BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52

Borsa İstanbul'dan cevap: Ahlaka aykırı

Borsa İstanbul, yaptığı yazılı açıklamayla, dün ulusal bir gazetede  yayımlanan "Borsa İstanbul Kur Farkıyla Zengin Oldu" başlıklı habere yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
reis

ta ne zaman dan beri dolar biriktiren hain durumunda görülürken siz neden bunca dolar aladınız..

Misafir

"Borsa İstanbul Kur Farkıyla Zengin Oldu" YORUM yapilmis. hukuki işlemler ahlak sorgusu falan.Neden huylandiniz? KORKU OLMASIN?

Misafir

Her döviz yükseldiğinde YERLİ ve MİLLİ borsamız elindeki TÜM dövizi (!) bozuyor. Nedense bu TÜM dövizler hiç bitmiyor...

Misafir

Yeni model Gelişim Çin modeli baz olarak alınacak çok çalışma geçe gündüz ve kalite üst segment.devlet yönetimleri bu süreç içinde sıkı denetim ve tek yerden finans ve gelişim kontrolü tabi birde güçlü halk desteği. Bu sistem oturtulması bir süreç alabilir.

Misafir

Banka vadeli mevduatlarının 6.3 milyar liralık kısmı TL mevduat, 2.42 milyar lira karşılığı dolar ve 1.96 milyar lira karşılığı da Avro cinsinden.

Misafir

Borsa İstanbul’un 2017 bilançosuna göre kurumun 641 milyon 449 bin dolar ve 434 milyon 620 bin Avro’luk vadeli döviz mevduatı bulunuyor...Mevduatını TL’ye çevirdiğini duyurmuştu. Bozdurduysa bu kadar dolar nereden geldi

  • 1