BIST 9.080
DOLAR 32,46
EURO 35,09
ALTIN 2.324,05

Bülent Ersoy'dan Kenan Evren isyanı!

Bülent Ersoy’a 12 Eylül darbesinden sonra sahne yasağı konmuştu. Tam 8 yıl sahnelerden uzak kalan Bülent Ersoy sahnelere nasıl döndüğünü ve o günlerde neler yaşadığını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
CİHAN

Çok şükür bir tek sen kalmıştın. Hakkını helal edeceğin için ödüm kopuyordu. Bülent abla abi Allahaşkına sen hakkını helal etsen ne olur, etmesen ne olur. Bakalım sana kim hakkını helal edecek.

osmangazili

ALLAHA hesap vermesi için AZRAİLİN yavaş yavaş canını almasını bekliyor.Er veya geç o da gerçek imtihan olan yerden girdiği sınavlardan takiyye yaparak,kopya çekerek noktalamak üzere son sınavını.ALLAH ümmete bu imtihanlardan takvası ile geçmeyi nasip etsin.Ama bizler bunun yüzünden hep kaybedenler tarafında olduk.Hiç çevremizde kazananı görmedik.Bizler benzerleri ile tüyü bitmemiş yetimin haklarını nasıl israf ettiyseler hesaplarını ahirette bilinmeyenleri bilen,görünmeyenleri gören,her şeyin sahibi olan ALLAHA verecek,bizlerde haklarımızı işteyeceğiz.Gerisi hiç önemli değil.?

Zonk

neymis efenim kenan evren dünyada cehennemi yaşamışta itibarı elinden alınmış ey Bülent abla senin aletin elinden alınmış ne itibarindan bahsediyon :D :D merhumun arkasından konusmayın belki Allah onu sizden daha çok sevmiştir bilemezsiniz. Simdi Bülent kenan evrene hakkını helal etmez ama apo itine ediyordur

k.korkmaz

seni yaptigi anayasaya eklemedigine dua et utanmadan hala konusuyor

KTT

Sus be artık.kadınmısın,Erkekmisin Belli Değil.Hep Allahü Teala Hep Allahü Teala.Allahın Adını En Son Anacak Kişisin Allah seni ERKEK olarak yaratmış Sen dandik Bir Ameliyatla KADIN Olmuşsun.Sen Seni Erkek olarak yaratan Allaha karşı Gelmişsin.Şimdi İkide bir Allahü Teala,Allahü Teala diyorsun.Sus Artık Sus.Kimi kandırıyorsun.

yavuz34

wallahi bülentçim haklısın..müjde arı karşısına alıp resmini karalarken seni de sap gibi sandalyede oturtmasına bende kızdım..sen başka yerlere oturmaya layıktın.hakkını helal etme bende olsam etmezdim wallahi

yavuz34

wallahi bülentcim haklısın..müjgan arı karşısına alıp resmini karalarken seni de sap gibi sandalyede oturtmasına bende kızdım..sen başka yerlere oturmaya layıktın.hakkını helal etme bende olsam etmezdim wallahi

Muzaffer

Bir bozuk saat bile günde iki defa tam doğru zamanı gösterirmiş. Eee artık ucubelerde konuşmaya başladı. Şahinbey türkoğlu kardeşimin yorumlarına sonuna kadar katılıyorum.Eline ve beynine sağlık. Merak ediyorm. Bülent Ersoy erkekmisin dişimisin nedir hangi hal ve tavılarınla örnek bir insansın şu memlekete kötü örnek olmaktan başka ne özellliğin var

menfaat ustaloari

80 ihtilalinde ulku ocaklarina kayitli mhp liydim beni neden iceri atmadilar

nankoristanli lar

k evrenden oncede bu millet neler cekti bir anlatirmisin

admin

helal

cikarcilar

ne o menfaatci yarim kadin para kazanamadin evrenin zamaninda onun icinmi isyan ediyon onunu evrenmi kesti

şahinbey türkoğlu

12 Eylülden önce tüm sinemalarda seks furyası vardı. Kenan Paşa (Allah ondan razı olsun) o filmleri yasakladı. Bülent Ersoyun da geleceğimiz olan çocuklarımıza kötü örnek olabileceğini düşündüğünden böyle bir yasak koymuş olabilir. Aynı yasağı -Huysuz Virjin- lakaplı sevgili Seyfi Dursunoğluna da koymadık mı. Eğri oturalım doğru konuşalım. Kenan Paşa %95 oyla Cumhurbaşkanı olmuş biridir. Bundan böyle bir Türk Büyüğüdür.Tarih bunu yazmakla mükelleftir.

ERKEK GİBİ MAŞALLAH

HELAL OLSUN SANA BÜLENT BEY HANIM.

Salih Ekici

Bülent Ersoy da haklı darbe zamanlarında çok insan haksızlığa uğradı. Bunun dahasıda vardır. Aslında bir cok insan Medyaya çıkmalı ve darbe zamanlarında neler çekmiş anlatmalı.

Salih Ekici

Bülent Ersoy da haklı darbe zamanlarında çok insan haksızlığa uğradı. Bunun dahasıda vardır. Aslında bir cok insan Medyaya çıkmalı ve darbe zamanlarında neler çekmiş anlatmalı.

Ali Yıldız

Bir sen kalmıştın hakkını helal etmeyen, tam oldu şimdi...

  • 1