BIST 9.532
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.490,13

Birleşmiş Milletler'den Türkiye'ye davet!

Reuters haber ajansı son dakika gelişmesini duyurdu. Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Steffan De Mistura, İran, Rusya ve Türkiye'yi Suriye konusunda görüşmek için Cenevre'ye davet etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Lanet olsun BM

Arkadaş gitmeyin yahu... nereye gidiyorsunuz ki ayaklarına çağırmak nedir ???? Ayrıca bu 3 lü zaten yeterince çokta güzel yol haritasına uygun şekilde ilerliyor bunların muhakkak bir nifak sokma çabası var ki çağırıyorlar .. Kaç yıl oldu BM aklınız başınıza yeni mi geldi gelin diyorsunuz... Ne lanet bir şeysiniz ya... Baktınız bu ülkeler Suriyede huzuru sağlayacak hemen akıllarını bulandırmanın derdine düştünüz. Ayrıca Farabi arkadaş güzelde söylemiş, Niçin cenevre ? Siz gelin ayağımıza biz ortak bir kararla toplantı yerini ayarlayıp size şehir ismi veririz iş yapacak olan adam ayağa çağırmaz .!!! Bizde yardım etmek istiyoruz BM olarak gerekeni yapmamız için ne gibi adımlar atmalıyız pozisyonumuz ne olmalı diye söylemelilerdi .. Gerçi bu vakte kadaaarrr... neyse... Bulanıklar işte onca çocuk insan öldürüldü katledildi anca ağızınız açık izlediniz.

Farabi

Niye Cenevreymis? Ankara,Tahran falan var,Baku var,Artik bu Cenevre komedisininde bitmesi lazim.

Ata

Pislikler Ortadoğu'daki onca insanın kanı ellerinde utanmadan Yen'i menfaatlerin peşindeler,Bunların hepsini Ortadoğu'yu konuşmak bir kenara 1000 yıl yakınına bile yaklaştırmayacaksın.

Amin Amin

Aşağılık pislikler karıştıran sizlersiniz İnşallah döktüğünüz döktürdüğünüz kanlar yapmanıza yapışır

Misafir

Cenevre bize lozan dayatmasi olabilir. Bence masaya oturma zamani gelmedi. Pkk devlet kurdurmak istiyorlar. O toplantiya katilmak konuyu muhatap olmak olur

Misafir

ABD ve AB simdide BM kullanarak Rusya Turkiye ve Iran la diyalog kurmaya calisiyorlar Simdiye kadar nerdelerdi ABD ve AB ulkeleri yine birseylerin pesindeler Saygilarimla Kenan Demir

  • 1