BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58

Bu HDP'liler bakan olacak! Bakın kimler var?

Koalisyon hesapları bitti şimdi gözler seçim hükümetinde. HDP 'den seçim hükümeti kimler girecek, hangi isimler bakan olacak. İşte HDP'li bakan adayları.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 67 Adet Yorum
Misafi

Bugünden sonra' İnşAllah asla böyle birşey olmaz, biz bunları mecliste görmeye tahammül edemezken.

İ.İ.

MHP'liler var mısınız! Devlet Bahçeli'ye 100'er gram kına göndermeye...

erhan gökdemir

akp 3 yıldır hdp ile barış ve çözüm adı altında görüşürken ve dolmabahçede mutabakat imzalarken sesi çıkmayanlar şimdi mhp ye saldırıyorlar arkadaş hdp dünde bu günde terör örgütünün siyasi uzantısı değilmiydi.akepe tek başına iktidarı kaybedincemi milliyurtçilik aklınıza geldi kabul etseydiniz mhp nin şartlarınıda kusaydınız hükümeti mhp akp ye hdpye karşı olduğu için kendini şartsız teslimmi edecek bunumu isityorsunuz

vatandaşın görüşü

hdp 'de ılımlı olsa ne olur,ılımsız olsa ne olur, neticede olan bu devlete millete olur,bu parti bir yandan apo diğer yandan kandilden güdümlü bir partidir,eğer bu partiye herhangi bakanlık verilirse vay halimize vay militanlaşmaya,tabi bunların sorumlusu kırmızı çizmeli partilerin ,milletin vijdanı sizi boğar...

OĞUZ

aDALET BAKANLIĞI.MİLLİ SAVUNMA VEDE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIKLARINI ALSINLAR APO DA PAŞA OLSUN NASI OLSA ÖZERKLİKLERDE İLAN EDİLMEYE BAŞLANDI .KALANLARIDA EYALET VALİSİ OLSDULARMI TAMAM

kazım

Bahçeli sandıkta görüşürürüz..Aslında senin amacında MHP yi sandığa gömmek ama olsun..HDP liler seni nasıl da övüyor ama..

vatandaş mustafa

KINADA KURTARMAZ?

oba

sizler hdp ile 4 yıldır masada şişe mi çeviryorsunuz !!!!

YANLIZ KURT

MHP BUNA MUSADE ETMEZ SONDAKIKA HESABI VARDIR MUTLAKA AK PENIN OYUNU ALMAK ICIN BU OYUNU BOZAR

doğru

Ahmet DAVUTOĞLU gerçekten iyi ve nazik bir insan aslında..

ülkücü

sen hepsini almışsın bize bişey kalmamış

hersey vatan için

sayın devlet bahcelı gozun aydın hesıbı sandıkta gorecek

hersey vatan için

sayın devlet bahcelı gozun aydın hesıbı sandıkta gorecek

hersey vatan için

sayın devlet bahcelı gozun aydın hesıbı sandıkta gorecek

cmlbz

türkiye cumhuriyetini yönetme işini hdp lilere bırakan MHP dir. hesabı acı olacaktır.

Seçmen

Sen daha yazıyı okumamışsın ya da okuduğunu anlayamıyorsun kalkmış burada yorum yapıyorsun.

Turgay

6 milyon oy almış partinin 2-3 bakanlığının millete ne koydugunu değil de neden silahlı mücadele veren asıl unsurun yancısından başka bir şey olamadığını sorgularsan cevabını alırsın.

Alperen Yılmaz

AKPARTİ MHP ile koalisyon yapmak yerine HDP ile yapıyor ya yazıklar olsun... Saadet Geçen seçim Saadet partisine verdik ama bu seçim MHP...

Haksever

MHP AKP'nin kuracağı seçim Hükumetine niye destek versin. AKP samimi ise koalisyon kursun. MHP 3 HDP'li 60 gün formalite bakan olacak diye AKP'nin değirmenine su taşımak zorunda mı ? BU ülkeyi on üç yıldır AKP yönetmiyor mu ? Madem HDP'li üç bakanın 60 gün bakan olması bu kadar kötüydü o zaman Öcalan ve HDP ile açılım sürecini niçin başlattınız ? Dolmabahçe'de mutabakat metni imzalayarak niçin yan yana fotoğraf çektirdiniz ? Onun için elinizde malzeme boş ve yetersizdir. Eğer samimi iseniz ve HDP'li bakanların kabinede yer almasını istemiyorsanız, o zaman gidin CHP ile seçim hükumeti kurun.

ali

6 milyon oy almış 80 milletvekili olan legal bir parti HDP nin 2-3 aylığına 3 bakanlık alması millete ne kadar koymuş.Sonrada Kürtler bize 2.sınıf davranılıyor dediklerinde ne istiyorsunuz bu devletten diye bağırıyorsunuz.Kürt sorunu neden var diyorsanız buradaki yorumları okuyun.

DEVLETİN BAŞINA HDP

HDP LİLERİ BAKAN YAPAN MHP VE DEVLET BAHÇELİDİR.DEVLETİN BAŞINA GEÇMEYİ REDDEDEN BAHÇELİ, HDPLİLERİ DEVLETİN BAŞINA GEÇİRMEYİ BAŞARMIŞTIR.MHP VE TÜRKİYEYE HAYIRLI OLSUN.MHP MÜNASİP YERİNE KINA YAKABİLİR ARTIK.

ozeer

Dengir Fırat bakan olursa Akp'liler kahrından ölür.

ülküdaş gençlik

En kısa zamanda yapılan seçimlerde o görecek , sen seçim hükümetine red diyerek pkk partisine en az dört bakanı altın tepside buyur diyeceksin ondan sonrada ülkücülerden oy verin tek başımıza hükümet olalım diyeceksin. sen alırsın babayı bahçeli.

satto

Açılım süreci olmamış olsaydı bu sene yaşadıklarımızı her sene yasıyor oluyorduk kaç kere doguya gittin kaç kere o dagları gördün kaç kere çatışma yaşadın buradan sallamak kolay buradan yazmak kolay ne geliyorsa başımıza sizin gibi küçük düşünen insanlar tarafından geliyor .

satto

Burada yorum yazan mhp li arkadaşlar MHP seçim hükümetine neden destek vermiyor amaçları nedir planları nedir ? ona yokum buna yokum ya söyleyin hele siz neye varsınız neden halk sizi meclise gönderdi derdiniz nedir ? Kusura bakma yüzde 16 alıp yüzde 50 almış gibi davranamazsın ama aldıgın yüzde 16 nın hakkını ver bari .. Evet MHP sayesinde HDP li bakanlar olacak bu bir gerçek bunu göremeyen gözüne gözlük taksın daha da göremiyorsa gitsin kendini assın . Bu MHP ve HDP zihniyeti oldugu sürece bu ülke den hiç bir şey olmaz ..... Hadi gidin imdi Ev Araba alında göreyim şimdi sizi faizler ne kadar olmuşşş yazık çok yazık oldu ....