhurbaşkanlığından sonrada birleşmiş milletler başkanı olur belki,daha sonra yeni kurulacak dünya devleti resisi olur,sonrada samanyolu galaksisi konfederasyon başkanı olur,mister körkle kanka olur,mister spakda onun koruması olur,diğer gezegenlerden tayyip beyin namını bilmeyen gafillerin omzuna basarak bayıltır,çevik kuvvete,tomaya gerek kalmaz.

CHP

YA BU ADAM 78 YAŞINDA,HEY CEHEPE SEN NASIL BİR ŞEYSİN.

BALTACI MEHMET

..BENİİİİMMMLEEE OYNAMAAA!!ŞANSINIIII ZORLAMAAAAAAA!!DIN NI NINI!!..

VATANDAŞ

BAŞKA ADAM YOK SANKİ ADAM ASKERİ DARBEYİ ÖYLE BİR ANLATIYOR Kİ ARTIK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN (60 İHTİLALİNİ)NATO KAFA NATO MERMER

ali

ben bitlisten yazıyorum. kardeş nerden tanıyormuşuz hem biz chp ye oy atmayız ASLA...! kimse kusura bakmasın chp ye oy moy yok burdan..! işimiz olmaz. bizim verceğimiz yerler bellidir. ama ASLA chp vermeyiz zaten sevmeyizde. bizim buralarda chp partisi dendiğinde akla dinsiz parti gelir çünkü öyle gördük ve chp de yaptıkları ile hep bunu kanıtladı yalanmı. neyse bizden oy yok

salih

kim takar yalova kaymakamını. muhalefetin aday konusunda düştüğü durum ortadayken sn erdoğan ın adaylığı konusunda ileri geri konuşması ne kadar büyük aymazlık olduğu belli oluyor.

  • 1