BIST 9.709
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.426,84

Bu danışıklı dövüş mü? Ünlü anketçi seçim için asıl tarihi verdi!

ANAR Araştırma Şirketi'nin sahibi İbrahim Uslu yarınki Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden erken seçim tarihi için 2018 Kasım tarihinin çıkacağını söyledi. Uslu, Bahçeli'nin erken seçim açıklamasını kendiliğinden yapmadığını da belirtti. Uslu asıl tarihi de söyledi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
Misafir

Çilli boom boom boOom Çilli bom ,yarım olamz şimdi ,Čįlli hom hom gom

Misafir

O sadece o rumuzu kulanarak tüketmek hedefinde yazık be ,

Misafir

Zaten iyişikiz daaha noooOolacak ,

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Misafir

bahçeli sen artık bittin

FATİH DACI

evet bu ülkede % 20 - 30 luk “asıl kandırılan” , “ gözü kapalı insafı ve aklı donmuş bir kitle” var , mesela Türkiye Yunanistan'la savaşa girse sırf Türkiye'nin başında Erdoğan var diye Yunanistan'ın safında savaşa katılır. Allah akıl, fikir, iz'an insaf ve vicdan versin !!!

Misafir

evet bu ülkede % 20 - 30 luk “asıl kandırılan” , “ gözü kapalı insafı ve aklı donmuş bir kitle” var , mesela Türkiye Yunanistan'la savaşa girse sırf Türkiye'nin başında Erdoğan var diye Yunanistan'ın safında savaşa katılır. Allah akıl, fikir, iz'an insaf ve vicdan versin !!!

Hakkı B.

İttifak zora giriyor. Bahçeli AKP'ye puan kaybettirmeye devam ediyor. Bahçeli, tekmeyi yiyeceğini bildiği için erken seçim istiyor, kanaatindeyim.

Misafir

HE HE ANLAT ANLAT GÜZEL OLUYOR :)))))

Misafir

Bu ülkede seçim hilesinin ilk mucidi ve en güzel becereni de CHP zihniyetidir.(Bakınız 1946 seçimleri açık oy gizli tasnif yöntemi ,bak bak açık oy,gizli sayım ha !), o seçimde DP ‘nin milyonlar oyu ,üstü CHP’ nin altı oklu bayrağıyla örtülü sandıkları önünde poz verilen guya “serbest “ seçimlerde CHP’ ye yazılmadı mı ?!! Asıl zorbalık ve dikta’nın bu ülkede ne olduğunu bu millet çok iyi biliyor, merak etmeyin siz ?!!

Misafir

MERAL BALONU BİRAZ DAHA ÖNCE PATLAYACAK HEPSİ BU :))) GÜMMM

ezik

yolun sonu kemal kemal

Herz

İyi parti gelecek herşey çoook güzel olacak. Chp ile türkiyeyi büyütecek. Cöp dağları geri gelecek, tramvaylar, metrolara sera yapılacak... Eskiden olduğu gibi dolmuşa devam. Ekmek kuyrukları... Devlet kurumları çoğaltılacak... İşsiz ve huzur ortamı. Sağcı ve solcular öldürmece oynadığı düşünce özgürlüğü sağlanacak. Menderesin asılması yıldönümünde tayyip asılmalı... Halkın birlik ve bütünlüğü için. Başörtüleleri üniversitede atılma sahnelenmeli çoşkuyla. Eski günleri özledik... Fakirdik ama mutluyduk. Meral... Kılıçdaroğlunun neyi olur... Muhsin yazıcıoğlunun suçu neydi.

Misafir

imam olduğuna göre kesin fetöcüsün

Misafir

bahçeli kendi başına açıklama yapamıyorsa,bu bahçeli nin kurulmuş zemberek olduğunu kanıtlar.

Misafir

Hile ve YSK olmasın AK Parti ASLA kazanamaz. Onlar da çok iyi biliyorlar. Ülkede Ekonomi sıkıntı tavan yapmış. Pislikleri halının altına attınız yıllar yılı. Bu çöp yığını alev aldı artık. Son gülen İYİ gülendir.

Misafir

Tayyipe Yolun sonu görünüyor, yolun sonu görünüyor. Paçalar tutuştu, ne yapsanız boş, 18 yıldır yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisi, İYİ ler gelecek kötüler gidecek

Misafir

sen Rüyada olmaya devam et. bu ekonomiyle Siz ancak hile ve YSK ile bir şey yapmaya çalışırsınız. Ama yettiniz artık. Size Osmanlı tokadı artık zamanı gelmiştir.

MİSAFİR

DEĞER DEMEK AKP VE MHP DEMEKTİR ZATEN SİZİN DEĞERLERİNİZ CAMİ KAPATMAK MÜSLÜMANLARA SALDIRMAK İMAM HATİPLERİ KAPATMAK ÜNİVERSİTEYE GİDEN BAŞÖRTÜLÜ KIZLARIN BAŞINI AÇMAK KAFAYI ÇEKMEK ZİNAYI SERBES BIRAKMAK TÜRKÜREYİM SİZİN DEĞERLERİNİZE ELBETTE AKP VE MHP SİZİN DEĞERLERİNİZİ ÇİĞNEYECEK VATAN MİLLET DÜŞMANLARINA GÖZMÜ YUMSUNLAR İSTİYORDUN

Emekli İmam

Vaaz ederken "iyi"lik diyecem diyemiyorum. Bunun yerine "hayır" hasenat diyecem onu diyemiyorum. O halde söylenecek tek sözüm var: Allah cezanızı versin amin.

Misafir

O uslu uslu dumuyo.

Misafir

%56 mi :)))) vay canına

0134

14:17 cumhur ittfakı en az yüzde 55 oy ile çok rahat bir şekilde seçimi kazanır. MHP’nin ölüsü 2002’de yüzde 8 oy almıştır, şu an yüzde 12’yi çok rahat bir şekilde alır.

Misafir

yav he he, adamlar anket yapıyor ama senin kadar isabetli konuşamıyor , büyük adamsın

wanted

chpkk iyi partiye kafa atma zamanı geldi