BIST 9.706
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.443,93

Bomba Abdullah Gül iddiaları! Danışmanı yazdı...

Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı görevlerinde, yaklaşık 12 yıl boyunca Abdullah Gül'e basın danışmanlığı yapan Ahmet Sever, ‘İçimde Kalmasın’ adı ve ‘Tanıklığımdır’ alt başlığıyla ikinci kitabını yazdı. Abdullah Gül ile ilgili bomba iddialar gündeme getirdi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Cemal

Adam ak parti geleneğine uzak, sadık değil, İşte Ak partiyi zora sokan şey bu, bürokrasi bu tiplerle dolu, ak partililer bürokraside YOK. MHPli gözükenler baştacı ama bunlar MHPli bile değil, Bahçeliye düşman kişiler,

Balaban Beyi

Yazılanlar her halde doğru ki; Yazıda bahsi ismi geçen kimseler tarafından YALANLANMIYOR.. Siyaset, makam hırsı insanları böyle biribirine düşürüyor demekki...O cilalı " kardeşim" sözleri filan hikaye demek ki. EEE keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

Misafir

Ahmet Sever hiç güven vermiyorsun bu iddilaların da çok gercekci değil

muammaa

sanki "bizim adayımız abdullah gül kardeşimiz " söylemini boşa çıkarmak amaçlı bir kitap gibi ,ben buralara kendi çabalarım la geldim der gibi ,yazana değil yazdırana bak ,abdullah gül toplum nezdindeki saygınlığını kaybetti sanırım.

yadem

Erdoğan'ı karalayacağım diye resmen kırk takla atmış zavallı..

serdar

al birini vur otekine.

Misafir

tetikçi gazetecilik diye buna denir. fetö bağlantısı araştırılmalı bu danışmanın. ilginç zamanlara tesadüf ediyo nedense kitapları?!

Köroğlu

Ay ay ay bizde yedik. Abdullah Gül’e bak sen.Ne kadar da masum..Vatan için millet için bayrak için ERDOĞAN....REİS SEN BUNLARA BAKMA BİZ SENLE HERDAİM DEVAMMMMN

yk

Bunun söylediklerini doğru mu kabul edececez fetöcü algı kokan ifadeler var... Geçiniz...

yahya

eksik alıntı yapmışsınız. asıl bomba ifşa ergenokon savcısı öz'ün talimatları bizzat erdoğandan aldığını da söylüyor.

kerim

gül istedi çıkarttın piyasaya seçimden önce seni hınzır

nadim hatipoğlu

geçen seçimdede bu adam böyle benzer kitap açıklamalarında bulunmuştu yazık sormazlarmı bu insana başka zaman değilde bu günlerde niye yazıklar olsun sizlere ki TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN EN ÜST MAKAMLARINDA GÖREV YAPMIŞ KİŞİLER olarak böyle mahalle dedikodusu yapmak yakışmıyor çıkıp mertçe konuşmadıkça hiç bir harbiyesi yok değerinizi yitiriyorsunuz yazıklar olsun ki bu insanlara devletin makamlarını teslim etmişiz.

dads

abdullah gül'ün danışmanına bak. Kendi ne ki danışmanı ne olacak. Aday olun bakalım size ne kadar oy çıkacak.

Mehmed

Bu her seçim öncesi böyle bir kitap yumurtlar. Abdullah Gül'ün nasıl adamlarla çalıştığını gösteriyor.

Misafir

Tam bir komedi... AKP den yolu geçmiş olan,tepeden tırnağa herkesi fetö terör örgütü şüphelisi olarak araştırmak en doğrusu...Çünkü hepsinin fetö ile çok yakın ilişkileri oldu ve yıllarca birlikte yürüdüler,milletin başına onu bela ettiler,şimdi de biz masumuz,hiç bir günahımız suçumuz yok diye zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.

misafir

cv sini okudum,yazısını okumaya gerek kalmadı,çünkü dış güçler eline geçirmiş bunları.bende soruyorum neden şimdi yazıyorsun gül aday olsa yazarmıydın.

Misafir

kimbilir daha ne dolaplar dönüyor şu siyaset denen alemde halkta herşey toz bembe güllük gülüstanlık sanıyor

Vatan

Senin olmadığın ne malum özellikle seçim arefesinde ortaya kitapla çıkmalar falan...

