BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.437,25

Böyle kalitesiz muhalefet görmedim

Halkla selamlaşmayı beceremeyen bir muhalefet, kardeşim senin iman edep ve marifetle aran yok, kıblen bile belli değildir.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
biz salak değiliz.

fetö-ak parti ilişkisi hakan şükür ü vekil yapmış bakanlık istiyor du. şeriatçı kürtler-ak parti ilişkisi de eyüphan kaya yı burada yazar yapmış şimdi vekillik istiyor.ama bu haber sitesi bu yazar denen kişiyi manşet yapmayarak bu guruba gereken cevabı veriyor.

Misafir

Senin Kimyan Bozulmuş be Hacı efendi!........... Biraz da Fizik oku!........Yoksa her geçen gün çamura batıyorsun .

misafir

muhalefette birşey yok asıl böyle memleketi batıran bir hükümet yok geçmişimizde

Hasan emmi

Ne mutlu sana şimdi görebilmişsin.birde Türkiye gerçeklerini görebilsen.gençler yarınlarından umutsuz işsiz.insanlar geçim derdinde.çalışanlar acaba yarın işimi kaybedecekmiyim korkusunda.ya biz eskiden daha mutluyduk.

E Kaya

Benim Kimya fakültesinin yanı sıra 8 sene İslami ilimler alanında çalışmam niye bazı okuyucuları bu kadar sinirlendiriyor acaba? Bu tür kimseler Müslüman da olsa gayri Müslüm de olsalar böyle bir hakları yoktur bence. galiba bunlar başka bir şey onlara layık bir kavram var ama kalsın. Ayrıca ben 80'li yıllarda iki lise bitirmişim.

Misafir

Sandıktan % 51.4 ‘Hayır’ çıksaydı 16 Nisan, 17 Nisan’da iptal edilirdi............

Misafir

Kaliteye Baktim arkadasim... Ama Herif Gazeteci degil... imam !

kaliteye bakınızzz.

Bende gazeteci!,kalitenin patenti sizde o nedenle dir,

Erol Baron

Yiyici AKP'yi başımıza bela eden bu kalitesiz muhalefet değil mi?

ben ak partiliyim

benim için devlete silah çekmeyen devlete karşı gelmeyen tüm muhalifler devletin tarafı değilim devlete saygı duymuyorum diyen bu eyüphan kaya dan çok daha değerli ve kalitelidir bu yazarın görüşleri şeriatçı görüşüdür ak parti ile hiçbir alakası yok.

kalitesiz yazar.

ölü mezardan çıktı dozer bozdu bunu panolara yazıp milletin görüp okuyacağı yerlere koyalım diyen eyüphan kaya kalkmış muhalefeti beğenmiyor bu kişi her aklına geleni yazar muhalefet bize gerekli bu değersiz yazarı ciddiye almayın.

sen iktidar mısın.

ak parti ile hiç bir zaman hiç bir alakası olamayacak olan eyüphan kaya senin şeriat isteğini bir eleştirsek muhalefet yanın da çok masum kalır

vay be.

bunları yazan ben devletin tarafı değilim devlete saygı duymuyorum diyen eyüphan kaya gel de inan işine geldiği gibi her gün 180 derece dönerek yazıyor.

  • 1