BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70

Bütün kadın spikerlerin örtülü olmasını isteriz!

Hüdapar Genel Sekreteri ve parti sözcüsü Mehmet Yavuz İnternethaber'e konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 86 Adet Yorum
serap

bu adam kürtleri bölmek için hükümetin elemanıfügüranıdır, spikerin baş öryüsü yerine gerçekleri konuşsada dinlesek, örnek,, hükümet,arzu ettiği,kişileri suç işlediği halde yargılatmıyor,Reza,zarrap,bakan,ve,çocukları,gibi,, işine,gelmeyenleride,terörist,sayıp yargılatıyor,ergenekon,balyoz,paralel,gibi,, öte,yandan,pkk,kck,yı,af,etti,Yada,Yasa,Çıkarıp,serbest bıraktı, benim ailem,suçsuz,yere ceza,aldı, çocuklarımla,perişan olduk, ne,hükümete,nede,yargıya,güvenimiz,kalmadı, adil,Adalet,Genel,af,İstiyoruz,

Yorumları yayınlanmayan

İnternet haber editörleri bütün öfkemle sizi kınıyor ve taraflı yorum yayınlama yaklaşımınızdan dolayı yuh olsun size diyorum. Bdp ve Pkk mürtedleri ve mülhidleri her türlü hakaret, yalan ve iftira içerikli yorumlarını yayınlıyorsunuz fakat onların yalan, iftira ve hakaretlerine cevap veren bizlerin yorumlarını yayınlamıyorsunuz. Ben size ne diyeyim. Cenab-ı Hak sizleri onlarla beraber haşr eylesin. Amin.

serdal

faydalı bir söyleyişi olduğu kanısındayım

Sosyolog

Bu cevabı bana mı verdin?

Burdur

Helal olsun,akilli adamlar,musluman ca dusunceler

Leylim le

Haberi okumadan yorum yapanlar,adam gibi haberin tumunu okuyun ondan sonra sallayin

Sağlam İrade

Yaşasın Sayın Devlet Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Herşey vatan için millet için.

Kerim Deniz

Bu adamın ne düşündüğü ve fikri beni hiç ilgilendirmiyor, bağlamıyorda.

mehmet

bende butun erkeklerin disari sapka ile cikmasini istiyorum kadar sacma bir laf! sanane gerici yobaz kimin ne taktigindan. sanami kalmis yorumu milletin kendi iradesi var, kocasi var, anasi-babasi var.

görüşüm

Suudi arabistanda erkelerin de başı kapalı. evvela erkeklerin başını örtün. sonra sıra kadınlara çabucak gelir.

musa21

Bunlar bayramda bile kız çocuklarına şefkatle sarılıp öpmezler !.

Farabi

Orasini burasini acan avrada en bakarim.Neden aciyorlar? Baksinlar diye.Davete icab etmek sunnettir,dealmi amma?

ibrahim

Yalan parayla olsa iflas ederdin Bedirhan .her aileden birini oldurmuslerse senin ailenden kimi öldürdüler. Yoksa sizin aileyi es mi gectiler.

karşıtı

bizde mini etek ve mayolu isteriz.

İNSAN

PKK DESTEK VEREN YORUMCULARR PKK DİNSİZLİĞİ SAVUNUYORR SİZDE DİNSİZMİSİNZZ

Hakan Ulucan

Şu Yorum Atanlar; Sözde Din Siyasete Alet Edilmemeli? Haklısınız. GERÇEKTENDE Haklısınız. Yüce İslam Dini Nasıl Ufacık SİYASET Biçimine Alet Olur Ki? Olmamalı? Aksine İslamın Siyaset Anlayışı Zaten Vardır. Ve Bunu Kullanmak Gereklidir. Hüdaparın Bu Doğrultuda Hareket Ettiğini Görüyorum. İster İstemez İstemeyeni Kin Kusanı da Çok Olucaktır Elbet. Hüdaparın İşi Çok Zor. Allah yardım etsin.

hasbey

hüdapar,90 lardaki hizbul kontranın bugünkü versiyonudur.Din,iman,peygamber hak getire.İŞİD ne ise bunlar da o dur.bunlardan ALLAHA sığınırım.

