BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.430,83

Bu yazarlar çok can yakacak!

Bazı okurlar, "Epeydir televizyonlara çıkmıyor, konferanslara gitmiyorsun, hayırdır?" diye soruyor...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
efe han

tebrikler süleyman kardeş Allah ufkunu ve ömrünü sağlığına kazandıkların güzellikleri eklesin.

Misafir

Keşke devletten yana olun derken iktidar eşittir devlet olmadığı gerçeğini de anlatsaydınız gençlere. Ha bir de kendinizi örnek almamaları konusunda üstüne basa basa uyarsaydınız. Eğer bunu yapmadıysanız onlar da nerede güç, nerede çıkar orada sipere yatacaklardır emin olun.

Emekli Öğretmen

4 Nisan NATO Gününde Putin'in Güç Gösterisi - Türkiye resmen Rusya'ya bağlandı -

tezcan

Dediğiniz gibi olurlar inşallah

Erol Baron

Yazarlar henüz can yakamadı ama, bu makaleniz fazla yorum kabul etmiyor nedense.

Misafir

Doğan Medya'yı Tayyip satın aldı!__________________________: Büyük bir muhalifi mi kaybettik?......

Misafir

GIDA VE AKARYAKIT ZAMLARI ENFLASYONU UÇURDU

Misafir

Saray medyasını takip edersen kim hain görürsün Misafir 08 29

Misafir

Süleyman Efendi en başta siz güçlünün ve zalimin yanında yer alıyorsunuz. başkasına nasıl öğreteceksiniz mazlumun yanında olmayı

Misafir

Misafir 03 Nisan 2018 09:54. Fetö ağzıyla yıllarca siz dolaştınız. O ağız ağız değil.

Cihangir

Kendi olmuşta. Yazık. Fetöcü seni.

Misafir

Ne fetö ağzı be kardeşim.16 nisanda kör müydün milletin gözü önünde YSK 3.5 milyon mühürsüz pusula oluşturup geçerli kabul etti.Havadan oy yaratıp kafa kafaya giden EVET-HAYIR oranını kıl payı ayak oyunuyla EVET'e dönüştürdü.Yalan mı ölüler bile oy kullandırdılar.4 kişilik asileden 4 kişilik aileden 6 oy çıktı.Her b.ka fetö yakıştırması yapmak da adetiniz olmuş.Fetöyle el ele kol kolaydınız düne kadar.

Misafir

KENDİ UYMADIĞIN KURALLARI BAŞKALARINI TAVSİYE ETMENİN HİÇ BİR YARARI YOK SENİN DERS VERDİKLERİN DE ANCAK SENİN GİBİ OLURLAR. GÜCÜN ESİRİ OLUP BAŞKALARININ CANINI YAKARLAR.

YÜREĞİNİZE SAĞLIK

ALLAH (CC) VATANINA MİLLETİNE,BAYRAĞINA,İSLAMA HİZMET EDEN NİCE SÜLEYMAN ÖZIŞIKLARI ÇOĞALTSIN AMİN.

Misafir

mekaleyi dikkatlice okursanız zülmün her çeşidinin zulm olduğunu ve mazlumdan yana olması gerektiği özellikle vurgulanıyor. Tabiki herkesin bir tarafı vardır ancak taraaf olurken de zulm olmaması gerektiğidevurgulanıyor. Biraz ön yargılardan kendimizi arındıralım. televizyon konuşmalarında özellikle dikkat ederseniz bahsettiğiniz hususları özellikle vurguluyor daha ne yapsın. Tabiki yanlışlarıda olacak onları da bizler adabına uygun olarak eleştirip yol göstermemiz gerekiyor yada yazarın bu eleştirlerden ders alması gerekiyor kanımca

pusat

Yetiştirdiklerinizde sizin gibiyse vah ki bu ülkenin haline vesselam

Misafir

Yüzlerce kaçak Afgan ve Pakistanlı Türkiye’ye elini kolunu sallaya sallaya giriyor Doğu Anadolu'daki göçmen trafiği gün geçtikte arttı. Afganistan ve Pakistan'dan yola çıkan göçmenler Türkiye'ye İran sınırından yasa dışı yollarla elini kolunu sallaya sallaya giriyor. Şaşırtıcı şekilde sınır hattını kevgire çeviren göçmenler asker ve polise yakalanmadan yollara düşüyor, önce Ağrı oradan Erzurum üzerinden rotasını İstanbul'a çeviriyor. Olayın sosyolojik boyutu yüzlerce dram içerirken Türkiye tarafından sınırların bu kadar kolay aşılabilmesi ciddi güvenlik endişeleri ortaya çıkarıyor.

