BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Bölge barut fıçısına döndü! TSK, Afrin kuşatması için hazır

ABD’nin PYD/YPG’yi ‘sınır muhafızı’ olarak eğitmeye başlaması, bölgedeki güvenlik riskini yükseltti. Sınır ötesindeki birliklerini takviye eden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib’de 4’üncü gözlem noktasını oluşturuyor. Afrin’i dört tarafından kuşatan TSK, hazırlıklarını tamamladı ve beklemeye geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
börçigin

türkü ve ordusunu hafife alan coni uşagı cinconlar bilmeliki biz istersek öyle yada böyle illaki yaparız,yakında bu sinemada kaçırmayın.

blöf

bunu yapacak cesaret olsaydı süleyman şah taşınmazdı

Bozkurt

Neden mi bekliyoruz. Ağababalarınız gir demedi daha da ondan Bir bakarsın bu ABD bir bakarsın Rusya. Bizde bağırıp dururuz Kahrolsun ABD diye. Sonra BOP eşbaşkanı Referandum derken bir baktık ki Eyalet Sistemi hop derken Yunanlılar adaları işgal etmiş Kudüs derken İran a girilmiş saf halkım ah saf halkım...

Misafir

Türkiye kimsenin babasının çiftliği değildir elin vatan hainlerine verilecek tek kuruşumuz yoktur zehir zıkkım olsun defedilsin gidilsin. Bu milletin oparasını başka ülkelerin insanına peşkeş çekenlerede yazıklar olsun. hastane beleş yal beleş maaş beleş nedir bu ya kendi insanına bağkur bıorcunu ödemedi diye sağlık hizmeti vermeyen başkalarına beleş bakan bir zihniyeti kınıyorum haram olsun verdiğimiz oyda parada.

Misafir

Yeter artık Türkiye kimsenin babasının çiftliği değildir bu milletin sırtından başka ülkelerin insanına yardım yapılmasın artık zehir zıkkım olsun kimin malını kime peşkeş çekiyorsunuz yazıklar olsun sizin insanlığınıza.

Misafir

1)ne bekliyoruz afrin e,menbic e ,hatta rakka ya girelimmiş.suriye sanki tapulu malları.suriye devleti,toprak kazanma çabasındaymış.türkiye buna razı değilmiş.kolladıkları ve muhalif adını verdikleri teröristlerin işine gelmiyor.yahu, suriye sizin değil!suriye devleti,teröristlere karşı harekat yapıyor.en doğal hakkı.suriye devlet ordusu,siviller ile silahlı muhalifleri ayıramıyormuş.teröristler sivillerin içinde yaşıyor.nasıl ayıracak?teröristler sivilleri düşünüyorlarsa,sivillerin içinden ayrılsınlar.sivillerin olmadığı dağlara çekilsinler.

Burdayiz.

Neyi bekliyoruz girelim, hem terörist kılığında gezen ülkelerin askerlerinede bir ders vermiş oluruz, ansızın girelim.

Misafir

Türkiye soydaş ve dindaşlarına maddi yardıma devam etmelidir. Ancak halkın yardımlarıyla bu zor günleri aşabiliriz.

Misafir

Eskş Gök Türk Savaş Taktiği Yarım Ay ve Ay bitiş ve birleşim Çoban Yıldızı...teslim olan sağ kalır direnen yok olur.

  • 1