BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32

Böyle giderse PKK Erdoğan'ı Başkan yapacak!

HDP Milletvekili Altan Tan, “PKK içinde bir kanat ya da bazı gruplar çatışma mı istiyor?” sorusuna “PKK'nın da en azından belli bir kesimi, evet” yanıtı verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Atakan

Bu adam nerden nereye geldi..allah affetsin.ne deyimibretlik bir resim.

vaybe

ilginçtir. kürtlerin Müslümanları bu şüreçte acaip ırkçı oldu :)

KARDEŞ

EVET DOĞRU SÖYLERSİN,ELİ SİLAHLI OLANDAN BİDE EŞCİNSELLERİ DESTEKLEYENDEN FAYDA GELMİŞTİR HEP, BİDE BİDE DİNİ ALLLAHI KİTABI YASAKLAYANLARDAN FAYDA GELMİŞTİR BU ÜLKEYE HEP, NE KADARDA HAKLISIN KARDEŞ

musa

haklı. ne demişti Öcalan: "Tayyip bey'in Başkanlığı'nı destekleriz." sanırım KCK da bu HDP'nin bağımsızlaştığını görüp bu çerçevede hareket ediyor

selam

bunun iki açıklaması olabilir pkk suriyenin kuzeyinden cesaret aldı yada abd ile varılan anlaşmanın içeriginden rahatsız

m.ufuk sofuoğlu

altan tan'ın ruhuna fatiha.. ateistlerle birlik olmasını içselleştirebilen birine de kimse İslamcı demesin artık.. allah affetsin, hidayet nasip etsin, nasuh tevbe nasip etsin. amin.

gomonost

alnı secdeli adamdan şuana kadar bu coğrafyaya hayır gelmemiş bundan sonrada gelmez...

vatandaş

Alnı secdeli adamsın be, ne işin var onların arasında, bu işin birde öbür tarafı var Sayın Tan. Allahtan korkmanı tavsiye ederim sana.

HAKİKAT

Vay gafiller, Terörü bitirmek için baldıran zehiri içmeye razıyım diyen, siyasi hayatıma mal olsada bu kanı durdurmak için azimle çalışan Cumhurbaşkanımıza iftira ediyorsunuz, terörü PKK nın başlattığını da görmenize rağmen şeytanın oyuncağı olmuşsunuz doğruyu söyleyemiyorsunuz.

kosovalı

altan tan ,sırrı süreyya nın eline düşmüşsen eğer,vah senin haline.....

Turgut BEY Almanya

Bunlar Al gülüm ver gülüm oynuyor,PKK Paralele sahip cikiyor Paralel de PKK ya sahip cikiyor iki terör yuvasi faturayi Erdogana kesmek istiyor.

Özgür

Kürtçülük/Türkçülük yapan adamdan muhafazakar ve Müslüman olur mu? İslam'ın kaidelerine ters kavimcilik.

Vatandaş

Bir kısım insanların kanaati ne zamandan beri HALKIN KANAATİ oldu? Halkın kanaati ne zamandan beri bir dayanak oldu?

dik duruş

şahin kim güvercin kim bırak bunlarıda sen kimsin. böyle zırt atacağına bölgeye git Mehmetçikle mücadele et. sende o yürek varmı klavye aslanı eşşek bile senin kadar zırt atmıyor. hani farkın yok ya daha sana ne diyeyim.

ali

seyin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi)))

Mustafa

Altantantantan, pardon klavyem takıldı.