Misafir

"Devletine, milletine, bayrağına ve toprağına sadakatle bağlı yeni yazar adayları yetiştirmek"... Bunlara katılmamak mümkün değil... 1.Zülüm kime yapılırsa yapılsın zulümdür demiyor,taraflı yazıyorsunuz... 2.Allah'ın emrini bilerek ve Hz.Ömer adaletini gözeterek yazmıyorsunuz... 3.Özgür düşünceden yana değilsiniz,çünkü bizzat kendiniz özgür değilsiniz.Doğrulara doğru yanlışa yanlış diyecek iradeniz yok! Şüphesiz ki bu iktidar çok güzel işler de yaptı.Onlara doğru dediniz.Ancak çok büyük yanlışların içine düştüğü zaman "bu iş yanlış arkadaş" demediniz,diyemediniz...İşte bu sizin Allah katında doğru olmanızı gerektirirken,kul katındaki yanlışa ortak olmanızdı!

Misafir

Hep soyut ve genel, bilgi ve belgeye dayanmayan FETÖ ağzıyla söylenen karalamalar. Yani ortalığı bulandırarak fetövari algı operasyonu...

Misafir

"Diktatör değil, vibratör istiyoruz", "Ben senin kaburgandan yaratılmadım, sen benim bilmem neremden çıktın", "Bacak aramdaki namus değil, bilmem ne", "Yeşili sev, bilmem nerelerimi okşa" şeklinde pankartlar taşıyan ve kendine "kadın" diyen Lut kavmindekilerin kuzenlerini gördünüz değil mi? BU YAZI KADINLAR GÜNÜ ETK:İÇİN BU BYAZAR TAR:YAZILMIŞTIR Bu nesli bozuklar mı kadın. Kadın haklarını savunmak kala kala bu ucubelere mi kaldı diye sorarım Bu pankartları taşıyanlardan herhangi biri bizim kızımız ya da annemiz olsaydı "Aferin" çeker miydik? Onunla sokakta göğsümüzü gere gere dolaşır, "Seninle gurur duyuyorum" Ama işte mesele burada zaten. Başka kadıncıkların yaptıkları bu iğrenç eylemler nedeniyle rezil olan kadınlar, olana bitene ses çıkarmıyor. Karşı eylem yapmıyor, yere düşürülen kadınlık onurunu ayağa kaldırmak için harekete geçmiyor. Hal böyle olunca, ortalıkta fahişe gibi dolaşan bu kadıncıklar yüzünden kadınların ve anneler hak ettikleri hürmeti görmüyor.

Misafir

@MISAFIR Senin dedigine gore Turkiye nin % 50 si hain,akp ye oy vermeyen herkes mi hain.

Misafir

Adam olmadıktan sonra solcu olsa ne olur sağcı olsa ne olur?Bu ülkeye hainlik yapan kim varsa Allah belasını versin.

Misafir

7.52 de yazan misafirimiz boş biri olduğu için boş yazmış :)

Misafir

Feto ile bunlar yıllarca hile yollarla seçim kazanmışlar. Ölülere bile oy kullandırdılar. En son seçimde YSK'yı da yanlarına alarak ÜSküdarı geçtiler. 2019'da ise boş oy pusulalarıyla seçim kazanmaya niyetliler. Üstüne de 500 milyon zarf. Ne diyelim Allah elinize kolunuza dolaştırsın. Sizler Allah tüm hudutlarını çoktan aştınız.

Misafir

İnsanın demiş bilader hainlerin hakkını savunun dememiş senin savunulmasını istediklerin can dübdar gibi, doğan grubu yazarları gibi kılıçdaroğlu gibi hainler artık sizin ciğerinizi biliyoruz biz.