BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.437,03

Brunson nasıl serbest kalır? Krizin perde arkası aralandı

Rahip Andrew Brunson nasıl serbest kalır sorusunun yanıtı netleşti. Milliyet gazetesi yazarı Verda Özer, üst düzey yetkililerle yaptığı bir dizi görüşme sonrasında krizin arka planını köşesinde yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Mehmet YILDIZ

Bağımsız ülkemin adil, tarafsız ve bağımsız yargı organları bu olayın neresinde?

teolog33

Rahip Brunson olayı konuşulurken, hiç bir şekilde fetönün bu olayın neresinde olduğu, ya da doların Türk lirası karşısındaki yükselişinde fetönün ne iş yaptığı hiç konuşulmuyor. Bu durum manidar. Eğer fetö doların Türk lirası karşısında yükselişinde hiç bir tvde konuşulmuyorsa, bunda bir iş var demektir.

ali

Bağımsız yargımız Trump'tan bağımsız olarak milli menfaatlere göre karar veriyor.

misafir

Erdoğan ve ailesi Halkbank soruşturmasına dahil edilmez, diğer herkes ömür boyu hapis cezası mı alır, türkiye 100 milyar ceza mı öder hiç önemi yok, Brunson serbest kalır. Bu kadar basit!

adalettt

önümüz bayram millet kurbanlarını keserken rahip kargo uçağızla gönderilir oda kilisede göreve başlar ve kilisenin arka bahçesinde domuzunu keser mangalını yakar olay da kapanır

Misafir

Papaz Türkiye ye karşı pkk ve fetö terör örgütleri ile ilişiki kurup ajanlık yaptıysa suçludur ve cezasını çekmelidir. Milliyet gazetesi yazarı verda özer saçmalamış.

pii

800 tl ye aldığımız bir ürünün fiyatı 1650 tl ye yükseldi bu kriz ayağına.. vurgunu hak olarak gören bazı esnaf papazlar bizim içimizde..

Misafir

Böyle bir hukum yokki adam suçluysa cezasını çekmeki brunson

AS

PAPAZ BÜYÜSÜ BOZULSA, DOLAR VE GIDA DÜŞER Mİ? BAŞKASINA SİZ BAKIN..

AS

ŞİMDİ SERBEST KALMASI İÇİN YOL MU YAPILIYOR? KRİZ VARDI GELİYORDU, GÜNAH KEÇİSİ BULUNMUŞ MUYDU? ŞİMDİ GEREK DUYULMADAN ABD DOST MÜTTEFİK Mİ OLACAK?

Misafir

Hakaret, hikaye, duygusallik icermeyen mantikli bir yazi

  • 1