F.U

jİMAAT E BE JİMAAT BİR DUR DURDUĞUN YERDE YAA ÜLKEYİ OYUN ALANINA ÇEVİRDİNİZ BEE ÖNCE PLAN HDP VE KÜRT TARAFI YANİ KÜRT TARAFI DERKEN SÖZÜMONA KÜRTLERİ SAVUNAN KANDİLDEKİ ÇOCUK KATİLLERİ MAĞDUR GÖSTERİP DAİŞ ÜSTÜNDEN HÜKÜMETİ VE ÖZELLİKLEDE TAYYİP ERDOĞANI ÖRSELEYECEKTİNİZ GÜYA SEÇİME GİRAYAK DÜNYAYA TERÖRİST ÜLKE TÜRKİYE VE TAYYİP DİYECEKTİNİZ AMA YİNE OYNUNUZ ELİNİZE YÜZNÜZE BULAŞTI ŞİMDİDE ÇEVİR KAZI YANMASIN DÜMENİ ADAMA SORARLAR İTSÜRÜSÜ MADEM KANDİL HÜKÜMETE YADA TAYYİBE ÇALIŞIYOR NİYE SÜREÇ HABİRE SABOTE EDİLİYOR ADAM GİBİ HERŞEYİYLE SİLAH BIRAKIP HATTA İMRALIYA BİLE GEREK KALMADAN ÜLKEDEN ÇEKER GİDERLERDİ VE SELOCAN ÇİÇEKÇOCUK HDP DE CİCİŞLER PARTİSİ OLARAK PARALATILAMAZ VE SEÇİMDE DE BARAJI GEÇEMZDİ BU KADAR KULLANILABİLEN KANDİL NE OLDUDA TOPTAN KENDİ PLANLARINA GÖRE HAREKET EDER OLDU YADA BAŞKA TOPLULUK YADA BİR PENSİLVANYA DÜMNESUYU OYUNU UYGULUYORDA BİZİDE BUNU GÖRMÜYORUZ DEĞİLMİ YAA HİKAYENİN BAŞI ÇOKTAN KOKTUDA YEDİĞİNİZ HERZELER BİNİ AŞTI SİZ HALA ÇEVİRİN KAZI BAKALIM.

ö.ş.

sayın tan söylediğine kendin inanıyorsan pkk nın bu yaptıklarını açıkça kına bizde senin samimi olduğuna inanalım

TATVAN

SEN BODRUMDAYKEN BİRİLERİDE ANANLA TATVANDA TATİL YAPIYOR OLMASIN

Selman

Yani anadilde eğitim olmadı diyemi süreç bozuldu. resmen ortalığı boş buldunuz ve azıttınız. Hazreti sopa meydana çıkınca bakıyorumda şahinler hepten güvercine kesildi.

inşallah

böyle giderse erken seçimde hdp meclise giremeyecek plan bu inşallah giremez

mantık

yemin ederim bu ülke bir tımarhane..

tail harikaymış be

ben de hdp li olarak bacınla şimdi bodrumda tatil yapıyum ,cavatlık ücretin olarak anlaştığımız gibi dönüşte paran hazır.

REMO

SİZİN DE İNANCINIZ VAR NASIL BİR İNANÇ ŞERİATE KARŞISINIZ MÜSLÜMANIM DEMEYİN ALLAH YOK PEYGAMBER İZİNDE DİYORSUNUZ BİRDE KITABINIZMI VAR DİNİ NİKAH GEÇERSİZ DİNİNİZ NE BİRDE IRKÇI BARBARSINIZ DEYİLMİ FAİZ HARAM HIRSIZLILA GEÇİNEN RUS GÜRCÜ KADINLARINI SATIP EŞ DEYİŞTİREN İŞİTİN TECAVUZ EDİP PAZARDA SATIĞI TÜRKMEN KADIN KIZLARINI SURIYELİLERİ SATIP SERVET KAZANAN SİZ P....LER BİRDE DİNİ İSLAMİYETİ KULANAN MÜNAFIKLAR HANGİ DİN SİZE UYAN HANGİ DİN VAR DÜNYADA DİNSİZ TEK DİN SİZİN DİNİNİZ DİNE UYMUYOR DİNİ KENDİNİZE UYDURUYORSUNUZ DEYİLMİ NASIL İŞİNİZE GELSE ÖĞLE KULANIRSINIZ NEYLE YEMİN EDİYORSUNUZ ATATÜRK VE ANAYASA İLE ANA YASANIZDA SİZİN GİBİ ÖZÜRLÜ SAKAT İŞTE MÜNAFIK MÜSLÜMAN SININ

Ahmet

Senin İslamcılıkla ne Işın olabilir. Islâmın yakasından düşün. Sizler de beyaz kürtsünüz. Yutmuyoruz artık. Maaşlarınızı garip Kürtlere Dağıtın. Kaç asgari ücretli kadar Maaş alıyorsunuz