BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den şok açıklama

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den son dakika açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı istifasını istediği Altepe, ''görevimize devam ediyoruz'' açıklamasında bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 60 Adet Yorum
BABALARIN ACISI...

BAŞARILI VE TOFFEL BELGELİLERİ SINAVLARDA ELEYENLERİ ÖNCE TEMİZLEYİN.RENKTEN RENGE GİRİP,TARİKAT DESTEKLİ SINAV KAZANANLARI ÖNCE BİR TEMİZLEYİN,BÜROKRASİDE LİYAKATLILARI DEĞİL DE KARTVİZİT İLE SINAV KAZANANLARI ÖNCE TEMİZLEYİN SONRA SIRAYLA YAPARSINIZ.BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ AĞLATANLAR,YURT DIŞINA ÇIKMA DÜŞÜNCESİ OLUŞTURANLARI ÖNCE BİR TEMİZLEYİN VE DEZENFEKTE EDİN Kİ SAMİMİ OLDUĞUNUZA İNANALIM.

ihsan

Erdoğan ve partiyi dinlemiyor ceremesin çeker partiyede zarar verir orası sana nikalımı

BİR BABANIN KAHROLUŞU...

YALAKALARIN VE DÖNEKLERİN KAZANDIRILDIĞI SINAVLARDA,YÜKSEK PUANLILARIN,TOFFEL BELGELİLERİN DIŞLANDIĞI BİR ÜLKEDE İMKANI OLANLAR YURT DIŞINA KAÇIYOR BEYLER.İMKANIMIZ OLSA BİZDE GİDERİZ.KIZININ AĞLADIĞINI GÖRMEK BİR BABA İÇİN NE ZORDUR.YAĞCILIK-YALAKALIK YAPMAYA ZORLADIĞINIZ AMA YAPMAYAN YAPAMAYAN KİŞİLER BU ÜLKENİN KURTARISI OLACAK,SİZE YAĞÇEKEN YALAKALAR GEMİYİ İLK TERKEDENLER OLACAKTIR.

vatan

bursa belediye başkanı canım isterse istifa ederim diyor

UZMAN VE HER ŞEYİ BEN BİLİRİM...

MASTIR İÇİN ABD'YE GİDEN HOCAYA HANGİ KONULARDA DİYE SORUYOR,HOCA'SIĞIRCILIK,KOYUNCULUK,TAVUKÇULUK'DEYİNCE HOCA'ÇIK DIŞARI DİYOR.BİR İNSAN HER KONUDA UZMAN OLAMAZ DİYOR.HOCA KAHVESİNİ BİTİREMEDEN ODADAN ÇIKIYOR.

TEK ADAM....

ERGENEKON,BALYOZ'DA DAVANIN SAVCISI,SORU ÇALINDI DENDİĞİNDE AYNI GÜN 'YOK SORU ÇALMA'DİYEN,DIŞ İŞLERİ ÇALIŞANLARINA 'MONŞÖR'DİYEN LİDERİN HER ŞEYİ BEN BİLİRİM MANTIĞI İLE ÜLKEMİZ BİR YERE VARAMAZ.

Misafir

BUNLAR NEDEN GÖREVDEN ALINIYOR ÇIKIN ANLATIN AKP DEN SOGMAYA BAŞLADIM ANAPA DONECEK HEP YAKINI OLANLAR IŞE GIRIYOR MUHTAÇLAR GIREMIYOR

ali

bunadamı elattın reis inan parti eriyor benim bildigin kaç akpartili oy vermiyecegiz diyor bende adamlar seçimle geldi ben olsam partiden ayrılırım mhp bekliyor sizi

Misafir

Özetleyim, Recep Recep’e karşı yakında karışacak bu çarşı.

Misafir

Yolsusluğun yoksa dik dur başkan. İnsan olanın şerefine ısmarlama iş peşinden koşmak yakışmaz. Onurlu siyasetçiye bugün her zamankinden daha fazla ihtiyaç var

Misafir

Gideceksin istifan boşuna istenmiyor vardır bir sebebi

CİO

RECEB, RECEB'İN HAKKINDAN GELİRSE! ASKERLİK ARKADAŞINA BU YAPILIRSA, DAHASINI DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.

ahmet

Misafir mi var yorumcu başka işimi yok

vatandaş

sandıkla gelen sandıkla gidermiş

Misafir...

Şık olur mu....sayın bşkanlar.....makamınızdan polis zoruyla....ihale usulsüzlüğü dosyaları ile işinize son verilmesi...sonra sizi fetö bile kurtaramaz....hani sabaha kadar beraberdimiz.....yoksa fetöden talimat mı aldınız..

Fatih

Biz belediyeye oy atmıyoruz Recep Tayyip Erdoğan'a oy atıyoruz, RTE ne derse o!

Egilme

Dik dur başkan Bursa arkanda...

Misafir

merak etme sen koparırlar kafanı çok yakıdır

serok rte

sağ olsun reis sayesinde kürtler suriyede toprak kazandı, dünyada tanındı. yakında iran ve türkiyede parçalanacak. siyonizme ya hizmet edersiniz ya da yokolursunuz.

Misafir

fetöcü olduğu kesinlerti hain

Misafir

ASSIVAS VE ZEYNEBE; BIZIM KAVGAMIZ BITMEZ DOSTLAR BIZE GÖRE DÜSMAN SISINIZ SIZE GÖRE BIZIZ,BIZE GÖRE VATAN HAINLERI SIZSINIZ SIZE GÖRE BIZIZ,BIZE GÖRE BU ÜLKENIN VATAN HAINLERI SIZSINIZ SIZE GÖRE BIZIZ ,BIZE GÖRE ÜLKENIN TEK BELASI SIZSINIZ SIZE BIZIZ ,YANI ZEYNEP VE ZEYNEP GIBILER BIZIM KAVGAMIZ BITMEZ

Misafir

Reyiz israil ile amerikaya diz cökrmüsmüs vay be ne acikli sanki ankarada kürdistan pacavrasini akepeliler dalgalandirmadi

Misafir

Reyizin milli görüs gömlegini cikartali cooook oldu zeyno

WWWWW

NEDEN İSTAFA EDECEKMİŞ ARKADAŞLAR BİR SEBEBİNİ SÖYLERMİSİNİZ YALANLIĞI DOLANDIRILICĞI ÜÇ KAGITÇILIĞI YA NE BİLEYİM BİR YÜZ KIZARTICI SUÇMU İŞLEDİ ADAM GAYETTE BAŞARILI DURUP DURURNKEN NEDEN İSTİFA ETSİNKİN Belediye Başkanlığı'ndan istifa edecek misiniz?" sorusuna "Ben o konuyla ilgili bir şey demedim. Herhangi bir şey diyecek durumum da yok. İşimizin başındayız. Görevimize devam ediyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Misafir

Assivas bu ülkenin tek düsmani sizsiniz siz....