BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18

Bu millet gerçekten çok aziz bir millet

Allah aşkına Kemal Bey, Peygamber aşkına, Yenikapı'da yaptığın o konuşmayı oturup tekrar tekrar izleyin... Ama tek başına. Yanınızda "Çok güzel olmuş efendim" diyen şakşakçılar olmadan izleyin ama!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
ugur

Hadi bey, KK cemaatin kaset komplosuyla geldi ve geldiği günden beri de verilen görev icabı darbeye odun taşıdı. O yüzden yaptığına şaşıracak bir şey yok. Günleri sayılı. Can Dündar ne ise KK'da O..

Misafir

evet...kendince haklısın her zamanki gibi... ama elini vicdanına koymayı hiç bilmiyorsun! kılıçdaroğlu olması gerekenleri söyledi hepsi bu! devlet bahçeli ise o akşam o meydanda en müthiş konuşmayı yapan kişiydi...sonuç ne? sözüm ona birlik mitingi...ama sence MHP ve CHP ye eşit davranıldı mı? eğer evet diyorsan seninle konuşulacak hiç bir şey yok kardeşim...

Misafir

kılıçdaroğlu'na çatmadan yazamıyorsunuz... yazık! söylediklerinin hangisi yanlış? yazın...fikirlerinizi tartışalım.

MİHAİL46

KILIÇDAROĞLU NEDEN BÖYLE YAPTI? HERKES ADAMLIĞININ GEREĞİNİ YAPAR DA O YÜZDEN.

Atakan Türk

ALLAH AŞKINA,dinledim!Kılıçtaroğlu;hırsızlık mı yaptı,devletin arazilerini fetullah hainine mi bedevadan verdi,halkı bombalayan teröristleri generalliğe mi terfi etti?Açık konuş;Derdin ve isteğin ŞERİAT DÜZENİ MİDİR?

Millet?...................................

Hangi Millet?_________________________Dünyada en fazla Din, mezhep ve cemaat tarikat değiştiren millet Türklerdir.......Peçenekler, Selçuklular, Uzlar, Kıpçaklar, Sebatayistler, Ogurlar buna örnektir

Atakan Türk

Cumhuriyet,uygarlık,laiklik,barış,demokrasi,insan hakları,adalet,bilimsel eğitim,bağımsız yargı,vatan,bayrak,Atatürk,Türk,Türkiye,eşitlik...Duymadıysan DUY!

Misafir

BU AZİZ MİLLETİN ADINI TÜRK KÜLTÜRÜN DE YETİŞMİŞ HERKES TÜRK TÜR DİYE KOYSANIZ MÜSLÜMANLIK İLE TÜRKLÜĞÜ BİRLEŞTİRSENİZ VE ARTIK TÜRKLÜK DEN DE KORKMASANIZ

vatandaş

kılıçdaroğlunun söylediği her şey bu ülkenin geleceğini kurtarmak için ve bir daha aynı zihniyetle bu gibi şeyleri yaşamamak içindir. söylediği hiçbir sözde tek bir eksiklik tek bir hata tek bir kusur veya başkasının eleştirebileceği tek bir şey yoktur. vicdan sahibi herkes kemal beyin sözlerine katılacaktır. bundan 30 sene sonra bu tarihi günden geriye sadece kemal kılıçdaroğlunun bu konuşmaları akılda kalacaktır. kendisi türkiye tarihine yön veren en önemli aydınlar arasında gösterilecektir. söz ettiği her şey bugün modern demokrasilerin temel ilkeleridir. neden zorunuza gidiyor? yoksa siz demokrasi derken ortaçağ anlayışından mı söz ediyorsunuz? yoksa siz demokrasi derken sadece seçimi kazanan haklıdır ülkeyi satsada assa da kesse de kimse karışamaz zihniyetindenmsiniz? ben de size böyle bir eleştiriyi hiç yakıştıramadım.

ALDATILANLAR

Erdoğan ne güzel söylüyor, “Hepimizi aldatmış”“aldatılma benden başlamadı, Özal, Demirel, Çiller, Ecevit… Hepimiz aldatıldık… diyor.......Ya Abant'da menfaat uğruna Takla atanlar?

ver çoşkuyu yaarsın sana

cumhurbaşkalığı himayesinde yapılıyor olması demek onun şovuna dönüştürülmesi demek değildir.Mesef bu konuda yine verile söznde durmayarak muhalefet liderlerine çok ayıp edildi.Erdoğalı T-tişötlerden yeşil bayraklardan başlarsak daha neler neler atatürkün yanına konulmuş dev bir recep tayyip erdoğan resmi v.s v.s esas ayıp budur.Yoksa bahçeli gibi iş iş den geçtikten sonra kürsüde küfürler savurmak v. v.s iş değilidir ama millet bundan çoşar nede olsa yücedir.

Misafir

HE YA!..ÜLKEMİZ BÜYÜK BİR FELAKETTEN DÖNDÜ!... HERNEYSE Kİ OHL DİKTA REJİMİNE RAZI OLUP, DURUMU KURTARDIK!

ihacetihacet

gayserili düşmanlık değil doğru söylüyor yazar bu günde ne dişyo seni başkan yaptırmayacağız diyo anadın mı

Misafir

Kılıçtaroğlu sadece CHP'yi temsil etmiyordu Ordu göreve diyenler Tankları alkışlayanlar birde HDP-PKK'lıların hislerine tercüman olmaya çalıştı Selamlar turpçu59

Emekli Öğretmen

Toplantının genel havası, CHP Genel Başkanı konuşması dışında, diğer tüm konuşmacıların çeşitli şairlerden dizelerle edebiyat parçalamaları yanında, İdam cezası, Osmanlı’nın kuruluşu vb gibi geçmişin hamasi havası ile toplumu coşturma gayretinden öteye gidemedi!..

Gezi Yolu_______________

Ne darbe ne dikta... Demokrasi, özgürlük, hukuk, adalet ve eşitlik!

Gayserili

Milyonlar tek yürek olmuşken siz Özışık kardeşler hala Kemal Kılıçdaroğlu düşmanlığı güdüyorsun, bu kininizin sebebi nedir acaba.....

KAFASI BASMIYOR

Cemaatin üzerine gitme bahanesiyle iktidardan yana olmayan çok sayıda ve her kesimden Atatürkçü, Cumhuriyetçi, laik hatta herhangi bir siyasi görüşle ilgisi olmayan insanlar bile tasfiye ediliyor.... OHAL nedir?......Bu Sivil Dikta değil mi?

darbenin başı. na bile.

ah be kemal bey kim yaptırıyor bunları size..sadece kılıçdaroğlu na değil tüm devlet-millet menfaatine ters işler yapanlara sorulması gereken bir soru bunu tam olarak anladık.darbecilere ilk sorulacak soru bu olmalı.

Nesi yanlıştı

Kemal Bey'in "ne darbe ne dikta" sözünde nasıl bir yanlışlık gördünüz anlayamadım. Zaten milletin Yenikapı'da toplanma amacı bu değil miydi? Darbelere karşı bir olmak ve demokrasiyi yüceltmek değil miydi amaç?

  • 1