BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,76

Bordo bereli Zekai Aksakallı'nın başını yakan fotoğraf

Özel Kuvvetler Komutanlığı görevinden alınarak 2. Ordu Komutanlığı'na atanan bordo bereli Zekai Aksakallı'nın başını 2017 başlarında çekilen bir fotoğraf yakmış.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

amerikan uşakları kızağa çekilmesi için elbirliği ile çalışmışlar, haberden bu anlaşılıyor...

Misafir

amerikaya el babpda darbe vurdu... aynı anda çorçtan emir geldi, tabii ki kızağa çekilecek...!!!

cevat

Aksakallı görevini başarıyla yaptı KOLORDU KOMUTANLIĞI KORGENERAL İÇİN Asla ve Asla küçümsenecek bir görev değildir..İstikbali açıktır..Polemiklere girmemelidir..SAKİN DURMAK SESSİZ OLMAK Bazen Konuşmaktan çok daha DEĞERLİDİR..Basından uzak dur..!!

karslı

dürbünle bakmayacak gozlerinden ışık çıkaracaktı evet dogru bır gerekce ayıpp ayıpp

Misafir

Böyle densiz-dengesiz uygulamalarla Türk Ordusunun disiplin,otorite,hiyerarşi gibi üstün vasıflarını törpüleye törpüleye laçkalaştırma amacı başarıyla uygulanmakta...

Misafir

biz toplum olarak ne fotoğraflar gördük hepsi sümen altında

zırva resmen

Ellerini dürbün yapıp mı bakacaktı,noolmuş,bakamazmı dürbünle,!!kıskançlık bastı birilerini bence.

TRAJİK

YA SONUÇTA AKAR GİTMEDİ DE AKSAKALLI GİTTİ,TÜRKİYE GERÇEĞİ BUDUR İŞTE.

ihsan

dürbünde ne varki saçma

Misafir

yani yemin ederim hiçbirşey anlamadım bu haberden

eğer halkın iradesi var ise

Ey akparti, bak yarın yine aldandım aldatıldım deme, şaibeli Hulusi paşayı hala en tepede tutarken kendisini ispatlamış paşaları kızağa alıyorsun, bu işler yargıya müdahaleye falan benzemez, ülkemiz konumu itibariyle zayıf orduyu kaldıramaz

eğer halkın iradesi var ise

Ordumuzda Aksakallı gibi kendisini ispatlamış vatansever komutanlar istiyoruz, fetönün bizim tarafa geç diye teklif götürebildikleri komutan İSTEMİYORUZ

Misafir

sahada hem de özel kuvvetlerde kahramanca savaşmış aksakallı hakkında; o kadar istihbarata rağmen fetönün devşirme subaylarına esir düştüğü ve hatta bu subayların fetö tarafıma geçirmeyi umarak teklif götürdüğü hulusi bey karar veriyor, varın siz düşünün T.C. nin ordusunun halini

LİYAKAT ÖNEMLİ Mİ?

'KIRK HARAMİLER'HİKAYESİNİ BİLMEYENLER,ZEKAİ AKSAKALLIYI ANLAYAMAZLAR.KOMUTANIMIZ DAHA NE YAPSAYDI?KARARGAHA GÖTÜRECEK OLAN ZIRHLI ARAÇ FETÖCÜ HELİKOPTER TARAFINDAN VURULMUŞ,EMİR SUBAYINA VERDİĞİ EMİR İLE SEMİH TERZİ HAİNİNİ ÖLDÜTTÜRMÜŞ.LİYAKATI DİKKATE ALMAYANLARIN ALACAĞI SONUCU GÖRMEYECEK KADAR KÖR DEĞİLİZ..

yersen

foto akp liler gibi fettoş ile olmadığı için galiba,

Misafir

Fotoğrafta ne var anlayamadık...biz ne fotoğraflar gördük eskilerden .

Misafir

sayın yorumcular... ben biraz cahili de anlayamadım... bu fotoğrafta anormal olan ne var? fotoğraf çekilen yerle mi ilgili konu? yoksa paşanın reyting için poz verdiğini mi düşünmüşler:)))

Misafir

başta erdoğan olamk üzere, akp li kadamanların hepsinin de ;şimdi, teröristbaşı dedikleri fetullah gülen ile boy boy çekilmiş fotoğrafları ve kamera görüntüleri var.ama, hiçbirinin başını yakmıyor,nedense.

Misafir

fotoğrafta ne var hala anlayamadım :) dürbünle bakmayıp ne ile bakacaktı ?

Misafir

HALKIN GENEL KURMAY BAŞKANININ DARBEYE KARŞI MÜCADELESİNİ ŞAİBELİ BULMASINA RAĞMEN YERİNDE KALMASI VE DARBENİN ÖNLENMESİNDE BİR NUMARALI KOMUTAN OLAN ZEKAİ PAŞANIN KIZAĞA ÇEKİLMESİ GENEL KURMAY BAŞKANI HAKKINDAKİ FETÖCÜ DÜŞÜNCESİNİ GÜÇLENDİRİYOR.

ahmet

işte devletimiz tamda bu yüzden 15 temmuzu yaşadı kendisine vatan aşkıyla hizmet eden insanları uzaklaştırarak altını oyanları baş tacı yaparak.

  • 1