BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.507,47

Bu İsrailli ne diyor?

Kısa öz ve birbirinden önemli cümleler. Her biri iyi okunmalı. İsrail’i bundan iyi kim anlatabilir?diye merak ediyorum.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

İnsanlığa karşı işlenen suçların zaman aşımı yok. “Talimat geldi, ben de yazdım” diye bir kurtuluş da yok. Bakanı da, hakimi de, yazarı bu rejim sona erdiği zaman suç ortağı olarak muamele göreceklerini biliyor zaten!.......

Misafir

İsrail köpeği tasmalı yorumcular tedirgin.

Misafir

Klişe soru yeniden gündeme geldi: Biz Ortadoğulu muyuz, Avrupalı mı? Yargı Bağımsız mı?. Talimatla mı çalışıyor

@farabi oku

@farabi; hilafeti Turkiye Cumhuriyeti nde mi gormek istiyorsun?Yani acikca Turkiye Cumhuriyeti nin anayasasini yikmayi dusunuyorsun!Deniz Gezmis Anayasanin bir bolumunu degistirmeye tesebbus sucundan asildi!!!Ama sizler internette ve mecliste acikca suc isliyorsunuz ama kimsenin sesi cikmiyor ne guzel degil mi???

farabi

Insallah yakinda Hilafet ide yeniden goruruz.

Misafir

Amerika ne diyor?.................... Nauert, “S-400 anlaşması imza gerçekleşmediği için 'yaptırımları önceden ilan etmiyoruz.............. Ama Türkiye’ye hep şunu söyledik; S-400’ler NATO sistemleriyle uyumlu değil.

Misafir

İslamcı toplumun ‘Yürüyelim arkadaşlar’ marşını söylediği bir ortamda, Kimse “Ne yapıyorsunuz?... Ya! diyemiyor!... Çünkü diyenin linç edildiği bir ortam var!

Erol Baron

Yazıdaki teşhis doğru ama çözüm önerilmemiş. Çözüm, Türkiye liderliğinde tüm orta doğu ülkelerinin güçlerini birleştirerek, kendisine saldıracak her türlü gücü kolayca bertaraf edebileceğini göstermesidir. Ondan sonra batı ülkelerinin -sevgilisi- İsrail kıpırdayamaz bile.

bg

Müslümanların başına gelenlerin temelinde Müslümanların Kuran'dan uzaklaşması yatmaktadır hocam. Bu gerçeği gizleme çabanızın amacı nedir?

  • 1