BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.428,85

Bu sese kulak vermeli...

Kriz başladığından bu yana binlerce mesaj aldım, almaya devam ediyorum. hepsinin ortak çağrısı var ve o çağrıya kulak verilmeli...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 58 Adet Yorum
Misafir

Parasını dolara çeviren angut Her şey kötü, çok kötü olabilir ama hiçbir şey onursuzluktan daha kötü olamaz…

Misafir

Her şey kötü, çok kötü olabilir ama hiçbir şey onursuzluktan daha kötü olamaz…

nogayhan

Rte partiye kurduğu dönemde bir hükümet varmıydı ? Ben hatırlayamadım

nogayhan

Biz çok tuhaf bir milletiz askerlik yaparız askerlik süresince işten eğitimden kaçarız her türlü bahane için taktik geliştiririz AMA iş savaşmaya gelince hayret edersin en çok işten kaçan terlik istirahatli adam en önde savaşır biz yumurtayı bekleriz dayandımı bize ihanet edenin savaş açanın VAY HALİNE bu kuralı bütün dünya biliyor merak etmeyin sessiz sedasız geri adım atan bir amerika göreceğiz önümüzdeki günlerde tabiiki özür dilemeyecek sadece unutacaklar yaptıklarını

Misafir

Geçmişte bir TV proğramında Sayın Erdoğan'ın " Bizde bir adet var başımıza bir şey geldiği zaman hemen DIŞ GÜÇLER ve YABANCILAR deriz ancak ben buna katılamıyorum..." dediği arşivlerde duruyor sayın yazar.Yeni Parti kurma çalışmaları içinde olduğu günlerde O günkü hükümetin yanında olduğunu, destek verdiğini de duymadık...

Behzat İLHAN

Saygıdeğer abim... Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum ve destekliyorum.

Misafir

Borç yüzde 1’in borcudur. Yüzde 99 bunu neden ödesin?

Misafir

Dünya basını özellikle ithalata bağımlı birçok sektörde olumsuzluklar yaşanmaya başlandı. Uzmanlar, döviz kuru nedeniyle pek çok işletmenin sıkıntı yaşayabileceğine ve bu durumun yurttaşa zam ve işsizlik olarak yansıyacağına dikkat çekiyor.

Misafir

16 yıldır iktidarda bulunan AKP yöneticileri krizden kendileri dışında herkesi sorumlu tutuyor...................Krizden bir AKP sorumlu değil: Fatura ‘Ayşe Teyze’ye

e-fani

İnşaat sektörümüz biraz sıkıntıya girdi. Faiz artışlarından dolayı ev satışlarının düşmesinden ve maliyetlerin yükselmesinden şikayetçiler. Ben çok merak ediyorum müteahhitlerimizin ne kadar dolarları var? Yıllar boyunca ülkede en güzel parayı müteaahhitler kazandı. Kazandıklarını nasıl stokladılar? Dövizleri var mıdır? Dövizlerini satmayı düşünüyorlar mı? Hep devlet, hep devlet versin diyorlar.

rabia

öyle küçücük bağışlardan devlete ilaç olmaz, öncelikle yıllardır hacıya, ümreye dolarla gidilmekten vazgeçilip riyalle gidilmesi türkiyemizin en büyük tasarrufu olacaktır efendim...

seyfo

emeklilerin parasıda emekli olsada demekki bağışlamak istiyorlar, nekadar vatanperverler helal olsun...sende buraya yazınla seslensene zenginlerde bağış yapsınlar ha ha ha duyda inanma.

Misafir

Süleyman Bey! Milletin yaptığı kendisine yakışan...Bu bağlamda sizin de altı aylık site geliri ve kişisel maaşlarınızı noter huzurunda devlete bağışlamanız şanınıza uyar!

Erol Baron

Dün akşam France5 TV kanalında adı "c'est dans l'air" olan ve canlı verilen bir politika tartışma programına baktım ve ilk olarak bir Fransız televizyonunun Türkiye hakkında iyi şeyler söylediğine şahit oldum..... Trump Erdoğan çatışmasında Türkiye NATO'dan çıkarsa ne olur" sorusuna, davetlilerden birisi DOMİNO etkisi olur, NATO biter diye cevap verdi.... RTE MACRON ile temasa geçerse, bu krizde Fransa'nın Türkiye'nin yanında yer alabileceği belirtildi..... Şahsi kanaatim ABD intihar ediyor.

