BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64

Bu madde iç savaş çıkarır!

Son KHK ile çıkarılan bu madde Türkiye'nin başına tamiri, telafisi mümkün olmayan belalar açar, yapmayın!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
bu akılla nereye koşuyoruz.

Diyenler hain ilan edildiler bile,siz hariç mi yoksa.??Kuzu bile döndü itirazından.

Misafir

içinizdeki kinden vazgeçtiğiniz an..güzel günler hepimizin..

Misafir

Algı yönetimi yapmaya çabalayan anketlerinize göre İYİ parti barajın altında kalıyormuş...Ben de diyorum ki, İYİ parti yapılacak olan seçimlerde barajın altında kalmak şöyle dursun en az % 30-35 oy alacak! Ben de diyorum ki; baraj altında kalmaz aşarsa gazeteciliği bir özür yazısı ile bırakacak kadar onurlu davranacak mısınız?

Kara Murat

DAMARLARINDA TÜRK VE MÜSLÜMAN KANI TAŞIYAN BİR İNSANIN NASIL OLURDA EGE deki 18 ADA mızın Yunanistan tarafından işgal edilip Silahlandırılmasına karşı EN UFAK BİR TEPKİ GÖSTERMEYEN AKP'nin ''Daha doğrusu Tayyip Erdoğan'ın'' VE KOLTUK DEĞNEĞİ BAHÇELİ'nin PEŞİNDEN GİDEREK OY ve DESTEK VERİRLER ANLAYAMIYORUM...

Kara Murat

DAMARLARINDA TÜRK VE MÜSLÜMAN KANI TAŞIYAN BİR İNSANIN NASIL OLURDA EGE deki 18 ADA mızın Yunanistan tarafından işgal edilip Silahlandırılmasına karşı EN UFAK BİR TEPKİ GÖSTERMEYEN AKP'nin ''Daha doğrusu Tayyip Erdoğan'ın'' VE KOLTUK DEĞNEĞİ BAHÇELİ'nin PEŞİNDEN GİDEREK OY ve DESTEK VERİRLER ANLAYAMIYORUM...

Misafir

Suleyman bu yazisiyi sen mi yazdin?Aksam eve giderken saksi filan dusmedi degil mi kafana?Ilk defa dogru bir yazini goruyorum aksama bir horoz kecem.

mniksek

ÇIKARILMIŞ OLAN SON KHK İLE HALK SOKAĞA DAVET EDİLMİYOR ELİNE SİLAH VERİLMİYOR, KANUNLARI İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ YORUMLAMAYIN, ŞAYET BÖYLA BİR KALKIŞMA TEKRAR VUKU BULURSA ÇOKAĞA ÇIKAN İNSANLAR HAKKINDA KİMSE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMASIN, DARBEYE DİRENENLER YARGILANMASIN DENİYOR, KİMSENİN ONLARIN ELİNE SİLAH VERDİĞİ YOK...

Misafir

içinizdeki kini attığınız gün..güzel günler hepimizin olacak..bundan emin ol..

Erol Baron

PKK'nın çabucak --bir varmış bir yokmuş-- olması için ABD'nin terör destekçisi olduğunu tüm dünyaya yüksek sesle söylemek lazım ve Trump'ın KUDÜS saçmalığı bu ilanı kolaylaştırmıştır.

Giresinli

Devlet ciddiyeti gitgide kayboluyor.Derhal bu saçma yasa iptal edilmeli.

Misafir

14.43... Yani AKP li olursan güzel günler senin...Ama AKP nin karşısında olursan vatan hainisin öyle mi...Referandum öncesinde bu yanlış sözleri kimden öğrendiğin çok belli! Ülkenin diğer yarısına "vatan haini" diyen bir düşünce varsa, nasıl ve kiminle kardeş olmayı düşünüyorsun?

