BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.423,14

Burhan Hoca da tepki gösterdi Ah Trump ah!

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ün başkent olarak tanınması kararını açıklaması üzerine birçok tepki gelmişti. Burhan Kuzu'da Twitter'dan bir açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Laf istemiyoruz. Laftan başka ne yaptınız. Sizde filistinin başkenti diye ilan etseydiniz. Ayasofya’yı açsaydınız. İlişlileri kesseydiniz, halkı sokaga çağırsaydınız, bir damla göz yaşı dökseydiniz. Bizden ne istedinizde vermedik vermedik.

Misafir

akp tayfası böyle çıkışlarla en fazla gazınızı alırlar, ama şirketleri ve çocuklarının kurduğu şirketler israil ilee ticareti tavan yaptırırlar, gemileri israile gide gele yol yapmışlar,

salhor

Mukaddeslerimizin kadrini bilmeyen bir gaflet güruhu olarak yatacak yerimiz yok. Ama Allahü Te'âlâ elbette dinini koruyacaktır. Vaadi var.

fikret boduroğlu

hoca, kendine güldürüyorsun,allah da seni güldürsün..yav,seni partin bile ciddiye almıyor.trump seni niye arasınki.e,sen o'nu arasaydın.

Misafir

AH HOCAM AH TRUMP SALAK BİRİMİ SİZCE ÖNCE SUDİLERLE BAE BUNLARI KONUŞTU ONAYI ALDI MÜSLÜMANLARI İÇTEN VURUYOR TRUMP ZEKİ BİRİ DURDUK YERE MÜSLÜMANLARI KARŞISINA ALMAZ ÖNCE ONUN ALT YAPSINI YAPTI ARABLARLA BİZ İSE UYUYORUZ

Mert toker

Abd yi başkan yönetmediğinin ispatıdır. Siyonizm esareti abd yi sarmış

Misafir

akp içinde limon gibi sıkılan burhan kuzu,akp içndeki konumu ile trump un konumunu karıştırmış.normaldir.sıkıla sıkıla, feleği şaşmış burhan kuzu nun.

Erol Baron

Bu Burhan/Buhran hocalarla "ah Türkiye ah" işin zor.

  • 1