BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24

Bu sefer de düzelmezse kapıya kilit vuralım artık…

Tavsiye niteliğinde söylenmeye çalışılan bu sözlerin aslında bir talimat olarak dile getirildiğini pek tabi muhatapları biliyor ve anlıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
eğitim

ayrıca ELON MUSK gezegenler arası yolculuğu''MUSKA''ile yapmıyor,bilim ile!!sizlerin karşı olduğu bilim ile.

eğitim

14 yıldıe eğitimi yapboza çevirenler kendileri yapmamış gibi davrandığı sürece ve halk ta buna sadece bakıp oy vermeye devam ettiği sürece bizden bi halt olmaz,adamlar 2024 yılında marsa yolculuğu planlıyo biz ise teog'u öss'yi vs.planlayamıyoruz,tutturmuşuz bi imam hatip gidiyoruz,kusura bakmayın ama imam hatiplerle ancak hayal dünyasında soyut gezegenlere yolculuk yaparsınız!!!

eğitim

sayın beşer,çok güzel diyorsunuz eğitim sistemimizin dünya ile yarışır hale gelmesi gerekir diye,bizde bunları diyoruz ama malesef alınmayın ama imam hatiplerle olmaz bu iş olmayacakta,isterseniz 1000 değil tüm okulları imam hatip yapın olmaz,bu yönetimle bu hükümet ileözellikle sayın cumhurbaşkanının imam hatipte imam hatip anlayışı ile mümkün değil,bizi dünya ile yaşır hale imamlar değil,fizikçiler,kimyagerler,dna cılar vs.getirir.

bekgin

Keşke talimatla olsa. Bize iş bilen lazım yoksa o ona oda ona talimat veriyor sonuç belli

Erol Baron

Türkiye'nin tepesine bir imam koymakta bir beis görmeyen bir millet diğer eğitim kurumlarının kapısına kilit vurmuş sayılır sn yazar Kaldı ki, bazı insanlar mutluluğu bilgide değil cehalette buluyor.

mustafa

senin eğitim sorunundan anladığın atatürk den fikirlerinden bahsedilmesini istemiyorsun gerisi umurunda bile değil bizi kandırma lafı dolaştırıp durma laf ebeliği yapıyorsun

  • 1