BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37

Bu sene de turizm cenneti olduk yunan adalarında…

Ege denizinde her gün yaşadığımız mülteci kıyımını hatırlayın, Tük turist kıyımına az kaldı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Pİİ

ALLAH razı olsun kardeşim. hislerimize tercüman olmuşşunuz. yorum yazan erol baron kardeşe de doğruları yazdığı için teşekkürler..

Erol Baron

Herkes bilsin ki Turizmde hiç bir ülke Türkiye ile rekabet edemez. Uçak, hava alanı-otel arası transfer vb. 400 €'ya her şey dahil bir hafta tatilini anca Türkiye yapabiliyor. Dünya'nın en büyük eğlence parkı sayılan PARİS yakınlarında bulunan DİSNEYLAND'dın içindeki otelde bir gece kalmak 500 €. Evet, iyi okudunuz sadece bir gece.... Hem her ülkenin yemeği bizim damak tadımıza uymaz, Türk mutfağında beğenilmeyecek yemek yoktur. Ülkemizin kıymetini bilelim.

Erol Baron

Yunan Fransız'a başka, Türk'e başka davranır.... Yunan Türk'ten nefret eder.... SELANIK-İPSALA otoyolu kenarına koyduğu tabelada Kıbrıs'ı kanlar içinde gösteriyor YUNAN. Yani, bir otoyolu bile siyasete bulaştırarak, bu durum Türklerin hatasıdır demek istiyor. Yunanistan'ı çok iyi bildiğimden ve Yunan adalarına çok yakın bir yerde yaşadığımdan ben bu tür makalelere ÇOK FAYDALI derim. Yazarı tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.

  • 1