BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,68

Bunu Sırrı Sakık'ın aklına kim soktu bilmiyoruz!

Hava Şehitleri Anıtı'nı yıkacağını açıklayan Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık'a, şehrin Valisi Mehmet Tekinarslan'dan yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
Hilal***

Ordan sadece o insan şekli heykelcikler kalkmalı, uçak ve pervanesi dursun aynen birilerinin gözünün içine girsin ki gözleri çıksın

musa21

Yüksek tahsilli'lerden ne fayda gördü bu halk ?.!. maho efendinin tahsili neydi :)

musa21

Bence yıkma kalsın , Utanç Anıtı olsun , o günler unutulmasın !.

BİR DOST.

DEVLET KURMAK BİZE ÇOK YAKIN.DERT ETME TATLI CANINA.SENİN GİBİLER OLDUKÇA DAHA ÇOK YAKIN...

misafir

kızın anlattıkları inandırıcı gelmemiştir baksana tuvalete girdikten 5 dk sonra çıkıyor 5 dk da nasıl tecavüz edilir bunu biraz düşünün iftira atmak çok kolay bu devirde...

DIKIM DAYİKATE

Bunların babalarını bombalayan TC nin uçaklarımıydı??????????

ERMENİ

29 Ekimde sizin aklınıza nasıl koyacaklar beyninize iyice yazın.

LAZ DURSUN SANA KOYSUN

Klavye başında küfür edip ahkam kesmekte neyin nesi? Sırrı yakında senin kıçına nasıl sokacak ebedi unutamıyacaksın.

ruzgar67

Allina kim soktu demisler zaten akilarinda,zihinlerinde baska birseymi var o bolgeyi kurtarmaktan baska

_kuLaLi_

Senin baban Bulgar Yugoslav Arnavut zülmünden kaçıp Türkiyeye sığındı,Sizler Türkiyenin en güzel vilayetleri Başta Bursa olmak üzere İstanbul İzmir Tekirdağ Kocaeli Adapazarı Eskişehir olmak üzere Türkiyenin dört bir yanına dağıldınız.aş iş hertürlü nimetten faydalandınız,Kürtler bu saydığım nimetlerden mahrum bırakılmasına rağmen seslerini çıkarmadı. Kalkmış martaval anlatıyorsun.Eski parmak kaldır indir vekiller dönemi sona erdi.

sedat candan

kürt kardeslerim ne zaman göreceksiniz pkk nin ve hdp nin sizin en büyük düsmaniniz oldugunu bu örgütler sizleri degil kendi ideolojik düsüncelerini temsil ediyor,Allahin ipine hep beraber simsiki sarilmadikca bu kavga gürültü bitmez.neyi paylasamiyoruz mülkün sahibi Allah kim neyi götürebilmiski,Allahim sen akil fikir ihsan eyle insaAllah,amin.makavelli rapt.

EFE

SEN CUMHURİYETE VE ATATÜRKE DAİR NE VARSA YOK ETMEMYE UNUTTURMAYA ÇALIŞIRKEN ,CUMHURİYET İLE SEMBOL HALE GELMİŞ ÇANKAYI GEÇMİŞLE BAĞLARI KOPARTMAK İÇİN TERKEDERKEN ,SAKIK KİMDEN GÜÇ ALMIŞ DİYE HALA SORARSINIZ. MİLLETİN AKLI İLE DALGA GEÇMEYİN. SAKIK İKTİDARDAN VE İKTİDARIN KALEMŞÖRLERİNDEN GÜÇ ALIYOR. AHDETMİŞLER GEÇMİŞE DAİR NE VARDA YIKMAK VE UNUTTURNMAK İÇİN. BUNLAR KONUŞULMUŞTUR YUVARLAK MASA TOPLANTISINDA. FEDERASYONU , ÖZERKLİĞİ KONUŞANLARIN BÖLÜCÜ CENNAHIN BU TÜR TALEPLERİNİ KONUŞMAMALARI ABESLE İŞTİGAL. TAKTİK AYNI. ÖNCE SÖYLEMLERLE KAMUOYUNUN TEPKİSİ ÖLÇÜLÜR SONRA SESSSİZ SEDASIZ HAYATA GEÇER. ÖRNEK Mİ ? ŞEYH SAİT MEYDANI .MERSİNDE ÜÇ TERÖRİSTİN HEYKELİ( İLGİNÇTİR MERSİNLİLERİN BİLE HABERİ YOK)

Bayburtlum

SIRRININ BU ÇIKIŞLARININ SRRI NEDİR ACABA BİLİYORMUSUNUN DİKKATEDERSENİZ VALİ ALTTAN ALIYOR YALVARIYOR YAPMA DİYE BUNU BİR MHP Lİ BAŞKAN PKK NIN ANITINI YIKACAĞIM DESEYDİ IRKCILIKLA SUÇLANIR VALİ O BAŞKAİN GÖZLERİNİ OYARDI İŞTE PKK İLE AKP ARASINDAKİ AHPAP ÇAVUŞ İLİŞKİSİ BU İŞTE

sedat

AKP konuşturuyor!..

tuncay onder

helal urfalı kardesım aynen katılıyorum sana

GÜCÜ ERDOĞANDAN

BU GÜCÜ KİM VERDİ DİYE SORSANIZ...

mirza doğuş

bence de derhal kaldırılsın

ertuna

Ben onun aklına soka..m. beyin olmayınca o kafatasına her şey sokulur. zevatın zoruna gitmiş. ermenilere karşı savaşan uçakların şehitleri sanmış. lan merak etme babalarını bombalayan uçaklar bunlar değil.

alhan

bide Türkçülükle kürtçülüğü falan aynı cümlede kullanmışsın.len oğlum önce bi git tarihteki kurulmuş devletler bak.sonra de ki lan niye bizim hiç devlet kurmuşluğumuz yok ..devlet kurmak,millet olmak öyle 2 isyanla olmaz akılsız.git çinlilere sor anlatsın.bi git ama uzağa çok uzağa git

Mnas

Yaptiginiz barbarliklar halka cok sey øgretti,okul dedigin okul olsa kac kurus eder sømuru asimile zihniyetiniz søkmez artik Nefretle baktiginiz bu halk tan ne karsiligi beklersiniz halkin katilinin putunu iskence gibi halkin gøzunun ønune dikeceksin Kendinize sayginiz varsa baskasida size saygi gøsterir ,yoksa bu halk sizi rezil rusva eder putunuzla beraber tarihin cøplugunde gømer

osman

AKLINA KİM SOKTU BİLMİYORUZ... vali beyin bu adam böyle konuşma cesaretini nereden alıyor diyeceğine aklına kim soktu demesi tuhaf.

bozuk kan

Ağrı da yaşayan insanlar istanbul Ankara da diğer illerde yaşıyor herkes istediği ilde yaşıyor.Burası Türkiye TBMM meclisinde millet vekilide oldun.yoksa ermenimisin. Ağrı Türkiye nin bir ilidir.

can arat

arkadaş bu adamın böyle kim konuştürüyor

kırık_kalem

polisler tutuklanmışsa bunlar tabi ki serbest kalır.. Bunları serbest bırakmak için polisleri tutukluyorlar ya zaten.. Merhaba yeni Türkiye..

MYK

İlkokul mezununu tutup belediye başkanı yaparsan yapacağı cahiliklerede katlanırsın