BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bodrum'da plajda kola 28 TL cam şişe suyu 15 TL

9 günlük Kurban Bayramı dolayısıyla Bodrum'u tercih eden tatilciler için "fahiş fiyat" uyarısı geldi. Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, "Fahiş fiyat talep edenleri bize bildirin" dedi

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
bu hainler

ya Belediye Nerde ! uyuyor hayret. kola Bodrum'da 28'lira,ya çok kötü bir Reklam.Turist gelmeyecek'! felaket hainler. oysa 7'çocuk babası konyalı,calıştığı iş-yerinde.yalan söyleyip ! ve güzel kızları,Nasıl kandırdığını' biliyormuydun sen.

Misafir

Turizm işinden anlamayan insanlarla düzgün konuşamayan kapa saba köyden dağdan bayırdan gelmiş insanlar doldu bodrum. Bunlara bir standar getirilmeli belli belgeler düzenlenmeli burada işletme yapacak insanlara belli kriterler getirilmeli. Fırsatçılık mafyacılık yapanları birdaha turizm yapmam hatta o bölgeye girişin yasaklanması gerekir.

Naz

Doğulular öpüyo. Batılılar öpülüyor...

Misafir

türk insanı her sıkışıklığı fırsata dönüştürmesini eskiden beri biliyordu.bu,erdoğan iktidarı ile adeta geleneksellişti.bodrumda kola 28 yl,su 15 tl ,vale 30 tl,tost 50 tl,kahve 16 tl,barbun balığı 155 tl,kalamarın porsiyonu 50 tl imiş.demekki erdoğan,boşuna krizleri fırsata dönüştürün demiyor.memleket, soyan soyana gidiyor.''balık baştan kokar.'' diye, boşuna söylememişler.saygılar.

Pehhh

Hırsızlık resmen fiyatlar

Misafir

Ülkede bu kepazeliğin sebebi işi hariç herşeye maydanoz olan belediyelerdir.fırsatcıların farkında düpedüz hırsızlık.bu konuda kamu oyu oluşmalı.

bu hainler

ya Belediye Nerde ! uyuyor hayret, kola 28'lira felaket hainler. oysa 7'çocuk babası konyalı,calıştığı iş-yerinde.yalan söyleyip ! ve güzel kızları,Nasıl kandırdığını' biliyormuydun sen.

cappadocia

E O ZAMAN, GELECEK YIL TURİZM VE İŞLER KÖTÜ GİDERSE HİÇ KİMSEYE ACIMAYACAKSIN.

Kerim

Bodrum hep cok pahali idi. Surekli birilerine iteliyorlar.

Recep Dombra

Bize bildirin diyor bir de.Kendisi sanki uzayda yaşıyor.

Misafir

AHLAK DEĞERLERİ AYAKLAR ALTINDA.... KAZIK ATTIKCA TURIZM BATACAK HABERLERI YOK. BELEDIYE BU FIRSATCILARA SEYIRCI VE ORTAK ... ZATEN BELEDIYE VE BAŞKANI KESINLIKLE BODRUMU YONETEMIYOR.

Misafir

devlet görevlileri derhal oraya göndermelii

Misafir

yüksek fiyat isteyenleri içeri tıkın nedir la burası yolgeçen hanımı şerefsizlik resmen sakın almayın polisi arayın

BİRAZ SAMİMİ OLUN!..

ALLAH ALLAH ÇOK MU ZOR İKİ MEMURU GÖREVLENDİRİP PLAJLARDA BU TÜR YERLERİ TESPİT ETMEK!..BANA ÇOK BASİT VE SAMİMİYETSİZ BİR ÖNERİ GİBİ GELDİ.

bu hainler

Belediye Nerde ! uyuyor hayret, kola 28'lira felaket hainler. oysa 7'çocuk babası konyalı,calıştığı iş-yerinde.yalan söyleyip ! ve güzel kızları,Nasıl kandırdığını' biliyormuydun sen.

D21

Millet de öyle ahım şahım yerlere gitmesin. Ta İstanbul’dan tatil için yola düşmesini biliyorlar. Kaç sezon hiç iş yapmadılar. Acısını fena çıkaracaklar. Bu söylediğiniz yerde geçen sene şezlong artı kola 10 tl ödedim. Talep çok olursa az bile. Malum tl yüzde 64 değer kaybetmiş.

Yerel secim geliyor diye hukumet sus pus

Tek kelimeyle lanet olsun bu hirsiz sebekelerine..kusura bakmasinlar hukumetinde sucu vardir denetle bu vijdansizlarin mekanini muhurle cehennemin dibine gitsinler

Misafir

5 sene girmesin kimse batsinlar

  • 1