Misafir

Ah bi iç savaş çıksa ortalık bi karışsa ekonomi çökse de birileri bi taraflarına 'KINA' yaksa..! Fırsat kollayanlar nasılda seviniyor..Havanızı alırsınız..Güzel günler bizimdir..Bu memlekette kardeşçe yaşamayı düşmana ve hainlere karşı cesur ve yiğit olmayı öğrendiğiniz gün bir bakmışsınız Ak partili oluvermişsiniz.işte bu kadar basit..tabi bu laflar Süleyman beye değil elbet..genellikle beğenirim okurum ama bu yazısı biraz acele ve yorgun yazılmış gibi geldi bana..tabi hergün yazı yazmak zor iş..

Misafir

Ic savasa adeta zemin hazirlaniyor!...

osmancık

Devletin askerine, polisine, memuruna silah çeken veya masum vatandaşını gasp etmeye çalışan bir eşkıyayı gördüğüm zaman üzerimde bulunan bir silahla müdahale edemiyorsam yuh olsun böyle bir nizama. Silahı olup da müdahale etmeyenin cibilliyetine, milliyetine, dinine yuh olsun. Eşkıyada her türlü silah var, vatanına, dinine, milletine sadık vatandaşta bir şey yok, olsa da kullanamıyor. Taşları bağlamışlar, köpekleri salmışlar. Kriter bulmak zor değil ki… Herhangi bir sabıkası olmayan, vergisini ödeyen, asabi bir rahatsızlığı olmayan elli yaşın üzerindeki her kese ver silahı gözü kapalı. Bakalım o zaman güpegündüz soygun yapabiliyorlar mı, çarşının ortasında devletin polisine, öğretmenine, memuruna kastedebiliyorlar mı?

Beniadem

Cok yerinde bir tesbit.

Misafir

Yukarıdaki görüşlere katılmak ile beraber, KHK ile getirilen düzenlemenin sadece 15.07.2016 tarihli hain darbe girişimi ile ilgili olduğunu, darbecilere müdahale eden vatandaşların herhangi bir suçlama ve tazminat talepleri ile karşılaşmalarının önüne geçmek üzere çıkartıldığını düşünüyorum.

Misafir

Anlamakta zorlanıyorum bazen bu milletvekilleri başbakan cumhurbaşkanı onayladıkları kanunu okuyup hiç düşünmüyorlar mı acaba

Misafir

696 sayılı khk ile,toplumu birbirine kırdırmanın yolu açılmış oldu.demek ki; erdoğan ın zihninde, eskiden beri böyle kirli ve sinsi bir emeli varmış.demek ki;saltanatını evlatları ve torunlarına bırakmak için,toplumun birbirine düşürmesi gerekiyormuş.2002 de demokrasi havarisi kesilen erdoğan,2017 de firavun ve hamanlara özenmiş.yazık.

AC

Ne zamandır ilk defa doğru bir şeyler yazdığınızı yorumlarına aynen katılıyorum. Bu madde resmen iç savaşı tetikler. Önüne gelen istemediği adamı fetöcüydü bucuydu diye öldürür ya da yaralar. Silah taşımayı bu şekilde normalleştiremezler. Bunu yapmamalılar.

Misafir

SÜLEYMAN BEY HANGİ MADDEYİ KASTEDİYORSUNUZ. O MADDEYİ YAZARMISINIZ

Misafir

ben katılıyorum. koluk kuvvatleri dışında silah tamamen yasaklanmalı. böyle saçmalık olmaz.

Vatan

Yok öyle bir şey bu saydıklarınız 15 temmuz da halkımızın darbeye müdahalesiyle ilgili konuları kapsar Başka anlamlar çıkarmak doğru değil.

Misafir

Uzun bir zaman sonra böyle sağduyulu ve ferasetli bir yazı görmek güzel. Beğendiğiniz kişileri en çok siz eleştirin ki onların hata yapma ihtimali azalsın. Teşekkürler.

Misafir

Ku Klux Klan kurulmuş bile beyler ayağınızı denk alın... İtiraz edenin canını almak serbest gibi görünüyor...

Misafir

iç savaş çıkarıp güzelim türkiyeyi mahvedecek bu akepeciler...