BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bu millet Soylu’ya neden güveniyor?

Ülkemizin Güneydoğusunda yaşanan gelişmeler insanı 'Daha önce neredeydik' dercesine düşündürüyor.Bakan Soylu gerçekten tarih yazıyor..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
hayt

sahi daha önce neredeydiler?

odnan

Göreceniz milletin artık ne kadar güvendiğini seçim gelsin. O kadar kendinize güveniyodunuz da niye bahçeliye akp yi esir ettiniz.

Misafir

hHe yaaaaaaaaaaaa!.... Tekbiiiiir! Zaten Kırşehir Valisi Necati Şentürk, almış eline Hz. Ali’nin Zülfikar kılıcını, çıkmış vilayetin balkonuna, kafada takke, tekbirler getiriyor. Öteki elinde de megafon, Kırkpınar çığırtkanları gibi, “Allah’ın izniyle Afrin’i de alacaaz, Münbiç’i de alacaaz, Musul’a da gireceez, Kudüs’e de gireceez!” diye bağırıyor..................

Misafir

Süleyman Soylu başarılı oldu,millet te seviyordu.Ama son zamanlarda sesi çıkmaz oldu neden acep.Birilerini rahatsız etti galiba.

Misafir

zoruna mı gitti chp nin borazanı.kadrolu alt yazar

Misafir

Soylu nun cicekleri:25 Şubat 2009: Yolsuzluklarla mücadele edeceğim diyen hükümet, Türkiye'yi yolsuzluk çukuru içine batırdı. Tüyü bitmemişin hakkını yedirmeyeceğim dediler. Her gün tüyü bitmemiş yetimin üzerinden siyaset yapıyorlar. Bu ülkeyi rant ülkesi yapmayacağım dedi sayın Başbakan, rantın babasını getirdi. Bunlar yarım doktor, yarım hoca.

Misafir

Soylu nun cicekleri:14 Mart 2009: Seçim sürecinde Türkiye’de çok manidar işler oluyor. AKP mensupları uzun zamandır genel başkanları ve başbakanlarını, Başbakan da kendisini padişah olarak görmek istiyor. Ülkemizde sadaka kültürü var. Türkiye'de 3 kişiden biri fukaralık sınırının altındadır. Eleştirilmesi gerekenler insanları bu duruma düşüren hükümettir.

Misafir

Suleyman Soylu nun Tayyip Erdogan icin soyledikleri:31 Aralık 2008: Çeviriyorsun, boş geliyor. Bir daha çeviriyorsun, pas geliyor. Günlerdir, Filistin'de Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı acılar ciğerimize saplandı. Sen Olmert'le görüşüyorsun, ertesi gün bu katliamlar oluyor. Eğer Kırat iktidarda olsaydı, gök kubbe bu katliamı yapanların başına yıkılırdı. Önce çıktın, ‘Arabulucuyum' dedin, şimdi bölgedeki Müslüman ülkelerin kalbini almakla görevlendirildin. Ey Recep Tayyip Erdoğan, boyun eydin, emir eri oldun, milletin ümitlerini boşa çıkardın. Boyan döküldü Tayip Erdoğan.

  • 1