BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.475,38

Bülent Arınç'tan Berkin Elvan açıklaması

Arınç, Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak, "Genç bir yavrumuzun hayatını bir sokak olayında kaybetmiş olması fevkalade üzüntü verici" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 57 Adet Yorum
Tayyip dili Şeytan dili

KANATAS´DA OLMAYAN BIR OLAY ICIN BAGIRMAKDAN KICINI YIRTAN ADAM, ÖLEN BIR COCUK ICIN KONUSAMIYOR MU?

Bekir Erkin

Ah Ali İsmail Korkmaz Ah Berkin, Tayyep için bir Rabia olamadınız. Bu adamı seçenler utansın.

lokkma

tam aksine bu kadar kıvırtan bir siyasetçi görmedim.başbakan defalarca onu boşa çıkartmasına rağmen iktidarın nimetlerinden faydalanmak uğruna gereken tepkiyi gösteremedi.arınç konuştuğunda birçok akp li bile onu kaale almıyordur.

ali kilic

ben sahsen zalimlerin uzuldugune hic sahit olmadim. acizane kanaatim o ki, oh be bir muallif eksildi diye sevinmisdir.hem su anda o cok mesgul uzulmeyede vakti yoktur.onun derdi oylari nasil toplarim ve evlatlarimin istikbalini nasil garantiye alabilirim.cok gormeyelim,kiral cok mesgul.

mlke

meydanlarda feryat figan konuşuyor, hiç bir şey söylemiyor. sen de niyet okuyuculuk yapıyorsun. üzüldüyse kendisi söylese ya. aileyi arayıp başsağlığı dileseydi ya? aklınca durumu kurtaracaksın. mısırdaki kıza ağlar da, bizim çocuklara üzüldüğünü şu ana kadar söylediğini duyan var mı? laf ola.

SAVCI BEY

BU ADAMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM CİDDİ BİR MÜSLÜMAN KIVIRMADAN VE KIRMADAN SİYASET YAPAN TEK ADAMDIR.

Ha ha!

Ne dedi anladınızmı?

İnayet

Yeter artık bu mılletı üttüğün yetmedı mı Bülent Arınç. Hayatımda beni ve benim gibi insanları en fazla aldatan ve yanıltan adam. Bizi aldattın ancak Cenab-ı Hakkı aldatamazsın, yazık çok yazık değermiy di?

sülo gül

gerçekten öylemi ,arınç.başbakan üzülmüşmüdür acaba.aman,ha ne olur üzülmesin.üzülmesi demek bir BERFİN,imiz daha gidecek demektir.gölge etmesin bu topluma yeter.

inanmayız

sen değilmiydin başbakanın obamaya hizmeti bitirme dosyası verirken aynı anda hocaefendinin yüzüne gülüp emirlerinizi bekliyoruz diyen? ikiyüzlülük değil mi bu? bu açıklamana nasıl inanalım?

soruyorum

ey vicdanlı sanılan bülent arınç kıvır kıvır saçlarınla kıvırmaya utanmalı mısın?

destur

kesin üzülmüştür.................... üzüntüsü OY sandığı YANLIZ

destur

"SAYIN BAŞBAKANIMIZIN DA BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADIĞINA İNANIYORUM" sizin SAMİMİYETSİZLİĞİNİZE ben inanmıyorum arınç efendi

ayşe öz

yanmana gerek yok bunlar bırıkım ınsanlar yuttu yuttu artık burasına geldı gezı berkın bahane oldu artık ınsanlar dışarıya çıkmaya başladı bunu anlayacak beynın yoksa bılemezsın

orhan

Alevilere nefretiniz tapelerinizden belli oluyor.Siz ancak timsah gözyaşı dökersiniz.

mütefekkir

Evet başbakanın avukatımısın. Gayet komik bir hale düştü.

görüşüm

başbakanın üzüntüsünden sana ne onun ağzıda var dilide. başbakanın hamisi mi kesildin. başbakan ancak paraları eksilecek diye üzülür. aklı fikri niye bir işe yaramayan yatırımla da diye düşünürlken nihayet onun sebebini de anladık her ihaleden pazarlıkla haraç alıyormuş . bu başbakan dan bir şey olmaz. hırsız halk yetiştirmekten başka

vatandaş

ne sizler nede başbakan hayatta üzülmezsiniz siz ancak vurun öldürün emrini verirsiniz çünkü sizin evlatınız değil hiç olmasa milletin gözünü boyamaya çalışmayın artık millet ne olduğunuzu çok iyi biliyor

utan be

ya bu Bülent arınçın bu kadar kıvrak olduğunu düşünemezdim. hergün yeni bir kıvırma hareketi yapıyor.

erel

Madem oyle niye soylemiyor..cunku emri veren polisi odullendiren o.niye uzulsunki.

orhan

Gerçekten de artık ne yüzünün ne de sözünün değeri var.

sami

Eminim oyledir!!!!!

akla bak

OKMEYDANI PKKLILAR İLE PEK BI SAF TUTTUNUZ ! DOĞUDA TUTUNCA NE OLUYOR VATAN HAINIMI

KUFURCU GEZICI

AYNI BAŞBAKANA anasına karısına kendısıne belden aşağı kufurlerı duvarlara dızıp yasattığınız gezı darbesı ile öldürdüğünüz Berkının aılesıne sız mesaj atın !

ŞEHID İÇİN BÖYLE DÖKULMEYENLER

YANARIM YANARIM 19 YAŞINDA KALLES KURSUNLA VURULAN 1 ŞEHIT ASKER BÖYLE ANILMADI YAZIKLAR OLSUN BU SÖZDE CUMHURIYETCILERE Berkının aılesıne de Allah sabır versın