BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,00
ALTIN 2.325,63

BM'den dünya için 'kırmızı alarm' uyarısı

BM Genel Sekreteri Guterres, kriz, milliyetçilik, yabancı düşmanlığı, sosyal eşitsizliğin arttığı dünyayı 2018 yılında yeni tehlikelerin beklediği uyarısını yaptı. Guterres, "Alarm seviyesini kırmızıya çıkarıyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
salhor

16 sene önce Ankara'da Ahmed Davutoğlu hoca bir 45 dakikalık konferans vermiş ve bugünün alt üst olmuş dünyasını tasvir ederken yaklaşık şöyle demişti "Açlık bıçağı kemiğe dayanınca hiçbir sınır tedbiri yetmeyecek ve dünyayı sömüren merhametsiz Batı bu insanların patlattığı sınırlardan gelen hücumlarıyla yaptığı zulümlere pişman olacak" Erdoğan da oradaydı ve sonradan AKP'yi kurunca bir dostuma, "Bu Erdoğan Davutoğlu'nu neden kucaklamıyor?" diye sordum. Arkadaşım, "Ya hu, Davutoğlu onun başdanışmanı" dedi, rahatladım.Memleket için rahatladım. Ama CHP'den yemediğim darbeleri bunlardan yedik âilece.

BRAVO BM...

ABD'YE RAĞMEN BÖYLE BİR BİLDİRİ YAYINLAYABİLEN BM'Yİ KUTLUYORUZ.

Farabi665

Yahudiyi yok edun dunyadan,sorunlarin en az %70 ide yok olur.

Misafir

demek huzuru bozacaklar hazır olun,ses çıkarmayın diye barış mesajı veriyorlar,İNŞALLAH yanılıyorumdur.

Misafir

sende bu ense onda bu para oldukça daha çok şaplak yersin,dünyalılar da bu hırs aç gözlülük,aç gözün elinde para gel de huzur ara

Misafir

BÜTÜN DÜNYA BİR YANA,İSRAİL BİR YANA ONLAR MUTLU OLURSA DÜNYA MUTLU,YOKSA KAN GÖZYAŞI HUZUR YOK

Misafir

Müslümanlar evrensel ölçülere uygun, İslam’ın da emrettiği şekilde hesap verebilir, şeffaf, denetlenebilir ve çoğulcu-katılımcı demokratik yönetim anlayışı kurmayı başaramadığı sürece zorbaların, diktatörlerin din simsarlığıyla kendilerini yönetmesine rıza göstermek zorunda kalacaktır.

Yusuf BEY

Alarmı kırmızıya çıkarana kadar adil olmayı deneseniz. Güçlü olanın haklılığından ziyade haklı olanı dinleyip ona göre karar alsanız dünya cennet olur.

Misafir

KRİZLERİ VE NEFRETİ milliyetçilik, yabancı düşmanlığı, sosyal eşitsizliği CIKARAN BM 5 daimi ülkesi..GÜCLÜ OLAN KARISTIRIR veya SÜKUNET SAGLAR

k.k.k

Çıksın 3.Dünya savaşı da rahatlasın herkes ! Stresten geberecek millet yoksa

  • 1