BIST 9.797
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,02

Bozdağ: Sahte bal satıyorlar arasında din anlatıyorlar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, din istismarına dikkat çekerek, "Buralara çıkıp televizyonlarda din anlatanlara da buradan sesleniyorum, kendinizi bu tüccarlara kullandırmayın." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
He yav

Hocam bu Din pazarcilari neden Dizin zamaniniza denk geldi?! Hiiii. Siz bilirsiniz Hocam, RTE duymadan söyleyin Vsllahi kimseye söylemicem.

ses

Nurettin Yıldız,İhsan şenocak ilahiyatta yada diyanette. Onalara bir sormak lazım.Anlattığınız şeyler hangi ayette geçiyor. Haşa Allah Kur'an'da unuttu onlarmı tamamlıyorlar. Haşa Allah ben bunları istedim benim için yeterlidir dedikten sonra.Hala onlara yetmiyormu. Ayetsiz konuşmak şirk değilmi

Misafir

Siz de bol bol Din anlatıyorsunuz

Misafir

eyyy bakan sizin bulunduğunuz mevki şikayet mevkii değil ..icraat mevki bu alçaklara çözüm bulma yeri...son 15 yılda orta yer dolandırıcı doldu siz hala ğlkeyi güllük gülüstanlık yaptık deyip sonrada her bulduğunuz fırsatta şikayet mağduriyet yapmaktasınz ...eeyyyy akp uyan yoksa bu halk sizi uyandıracak..

Misafir

maşallah maxşallah günaydın size yıllarca sizin tvlerde bal reklamı yapıyorlar .enson geçenyılda bir otobüs dolusu insan dolandırıldı.halea yeni mi gördünüz

RİZELİ

Sayın bakanda sadece bakıyor. Siz şikayet etmeyin gerekeni yapın. İşe yarayın işe kardeşim. Benim yetkim olsa o satıcıları içeri alır o ballarla beslerdim.

  • 1