BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,30

Böyle morarma düşman başına...

Allah kimseyi Yılmaz Özdil'in düştüğü duruma düşürmesin. Böyle bir morarmayı düşmanıma bile dilemem vallahi...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 86 Adet Yorum
Misafir

Yılmaz özdilgillerin devri bitti bu ülkede gündeme getirmene değmez onlarda kendi aralarında konuşup deşarj olacaklar.. Çatlayıp ölsünler mi?

Hepiniz Aynı

Hepiniz aynı tezgahtan çıkmış gibi aynı şeyleri yazıp aynı şeylerden bahsediyorsunuz. Artık biraz özgün olun. Kendi aklınızla yazın.

Misafir

hainlik konusundamı..

misafir

yılmaz özdille aşık atman için on fırın ekmek yemen lazım

kimse kim?

Dinleyiciye hakaret neyin nesi yazar efendi???????.....

Misafir

misafir 17;43 Ne yapmış sana tayyip. 15 sene önce hastanedein koridorunda ilacını almak için kuyruğa girip 5 ilacın 3 ünü alırken şimdi evdeki hasta anasına bakan evladına 950 tl maaş verirken tayyip hırsız oluyor ölemi .Hadi ordan .utanmazlar arsızlar

Misafir

Misafir 14;15 yorumcusu .Tabi tabi mehmetciğin başarısı ona sözüm yok .ama senin yalandaroğlu ne dedi afrinden bir tek şehit gelirse sorumlusu erdoğandır. başarı olunca askerin başarız olunca erdoğanın öylemi hadi ordan ..

Misafir

sayın misafir 13;44 Yılmaz denen zat uluslararası piyonun türkiye ayagıdır. bunun ispatı basit. gezi olaylarında ne dedi biliyonmu?Avrupa birliği yönetime el koyması lazım dedi. Atatürk ün arkasına saklanan bu zat a sor bakayım .Atatürk ülke yönetimini avrupayamı teslim edrmiydi?

Misafir

Çünkü özdil denen din düşmanı cevap veremez.o ancak proğramlarda ahkam keser.ülkemize uluslararası bir saldırı olsa ilk önce özdil ve tayfası kaçacak delik arar. bu 15 temmuzda ispatlanmıştır.

C ozkaya

Ellerine sağlık çok çok güzel bir yazı gerçi bunlara cevap vermeye değmez neyse

Taner

Tam olarak "cuk diye" oturan bir yazı.

Misafir

Dinci kesim destekli Tayyipìn Kafası basmıyor!.................... Çocukları imam okulunda kendi mezhebine göre yetiştirmekten vazgeçmiyor!... Laikliği red ediyor!... Cumhuriyete karşı geliyor!.. Devleti din devletine dönüştürmekten vazgeçmiyor!... .. Devlet bütün inançlara, bütün mezheplere, bütün topluluklara, bütün insanlara eşit uzaklıkta olur diyemiyor!....

avni çavdar

Hay Allah razı olsun ağzına sağlık

Misafir

sadece karalama amaçlı bir yazı olmuş, sizler kıymetli yazarlarsınız yazdığınız yazıları önemsiyoruz bu yüzden magazinel değilde araştırma ve bilgi içermeli yazılarınız.

Misafir

Euro da düne göre yüzde 0.31 artışla 4.9643 liraya kadar yükseldi.

ervan

harika bir tespit. sayın yazar lütfen bu çapsızları geçmişiyle ortaya koyun allah razı olsun

Misafir

son cümle özdil'e armağan(kapak) olsun...özdil her ne kadar ona bile razı olmak istiyor olsada Hulusi Paşamız onu ona bile layık görmedi :))

türkiyeli

Türk milleti onu, köpek gezdirirken hiç görmedi! ilginç geldi bana... merek ettim ne cins köpek..Süleyman abi sende az değilsin ha müthissin....

osmancık

Yazının en beğendiğim yeri "yavşak yavşak konuşmalar" ifadesi oldu.

Misafir

yılmaz özdil kıskançlığı.inşallah fesatlığınızdan çatlamazsınız.

Misafir

15:07 onlara sözcü demiyorlar kardeş anladın sen onu....

Misafir

YUHHHHHH ULANNNNNNN NASIL BİR RUH HALİ BU BÖYLEEEEEEE

Emekli Öğretmen

Umudunuzu Kaybetmeyin Çocuklar Bir şekilde Tayyip'den kurtulacağız ! .. Yeniden Hukuk Devletine ulacağız !....................Yurtta sulh, cihanda sulh , Barış, kardeşlik ve de huzur içinde yaşayacağız!

Misafir

Misafir 27 Mart 2018 14:58. Vatan haini terörist arayacaksan Ak partiye bak. Orada bolca bulacaksın. Ve gün gelecek sizin gibi vatan hainlerinin sonu gelecek. Çakma kahramanlar sizi.

Misafir

Çapı olmadığı için olabilir mi?!!