BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

Bülent Arınç'ın söyledikleri yanlış mı?

"Paralel"in kızgın ateşine hiç bir günahı olmayan, masum insanlar da atılmadı mı? Bugün bile, o ateşin içinde "Paralel"le uzaktan yakından ilgisi olmayan insanlar yok mu? Ey Arınç'a kükreyenler...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
deren yılmaz

kesinlikle çok doğru, ama melih gökçek açıklaması gibi kalabilir...

faruk

Maalesef Arınç'ın söyledikleri yanlış sayın yazar! Doğan'ın kanalında kendi partisini vurması yanlış. Cemaatin ağzıyla kendi dostunu vurması yanlış. Bu tutumuyla, partisinin vicdanı olmadı. partisinin düşmanlarına MALZEME oldu, bakın tepe tepe kullanıyorlar!.

Misafir

Bakanlara ve çocuklarına rüşvet almalarını o polis ve savcılar mı söyledi? Telefon konuşmalarını da önceden yazılıp ellerine verdiler. Onlarda telefonda söylediler. Bu kadar cehalet ancak ilimle olur.

mrt

helal olsun sayın hadi bey. doğruları söylemek, yanlışları eleştirmek er kişinin işidir. ama akape de eleştiri kültürü olmadığından, paralı eller kendilerine kimi engel gördüyse paralel meridyene başvurdu. tıpkı geçmiş atatürk kisvesine sığınarak rant elde edenler bugün aynı şekilde dewam ediyor. Diğer bir ifadeyle zalimlik ediyor bir kesimde zulme susuyor. doğruları söyleyenler de linç ediliyor kulp takılıyor. Rızkı veren Allah. Hepsini Allah a havale ediyoruz...

CAMOKA

İÇİNİ DIŞINI BİLMEM AMA GEÇEN SEÇİM AREFESİNDEDE MELİH GÖKÇEK AÇIKLAMASI YAPMIŞTI. YILLARIN DENEYİMLİ SİYASETÇİSİ ADAM. YAVAŞ YAVAŞ KASIT ARAMAYA BAŞLAYACAĞIM. BÖYLE DAVRANMASIN ARTIK VE GÖNLÜMÜZDE BÜLENT ABİ OLARAK KALSIN

m.kara

Şunu bilmek lazım, hükümeti yıkmak için bakan çocuklarını tuzağa düşürüp, ordan bakanları, bakanlardan başbakanı, ve sonunda hükümeti yıkmak için bir tuzaktı, bu niyetle tuzak kurulmamış olsaydı, o gün gereken yapılırdı. tuzak kurucuları boşa çıkarmak için, bakanlara sahip çıkıldı.

4 yolsuz bakan.

arınç da sizin kafanızda oda siyaseti halk için değil kendi için yapıyor aynen sizler gibi konuşur konuşur ama 4 yolsuz bakanı görmezden duymazdan gelir buğün akp oyunu azaltan tek neden 4 yolsuz bakandır hala oylar düşme eğilimde sizler sakın 4 yolsuzu hala görmeyin kafanızı kuma gömün.

Misafir

o dört bakanın dokunulmazlığı aylardır yok. madem yolsuzluk yapmışlar bunu idea edenler neden suç duyurusunda bulunmadılar! kimsenin aklına gelmiyorsa hatırlatalım !

  • 1