BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.311,13

Bozdağ'dan flaş Kandil mesajı! Her an her şey olabilir

Kandil operasyonuyla ilgili Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan flaş bir açıklama geldi. Bozdağ "Savunmadan ziyade taarruz politikasını hayata geçirdik. Şu anda Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlar var. Bunları uluslararası hukuka uygun yapıyoruz. Bu operasyon devam ediyor, devam edecektir. Her an her şey bölgede olabilir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

derdi vatan olmasa 3 yıldır savunmadan taarruza geçen bir ordu ve alınan 15.000 den fazla terörist, atarken bari dürüst olun. vatanını düşünmeyen adam terörle bu kadar mücadele edip bu kadar teröristi toprağa gömermiydi. lakin sizin gibilere de zaman gelir bekleyin

Misafir

operasyon aylardır devam ediyor. köy köy tepe tepe dağ bağ bayır yürünerek tırmanrak üs kurarak yol açarak asfalt dökerek ilerleniyor.

784163

gelsin 3 puan daha. derdiniz vatan değil seçim

Misafir

Adamlarda inandırıcı olsun diye 40 yıllık yerlerinden güle oynaya kaçıyorlardır cok seviyorlarya iktidarı yardım olsun diye .Yada her acıklama sonrası her terör örgütü yerini yurdunu başarısını göstermek için bırakıp kaçıyordur.Bunlar daha inandırıcı mı.

Misafir

Eee daha iyiya sizde neyin sıkıntısını yaptı.Allah akıl fikir versin girmezsin niye girip dağıtmadınız girer dağıtırsı bu kezde zaten boştu muhabbeti hadi ordan hadi ordan .

ddd

Baktılar AKP=MHP oyları yüzde 10 luk hile hurdaya rağmen yüzde 45 eee ne yapalım 200 asker sınırı geçecek ve öldürülecek sonra yas ve seçim iptal

Misafir

seçime 15 gün kala kandil akıllarına geldi.. neden acaba? seçim mi var acaba???

İşin Aslı

Bu pek inandırıcı bir zafer olmaz.Seçim sonuçlarına yönelik bir hareket.Biz geliyoruz diyeceksin PKK lılarda sizi bekliyor olacaklar öylemi? Hadi ordan Kandil bom boş...

Misafir

Her an her şey olabilir. Savaş bahanesine seçim ertelenebilir...vs. vs.

Misafir

dolar 6 Tl, avro 7 TL olabilir... her an herşey oluyor zaten...

Misafir

bu operasyon 3 martta başladı bu tarihde seçimin adı bile yoktu. 2015 den beri gebertilen terörist sayısı 15binin üstünde, 30 yıldır yatan, yaslanan, savunmada kalan Türkiye 3 yıldır taaruzda bunu da göremeyene KÖR derim ben

Misafir

Paketleme konusu inandırıcı değil...Apo paket edilmiş haldeydi ve bize hazır paket halinde teslim edilmişti...Yunanistan bağımsız ve özgür bir ülke...Onların izni ve onayı olmadıkça bunu yapmanız hayal olur...Bunları yüksek perdeden konuşmak yerine onların iadesi için Yunanistan yetkilileriyle anlaşmaya çalışın!

Misafir

"Her an her şey bölgede olabilir" Bu nasıl yuvarlak bir laf...Her zamanki laflarından... Millete ne olacağını ya da olmayacağını söylemek çok mu zor?

Misafir

Reis asker kandili temizlesin bizde içimizdeki Ermeni Alevi feto şer ittifakını

Misafir

hükumetin şu an dayanacağı tek yer pkk ile mücadele, o da zaten milli güvenlikle ilgili olduğu için kim gelse yapacak, sonuç elle tutulur hiç bir şeyi kalmadı

ZAMAN TÜRKÜN ZAMANIDIR

ALLAH MEHMETÇİĞİMİZİN BURNUNU KANATMASIN.HDP+CHP VE FETÖCÜLER KANDİLE GİRMEYİN DİYE ANIRIYORLAR.ARTIK KANDİLE TÜRK BAYRAĞINI DİKMENİN ZAMANIDIR.

HASAN AL

SEÇİMİ TEHLİKADE GÖRDÜKÇE NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR. 16 YILDIR AKLINIZ NEREDE İDİ

hakan

5 yıl önce yapılacak işi şimdi yaparsan bir hükmü kalmaz...5 yıldır kandilden gelipte şehit edilen asker polis vatandaş sayısını bilen varsa yazsın buraya...8- 10 bine yakın diye biliyorum.

  • 1