BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67

Bomba Melih Gökçek ve Ali Babacan iddiası

AK Parti'deki değişimle ilgili Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu bugünkü yazısında çarpıcı iddialarda bulundu. Uğuroğlu, Kadir Topbaş ve Melih Gökçek'in değiştirileceğini, Gökçek'in yerine ise herkesin yakından tanıdığı bir ismin düşünüldüğünü yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Hakkı SORAN

Ali Babacan sağlam bir yama olabilirdi belki ama kumaşın tamamı çürümüş. Çürük AKP kumaşının sağlam olsa da yama tutmayacağı kanaatindeyim.

Hayrullah Taşdelen

Ali Babacan yorgun metal değil mi?

Misafir

Melih Gökçek ile Kadir Topbaş öyle böyle hatalarıyla yanlışlarıyla yinede işlerini iyi yaptılar kaç yılı devirdiler yaşlarıda az değil ama Maşaallah diyelim dinçler bilhassa Melih Gökçek, yeni isim derken Ali Babacan yeni bir isim değil ve zeki biri ekonomi üst seviyede belediye başkanı olan kişilerin artık günümüz şartları tecrübeli bir mimar olması çok daha iyi olur heralde,Melih Gökçek meclisin içine girse çok daha iyi olur, Ali Babacan kendi işiyle ilgili Bakan olsa daha iyi,Kadir Topbaş'ın emeklilik zamanı geldi,

Misafir

Gökçek te zaten çeneden başka şey yok. Ağzından çıkanıda kulağının duymaması cabası

GARİBANVATANDAŞ

Melih beyin sözleri ve vaatleri havada kaldı,hanı ya keçiören de yapılaçak olan Kızılay-Ovacık-BAANUS metrosu.zatan Keçiören de belediye başkanı varmı- yokmu belli değil,2 dönemdir belediye başkanı koltuğundan kalkıpta halkın icerisine girmiyor.Doğalgazlı evlere kömür dağıtıyor,fakirin ihtiyacı olan gıdaları adamı olan zenginlere veriyor,insan bir araştırır ALLAH rızası için.

VATANDAŞ

Melih bey AKP den eşkidi,günün gün yapıyor,son dönemde ANKARA ya her hangi bir iş yapmadı.Matroları dahi bakanlığa devretti.ANKARA da hangi kanunsuz iş var ise orada,çevreside doydu kendide doydu.Onu o makamda bırakanları ALLAH a havale ediyorum.

Misafir

Akp sayesinde fetocular her zaman iş yapar bunlara bir şey olmaz

asker

CHP'nin kalesi Çanakkale'yi büyükşehir yapın. Melih GÖKÇEK'i de belediye başkanı yapın. Çanakkale hizmet görsün.

ALİ BABACAN BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ

ALİ BABACAN GÜZEL İNSAN ANCAK,MÜCADELE ADAMI ASLA DEĞİL.AYRICA BİLDERBERKÇİ OLDUĞU ŞÜPHESİ VAR.

GÖKÇEK BAYINDIRLIK BAKANI OLUR

MELİH GÖKÇEK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKTIĞI ZAMAN OTOMATİKMAN BAYINDIRLIK BAKANI OLUR.AHANDA BURAYA YAZIYOM.

alara

çok isabetli olur. istanbulada gaziantep belediye başkanı gibi çalışkan güçlü biri gerek

a.a.

bence bu yeni cag yazarinin niyeti baska ama hazir konu acilmisken bence ankara belediye baskanligina en büyük aday hiper aktif basarili camlidere belediye baskani sayin CANER CAN ankarayi ucuracak belediye baskani can bir kisi samimi ve hiper aktif hizmet adami en az üc dönem ankarada efsane belediye baskani olur

misafir

Melih Gökçek gibi adam zor bulunur.Ankara gelen yabancı konukların yanlışlıkla : "yoksa uçak afrika ülkelerine mi indi" dedikleri chp nin elinde yok olup gitmiş bir şehirdi.Ankara'yı Ankara yapan Melih Gökçektir.Takdir etmeyinin gözüne dizine dursun.

Misafir

değişen ne olacak? oradan al oraya ver sadece yer değiştir. doğuda terör ile bağlantısı olan öğretmenlerin yerini değiştirdik diyen zihniyet buradada aynı düşüncede.

veli

gökçek yeteri kadar yedi doydu bundan sonra ihtiyacı da yok şansıda yok. babacana gelince günümüzde yaşanan haksızlık ve hukuksuzluklara karşısında korkup sessiz kaldığı için oy vermem

mniksek

İNANIN BEN TAA 2014 YILINDA DEDİM TABİ ÇEVREME VE ARKADAŞLARIMA, ANKARA İÇİN ALİ BABACAN, İSTANBUL İÇİN YİĞİT BULUT EN İDEAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI DİYE, KEŞKE İSTANBUL İÇİNDE YİĞİT BULUT ADAY GÖSTERİLSE...

  • 1