BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bozdağ'dan o iddialara yanıt! Varsa görevi bırakırım

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ referandumda 'hayır' diyeceği için gözaltına alınmış biri varsa bugün itibariyle görevini bırakacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
adalettt

Hayıra gerek yok feto bizim efendimiz diye beyanatın var onun için istifa et yeterrr

bir basit vatandaş

Seçim Kanunu değişmeden, Siyasi Partiler Kanunu değişmeden, Meclis İçtüzüğü değişmeden yapılacak Anayasa değişikliğine HAYIR, HAYIR, HAYIR. Tek adam yönetimine HAYIR, Lider sultasına HAYIR, Lidere kapu kulu olan, biatse biat, itaatse itaat diyen Millet Vekillerine HAYIR.

anladık biz

Chp anayasa mahkemesine gitmedi çünkü hem bir şey çıkmayacaktı çünkü hukuku tanımayan bir cumhurbaşkanı var hem de gitse ekmeğinize 5 kat yağ bal sürecekti ama yemedi.Mağdur olamadınız.

neden?

bu adama akp liler bile hala niye kız bekir diyor bilen varmı? cidden soruyorum .

İnanalım mı?

CHP Parti Meclisi Üyesi Sera Kadıgil neden göz altına alındı?5 sene evvel attığı tweetler bahane edildi.Asıl sebep Tv de canlı yayında EVET i savunan Ak partilileri mosmor etti cevap veremediler sonra da hemen göz altına alındı?yani direkt olmasa da dolaylı olarak göz dağı verme çabaları var.Cumhurbaşkanı,başbakan,başbakan yardımcısı hatta bizzat kendiniz 'bütün terör örgütleri hayır deme peşinde) diyerek hayır diyenleri apaçık terörist ilan etmediniz mi?

Misafir

hergün onlarca insan gözaltina aliniyor,bizimle dalga geciyor bakan.

Misafir

Hayır diyenleri terörist gösteren birisi var. En tepeye bak. Orada göreceksin. Ayrıca senin çoktan görevi bırakman gerekirdi de. Neyse. 46 kromozom taşıman hatrına sana insan gözüyle bakıyoruz.

Farklı Bakış

DÜNYANIN SONU GELDİĞİ, BİR METOORUN ÇARPACAĞI KESİN BİLE OLSA SİZ GÖREVİ BIRAKMAZSINIZ. Sizdeki koltuk sevgisi ve BİAT kültürü değiştirilemez.

salhor

Ya hu, karşıda CHP var. Dikkat! Her oyunu oynar. Harmandalı da oynar; sirtaki de oynar, köçekçe de oynar. Resmen köçeklik de yapar. CHP sürekli ağlar, Allah gözünün yaşını kurutmasın onun! Ama devlet de, Türkiye'nin para eden bütün emtiası da CHP'lilerindir. Zengin partisidir o. Bir de itikadı bozuk, ahlakı kimliği meşkuk tipler tutar onu. Dine saldırır, Müslümanı üzmek, ezmek en büyük zevkidir. Ama Allah ayaklarına dolaştırdı işte. Aamet Nejlet'ten beri uğursuzluk yapıştı yakasına. Kendine yonttuğu yongalar AKP'nin kucağına kaydı gitti. CHP kanunları, hükümleri AKP'ye yarar oldu. Şimdi ağlasın, inlesin! Marş söylesin!

misafir

Anayasa Mahkemesi tarafsız davranmadığı için CHP anayasa mahkemesine gitmedi. sizin cevabı halkın vermesini istedi vede doğrusunu yaptı. Siz koltuk felan bırakamazsınız ancak halk size o koltuğu bıraktıracak acele etmeyin. Adaletin olmadığı ülkenin adalet bakanı

SELOCAN

BU HAYIRCILAR TÜRKİYENİN HAYRINA OLAN HER ŞEYE HAYIR TÜRKİYEYİ YIKMAYA BÖLMEYE ÇALIŞAN HER ŞEYE EVET DEMİŞLERDİR BU MİLLET BUNLARI TANIDI KÜÇÜK BİR YIKICI AZINLIKLAR SEÇİMDEN SONRA BİTECEKLER İNŞALLAH TÜRKİYENİN AYAK BAĞI TAKOZU BUNLAR

SELAMI

ALLAH IN HERZAMAN DAHA İYİ PLANI VARDIR DEMEKKİ HAYIR DİYEREK DOĞRU YOLDAYIZ.

Murat Efe

İşten atılan var yetmez mi?

TEZ

chp sizi anayasa mahkemesine vermedi moraliniz bozuldu dimi :) verseydi mitinglerde malzeme yapacaktınız elinizden bir malzeme eksildi..şimdi hayır diyenleri savunuyorsunuz farkındamısınız..biz onları severiz onlarda bizim için değerlidir falan filan ALLAH nekadar büyük işte tek derdiniz şuan hayır diyenleri korumak ve onlara yapılan saldırıları aklamaya çalışmak...ALLAH IN HERZAMAN DAHA İYİ PLANI VARDIR DEMEKKİ HAYIR DİYEREK DOĞRU YOLDAYIZ.

memocan

Peki hayır dedikleri için önceden kapattıklarınız basın yayın organları yada hayır dedikleri için işine son verilenler soysuzlar

  • 1