Misafir

Süleyman ÖZIŞIK 13.08.2018 "Kendi payıma düşeni söyleyeyim. Bugünden sonra bana ait olan hiçbir şey bana ait değil, devletimindir. Açılacak bir hesap olursa, elimde avucumda ne varsa ama ne varsa o hesaba yatırmaya hazırım!" Bunu not ettik Süleman ve takipcisi olacagiz.Bakalim devletine ne kadar sadiksin.

Misafir

he yaw ne kiskandiydik ha,ulan bu badem biyiklilarda adam oldu ha.

e-fani

Bütün dünyaya yapılan toplam ihracatımızın binde yedisini ABD'ye yapılan çelik ihracatı oluştuyor. Bütün dünyaya yapılan çelik ihracatının %5-6 civarı ABD'ye yapılıyor. Türk çelikçileri etkilenir. Ama Allah başka kapılar açıyor. Uzakdoğuda çelik fiyatları artıyor. Muhtemelen açık oralarda kapanacak. ABD'den de çelik hurdası ithalatımızın %18'ini gerçekleştiriyoruz.

Misafir

vallahi ben bugün gittim bütün parami dolara cevirdim.

Misafir

Engelli maaşı alanlar, "Ben para falan istemiyorum, paramı göndermeyin" diye yalvarıyor.Düne kadar, "Nerede bizim ikramiyelerimiz" diye sabırsızlanan, "Bize 3 kuruş parayı mı layık görüyorsunuz" diye sitem eden emekliler sıraya girmiş, "Açın bir hesap, paralarımızı devlete bağışlayalım" diye çağrıda bulunuyor. Yalanciyi dilenci kovalasin mi?

kenan

Dolar euro ile yapılacak her ihale tl ye ihanettir yerli ve milli alternatif mevcutken yabancıyı tercih etmek milli davaya terstir

Kerim

Aynen bir hesap acilsin, oraya isteyen istedigi kadar para gondersin. Hesabin IBAN numarasi da paylasilsin ki benim gibi yurt disinda yasayanlar da para gonderebilsinler.

hakkı

amerikadaki papaza tapan maklubeciler, dhkpcliler, hdpkklılar ve bilumum vatan hainleri size bir lafım yok. ama chpliler, vatan partililer, bbpliler, iyipartililer, MHP liler ve akpliler bu savaşta sen ben çekişmesini bırakalım ve devletimize sahip çıkmak ve dolayısıyla vatanımıza... gün birlik günü, omuz omuza durmak günü. 100 sene önce yaptıklarını gene yapmak istiyorlar. bu saldırıyıda atlatırsak gene gelecekler ama her geçen gün zayıflayarak gelecekler.

Misafir

Birkac hafta once Tayyip Erdogan ve Trump un kolkola fotograflari yayinlandiginda i.MELIH GOKCEK "kiskandiniz mi"diye twett atmisti.

k.k.k

Amerika'nın istediği tek şey, bizim Rusya ile aramızın kötü olmasıdır. Çünkü bizim Rusya ile aramız iyi olursa NATO'da olmamızın bir anlamı kalmaz ! Bize yaptıkları ambargo aslında, Rusya ve Çin'e yapılmıştır. İran'a yapılan ambargo da keza öyle. Hepsinin arkasında asıl hedef Rusya ve Çin'dir. Fakat biz Rusya,İran ve Çin ile birlikte hareket edersek, ABD'nin yapabileceği hiçbirşey yok !

MİSAFİR

TÜRKİYEDE BATI UŞAĞI ÇANAKYALAYICI ÇOK .DEVLET ADAMLARI NE DESE HEMMEN İSTEMEZZÜK DİYE SALDIRIYA GEÇEN CAHİL BEYNİ YIKANMIŞ ÖRÜMCEK KAFALI TÜRKİYE DEVLETİNE DÜŞMAN GERİDEN AYDIN SAHTE ÇAĞDAŞLAR VAR ÖNCE BUNLARA ÇÖZÜM BULMALIYIZ .BU SATILMIŞLAR DOLARDAN DAHA KÖTÜ ÜLKEMİZ İÇİN HEM BU ÜLKENİN EKMEĞİNİ YİYORLAR HEP YEDİKLERİ ÇANAĞA PİSLİYORLAR,BUNLAR YÜZÜNDEN MISIR AMERİKANIN EMRİNE GEÇTİ BUNLAR YÜZÜNDEN LİBYA IRAK SURİYE YIKILDI ŞİMDİ AMERİKAYLA BİR OLUP TÜRKİYEYİ YIKMA DERDİNDELER