BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77

Bu gözlere bakın bir karar verin!..

Arakan’ da yaşanan zulüm, karşısında dünya sessiz kalırken yine sesini tek başına çıkaran adam o. Anladınız kı şimdi Reis neden yıkılmıyor!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Ya huu sizin sayfanizda m ali nin kizi ve pozlari varken yok hz Ali yok peygamberimiz yaziyorsunuz inandirici degilsinizhttp://www.internethaber.com/yasmin-erbilin-pozuna-bakin-mehmet-ali-erbil-cildiracak-foto-galerisi-1804687.htm

Misafir

Bak Baaak!_______________________________OHAL ile Kenara itilen Anayasa'nın 25. maddesi ; "Herkes düşünce ve kanaat hürriyetine sahiptir. Her ne sebep ve amaçla olursa olsun kimse düşünce ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; düşünce ve kanaatleri sebebiyle kınanamaz ve suçlanamaz” şeklindeki düzenleme ile, ifade özgürlüğünü güvenceye almıştır.

Misafir

İyi de Reisini kimse dinlemiyor kaale almıyor ki!

Erol Baron. hepinize iyi bayramlar diler.

AKP'yi gördükten sonra, dincilerin her hareketinde hile arar oldum.

Misafir

Lazlar Istanbula inince Kimileri 15 milyon diyor, kimileri 17, kimileri 20 milyon. Bu kentte ne kadar insan yaşıyor belirsiz, resmi verilerin hepsi değerini yitirmiş durumda

Misafir

Rohingya'daki Müslümanlar Britanya egemenliği döneminde Bangladeş'den gelmişlerdir. Zaten Pek çoğuna vatandaşlık verilmemiştir...Kuzey Arakan'da 'Rahmanland İslami Cumhuriyeti' isimli bir devlet kurduklarını ilan etmişler ve olaylar patlak vermiştir.

  • 1