BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.490,77

Burası Diyarbakır! Drone havalanınca şok gerçek ortaya çıktı

DİCLE Elektrik, sorumluluk bölgesinde kaçak elektrik kullanımını azaltmak için teknolojik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Enerji şirketi, tarımsal alandaki kayıt dışı trafoları belirlemek ve kaçak elektrik tüketimini önlemek amacıyla drone ile keşif ve takip dönemini başlattı. Diyarbakır’da gerçekleştirilen ilk uygulamada, bir köyde biri kayıt dışı olmak üzere 5 adet tarımsal sulama amaçlı kaçak trafo tespit edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
Misafir

Kim caliyorsa allahim iki cihanda kahir perisan etsin

Ölümüne mhp

İstanbul daki kaçak elektrikleri söyleyen ler sanırım kendileri bizzat tespit etmişler kaçak olduğunu veya kendileri bizzat olayın içinde ler bunun savunulacak Bi tarafı yok olamaz vergisini ödeyenin suçu ne, fazla gelmesin diye elektriği tasarruflu kullanan fakirlerin suçu ne, bunlar orada kendilerine devlet kurup at koşturuyor neylerşne güveniyor lar orası da Türkiye, 79 milyonun dışında Bi dünya değil orası oralar da bizim se geriye kalan diğer illerde nasıl Bi sistem varsa orda da aynısı olmalı, hem devleti sömürüp hemde gidip pkk yı besleyen devlete sürekli yük olanları Rabbim kahrı perişan etsin, bu yerin bide altı var orada sizin kendinize kurduğunuz değil Allahın adaleti işleyecek yeter yediniz vatanımızı

Misafir

İstanbul daki kaçakları görmüyorsunuz tabi! Koca koca şirketler yapınca sorun yok di mi!?

Misafir

Begenmiyorsan kardes, pilini pirtini toplayip orta asyaya gidebilirsin, kimse engel olmaz sana...

Misafir

En cok kacak elektrigin istanbula'da sanayi sektorunde kullanildigini biliyormuyudunuz???

Gerçek

Adamların haram yemek içlerine işlemiş. Haramzadeler, hainler hepsi bir arada

ECDADIMIZ VE BİZ

HIRSIZLIK VE HARAM YEMEK İÇİMİZE İŞLEMİŞ.İNSANLARDA HİÇ ALLAH KORKUSU KALMAMIŞ.NEREYE GİDİYORUZ ALLAH AŞKINA.BİZİM ECDADIMIZ SAHİBİNDEN İZİNSİZ YEDİĞİ MEYVENİN PARASINI AĞACIN DALINA BIRAKIYORDU.

ünal özer

dicle elektrik önce bu konuda yani bu tarla sulamalrında elektrik ödeme ve tespit işlemlerini yapan personelini sorgulasın işten çıkarsın. Onlar 3 5 kuruş alıp görmezden geliyor, ya da trafoların nasıl olacağını tarif edip ona göre ödemeyi düşük çıkarıyorlar. İmkansız diyorum personelinin bilgisinin olmaması

elbistanlı yigido

bu trafoları kim kurmuş ve nasıl kurmuş şimdiye kadar hiç kimse görmemişmi yazık ya yazık yıllardır bunların kullandıgı elektirigi devletimiz temiz hilesiz dubarasız vatanını canı kadar seven tükmilletine ödetmişler ben olsam kaç senedir kaçak kulanıyorsa ona ona göre ceza keser bunca yıl haksız yere kaçak kayıp bedeli ödeyen insanlara yansıtır onların bunca sene cektigi haksızlıgı bir nepzede olsa dindirmeye çalışırım.