Misafir

VAY BE SİYASET BÖYLE BİRŞEY DEMEKKİ BİR ANDA SİLME KÖŞEYE İTME ÇAMUR ATMA ENTRİKA HERŞEY VAR NE İHTİRASMIŞ YAZIK DEMEKKİ HERŞEY DIŞARIDAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLMİŞ BUNLARI ÖĞRENMEK İYİ OLDU İNSANLAR HERŞEYİ BİLMELİ

Ak Sevda

sinsi herifler, kapalı kutu gibisiniz, ama herkes sizlerin ne olduğunuzu çok iyi biliyor!

Mustafa ARSLAN BBP

Siyasetçilerimiz kendi menfaatlerinden önce ÜLKE ve MİLLETİN menfatını düşünmeliler.Siyasetçilerde öfke dili kullanılmamalı,toplumu bölücü-toplumu gerici-toplumda kin ve nefret uyandırıcı dil kullanılmamalı.TOPLUMA SEVGİ ve SAYGIDAN söz etmelidirler,bu mübarek RAMAZAN ayı kardeşlik ayı olarak Siyasetcilerimizde kardeş dilini kullanmasını talep ediyorum.

SÜPHESIZ KI ALLAH'IN DA BIR HESABI VARDIR

isine gelmeyeni, sana ayak bagi olani fetöcü diye damgala gitsin. nasil olsa sorgulamadan onun agzindan cikan lafa bakan koyun sürüsü gibi bir millet var. biz tek hakim Allah'tir diye bilirken, baskalari kendisini tek hakim görmeye basladi. memlekte hizmet üreten insanlara iftira atmaya basladilar. halbuki bir müslümana iftira atmak kadar kötü ve büyük bir günah yok. Abdullah bey ve davutoglu, ali babacan gibi insanlar ülkemizin yetistirdigi dürüst, ilkeli, saygin ve müslüman siyasilerdir. birilerinin kendi önünü acmak, saltanatini kurmak icin bir hesabi varsa...

sermet

Sayın SEVER in yazdıkları aslında Erdoğanın ne kadar haklı ve isabetli karar verdiğini gösteriyor bir anlamda A.GÜL ün yumuşak ve ne şiş ne kebap yansın mantığında hareket ettiği cesur gözükara risk alan bir siyastetçi olmadığınıda teslim etmiş anladığım kadarıyla

Misafir

abdullah gül ,2007 de cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamadı.erdoğan,gül ü aday gösterdiklerini açıkladı.a.gül ün adaylığı,akp içindeki sıraya göre olmuştur.o zaman kendi aralarındaki anlaşmaya göre önce a.gül,sonra tayyip erdoğan,daha sonra bülent arınç cumhurbaşkanı olacaktır.kendi aralarında böyle anlaşma yaptılar.anacak bu anlaşmayı erdoğan bozdu.arınç ı fetöcülükle suçlayıp bir köşeye attı.a.gül ün danışmanı, a.gül için acıtasyon yapıyor.a.gül ün,ingiltere kraliçsei tarafından torpili ortaya çıkınca bu yola başvurmuşlar.akp içinde başta erdoğan olmak üzere fetöcü olmayan yok.hepsini kazıyıp atsanız,ortada akp diye bir parti kalmaz.

cumaniz mübarek olsun.

daha ne komplo teorileri var bir bilseniz. tayyip bey kimin adami, kimin calisiyor, kimler tayyip beyi ilce baskanligindan aldi bu makamlara getirdi bilinmez. ama bildigim birsey var ki, müslüman yalan söylemez. anayasa da cumhurbaskani olmak icin kriterler bellidir. üniversite mezunu olmak zorundadir. benim birak üniversite diplomami, mezunlar listesinin kopyasi bile elimde... ne hikmetse birilerinin ne üniversite diplomasi ortaya cikiyor ne de mezunlar listesi. birileri vallahi bizi kandiriyor ama Allah'i nasil kandiracak bilemem. sahabeler peygamberimize sormuslar: müslüman korkak olur mu? evet olur, müslüman fakir olur mu? evet olur, müslüman yalan söyler mi? el cevap: ASLAAA!