yunus

kardeşim herşeyiniz tamamda kadınların kafasını kapamasına taktınız. bütün kadınlar kafasını bezle örtünce marsa uzay aracı mı göndereceksin nedir yani

musa21

İstasyon meydanında yaptıkları mitingte ışid vahşilerine tek söz söylenmemiştir , sizler Peygamber değil Işid Sevdalılarısınız , kürt halkı o günü bekliyor !.

ahmet

Yalanin yere batsin biz hic bir zaman oy kullanmak haramdir diye bir soz soylemedik gec bu yalani hem 10'15 ev diyorsun cizrede ee 15 tane evi 9 saat en agir silahlarla tarayacaksiniz ama dis geciremeyeceksiniz dua edin de bari bu 100-150 ev degil yoksa haliniz nice olurdu.

veli

Beş bin yıldan beridir ilk defa Kürtlerin azıcık soluk alabilecekleri demokratik bir zeminin oluşması ihtimali belirmiş gibi bakıyorum MHP den bile itiraz yok gel gör ki üstünü başını paralayanlar gene o toplumun içinden çıkıyor.Bence oyun çok büyük Peygamber efendimize hakareti elbette kabul etmiyoruz lakin Ebdo Rojavada yapılan haksızlıklara tepki olarak bende Kürdüm dediği için Diyarbakırda büyük bir miting yapılarak Fıransayada bir mesaj verildi yani sizmisiniz bunlara acıyan sanki batının 20 milyonluk kentlerinde daha büyük mitingler yapılamazmıydı elbette yapılırdı lakin Türkün aklı var neyi ne zaman yapacağını çok iyi bilir.

Diyarbakırlı

Dini kullanmaktan başka bi halta yaramazsınız, ben bir Müslüman olarak kesinlikle dini kullanmalarını istemiyorum, iğrenç bir hal alıyor çünkü...

ironi

çok doğru bie tespit; sadece spikerler değil sokağa çıkan bütün kadınlar kapanmalıdır, hatta çarşafa girmelidirler nasıl birdenbire türbana girdilirse ve türbanıma dokunma diye yaygaralar yaptılarsa çarşafa da alışırlar zamanla, hem memleketin cari açığı da düşer lüx tüketim azalır fena mı olur, bir çarşaf bir kara lastik hadi ilerle bekleme yapma; ne o öyle başta türban altında daracık kotlar marka ayakkabılar, çantalar rengarenk gösterişli giysiler, hadi canım hadi madem inancınızın gereğini yapıyorsunuz tam manasıyla yapın da görelim,,,

Bedirhan

Bunlar ne kurt nede kurdistanlidir bunlar disaridan ithal edilmis iranin TC nin ajanlaridir bunlar somurgeci rejimlerin statukocularin tetikciligini yapislardir bunlar Kurdistanda her aileden bir bireyin kanini dokmusler bunlar kiralik katilerdir ve devletin gucuyle Kurdistanda varlar devletin gucu bunlarin arkasinda olmasa halk bunlari iki saat bile arasinda kabul etmez bunlar musluman dinci falan deyil bunlar hazirda bekletilien tetikcilerdir bunlar 20 binden fazla kurdu arkadan vuranlardir somurgeci devletlere karsi tek bir eylemleri yoktur ..

Bedirhan

Bunlar ne kurt nede kurdistanlidir bunlar disaridan ithal edilmis iranin TC nin ajanlaridir bunlar somurgeci rejimlerin statukocularin tetikciligini yapislardir bunlar Kurdistanda her aileden bir bireyin kanini dokmusler bunlar kiralik katilerdir ve devletin gucuyle Kurdistanda varlar devletin gucu bunlarin arkasinda olmasa halk bunlari iki saat bile arasinda kabul etmez bunlar musluman dinci falan deyil bunlar hazirda bekletilien tetikcilerdir bunlar 20 binden fazla kurdu arkadan vuranlardir somurgeci devletlere karsi tek bir eylemleri yoktur ..