Gozyummayin

Dıyarbakırda çalışıyorum sıze yemın edıyorum herşey kaçak. Hastaneye para veremiyorlar, benzın ıstasyonu olan bıle yesıl kartlı. Mahalleler komple kaçak. Kışın kapı dışında elektrikli soba yakıyorlar. Dükkanlarına vergı yok. Secım zamanı trafık cezası yazılmıyor. Hastaneden sabahtan aksama kadar otv ındırmlı araç alıyorlar ayrıca bakıcı maaşı. 10 metre tarlayı yakıyorlar devletten Terör parası alıyorlar. Gelıp gormenız lazım. Silah ruhsatı almayan Yok adam iki kelımeyı bır araya getıremıyor taşıma ruhsatı alıyor. Resmen turkıyeyı Doğu yiyor. Gözümle görüyorum İstanbul’da yaşayanlar resmen sürünüyor burda herkes sefa ıcınde

CEZALANDIRILMALI

Eeee buda şerefsizlik canım bune böyle onlar bedavadan kullansın üstüne üstlük devlet tirilyonları o şehre yatırsın birde ücretsiz elektrik kullanın kimbilir daha neleri ücretsiz... Mecburmuyuz sizin harcamalarınızı ödemeye... zorluklar içinde yaşayan insanlar var kendinizi fazla akıllı sanmayın yeter artık... oy verdiğiniz hdpli vekiller kaçak göçek iş yapalım diye mi seçtiniz ??? papaz aynı pilavı yemez...!!!

Misafir

misafir arkadaş trafo kayıtlı ama elektriği kaçak kullanıyor,

KAMİL

BUNLAR İNSANLIKTAN NASİPLENMEMİŞ,İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YARATIKLAR.KAÇAK ELEKTRİK KULLANARAK UTANMADAN KUL HAKKI YİYORLAR.HARAM ZIKKIM OLSUN. ZÜRRİYETLERİNDEN DİLİM DİLİM ÇIKAR İNŞALLAH.

Misafir

HE HERŞEYE ZAM YAPINCA HARAM CAİZ Mİ OLUYOR. YILLARDIR ELEKTRİĞİ KAÇAK KULLANIYORLAR. DÜNÜN BUGÜNÜN İŞİ Mİ SANIYOSUN. BENCE SENDE GAYET İYİ BİLİYOSUN Kİ UCU SANA DOKUNUYO BU İŞİN.

gereksiz

acimayin. basin cezayi.

Misafir

Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 2017 yılında kaçak kayıp miktarı % 75 lerdeydi.kim neyi ödüyor halk efndi.

Misafir

BİRİ KAYIT DIŞI OLMAK ÜZERE 5 ADET KAÇAK TRAFO??? KAYITLI KAÇAK TRAFOLARDAMI VAR?

Misafir

başımız neyse gerimiz odur. haram haram haram

isar

Haram bunların iliklerine kadar işlemiş. Burada yaşayan insanlardan değil Türkiye'ye insanlığa dahi hayır gelmez

leventk

bizde batıda çalışalım, üretelim, haram günah kavramı olmayanlar, kanun korkusu olmayanlar, takmayanlar, patlatana kadar kaçak olarak kullansınlar, ve kullandıkları bu haram elektriğin parası da biz dürüst vatandaşın faturasına eklensin, bumu kardeşlik, bu mu müslümanlık , bu mu insanlık, bu duruma çözüm getirmeye hükümet yetkilelerinde de , inanıyorum ki dini sorumluluk bulunmaktadır

Misafir

fiyat düşse kaçak kullanmayacak mı zannediyorsun. kul hakkı yemek insanın hamuruna işlemişse,ne yaparsan yap harama el uzatır.

Mete TÜRK

Bunu yapanlara zehir zıkkım haram olsun.

SuSKuN

O Elektirik Fiyatını Düşürsünler o kadar fiyat mı verilir elektiriğe Ülkenin Her yerinde kaçak kullanan var Ama göze batan güneydoğu öyle mi oluyor.elektirik resmen soygunculuğa giriyor zaten her şeye zam yapıldılıyor kimse onun haberini yapmıyor günlerce bahsedilmiyor.

Kerim

Devlet bize bakmiyyyy. Adam oraya trafo dikmis la. Artik ne kadar enerji harciyorlarsa. Kacakcilik azalsin da milletimiz de daha az elektrik parasi odesin.

halk

ee ne olmus yani yilin sadece 2 ay sulama oluyor ve ikincisi elektrik sirketi bir kere ozel ikincisi kacak elektrigi o bolgenein butun halki bir sekilde oduyor