BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.526,94

Bir tek cemaatin değil, tüm cemaatlerin mercek altına alınması gerek!

Buradan yola çıkarak, “şayet cemaatler varsa 7-8 bakanlığın bütçesinin toplamından daha fazla pay alan Diyanet İşleri Başkanlığı niçin var?” diye sormak mümkündür.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
has-hüs

bendende katkı olsun .kalkışmanın ikinci günü uldağa geziye çıkmıştım.yaşadığım 2 olay sizi haklı kılacak şekilde yaşadım.KOCA yaylya çıktığımda 200 kişililk sarıklı cübbbeli guruıp ders yaptıklarınıgördüm.BAKACAĞA çıktığımda ise oradaki işletmeyi gene bu sarklı ckara çarşaflı bayanları orman içlerinde saklı olarak çalıştırdıkların aşahit oldum.Kılcal damarlara zaten öylece sızmışlar. dikkat

zeynep

baba sen ayda mı yaşıyorsun? Türkiye burası. 15 temmuzda meydanlara koşan, biz ölümden korkmuyoruz şehit olmaya geldik diyenler, Türkiye İslam'ın son kalesi, düşürtmeyiz diyenler çiçek çocuklar mıydı? Aklınızı başınıza alın artık yahu, vatan bir tane başka yok. Bırakın artık didişmeyi düşman pusuda zayıf anımızı bekliyor, sizin uğraştığınız şeye bakın.

ilker

Tüm cemaatlere ve tarikatlara FETÖ muamelesi yapmak; tüm gazetecilerin NAZLI ILICAK olduğunu iddia etmek gibi bir şey... Tek kelime ile absürt

haklı

bu topraklarda ve dünyada ne kadar sözde allah dostu,şeyh,şıh,kalp gözü açık,v.s varsa alayı islama zarar vermektedir ve insanlar bu''din''zehri ile zehirlenmektedir,yüce yaradan kuranı ve peygamberimizi bizlere rehber olsun diye göndermiş,kuranı ve peygamberimizi doğru anlatan kişilere elbette bişey diyecek halimiz yok fakat tarikatlaşma ve cemaatleşme de sıkıntı var,bugün fetö cemaati deşifre oldu kimbilir belki yarın ötekileri deşifre olucak..

haklı

tek kelime ile muhteşem tespit..

misafir

Bütün cemaatlerin kökü kazınmalı. D.Perinçek ( adam gibi adam be). Bir tek imam hatiplerden oluşan ve Bilalin desteklediği RTE cemaati kalsın geriye.

şy

bugün fetöcüler , yarın mürüdler çıkar hepsi yok edilmeli

misaifr

kafirlerin işine geldiği gibi konuşuyor. cemaatler olmasa sokakta gezemessin okulda ar namus haysiyet şeref mi öğretiliyor.

deniz zaman

Hayati Demir, belli ki iki kelimeyi yanyana getiremeyen cahil ve dahi ihbarcısın

HAYATİ DEMİR

PROVAKASYON YAPIYORSUN.YOKSA SEN DE FETÖCÜ MÜSÜN.ŞİMDİ SIRASI MI BE CAHİL ADAM HEDEF SAPTIRMA SENİ DE İHBAR ETMEK LAZIM.

Misafir

ATATÜRK'ÜN NASIL BİR LİDER OLDUĞUNU HERKES ANLASIN.DÜNYA LİDERİ ATATÜRK'ÜN TEKKE VE ZAVİYELERİN NASIL ZARARLI BİR YAPILANMA OLDUĞU İÇİN KAPATMIŞTIR.

baltacı

O zaman Ak Partiye kim oy verecek üle?? Binmiş cemaatların üstüne gidiyor işte barabar bu yollarda..

Bünyamin Mert

Menzil mercek altında sen merak etme. Menzilden bir sürü insan şehit oldu 15 Temmuz'da. Sizin dahil olduğunuz topluluktan (cemaatten) kaç kişi şehit oldu?

murat

cemaate ne gerek var allahu teala bize kuran gonderdi oyle olsaydi cemaatci gonderirdi kurani takip edin gerisi bos o adamda sizin benim gibi birisi ama oylebi inaniyorlar boyle adamlara ol dese hepsi olecek.direk allaha bagli olun seyh cemaat falan hikaye bunlar ve tehlikeliler

kaan çakan

fetö terör örgütü ile cemaatleri karıştırmayalım duran efendi

ALİ HANTUMANLI

Doğru söze. ne denir'ki.Artık.cemaatler.Okul,hastane,market.turizm,umre ve hac işleriyle ilgilenmesinler.

Misafir

sanki sana ölümü yıka diyor

Erol Baron

Yazar haklı. Ülkeye gram faydası olmayan cemaatçilik te dahil, her türlü guruplaşmanın altından menfaatçilik çıkıyor.

DURUM GERÇEKTEN KARANLIK

CEM AAT DEYİNCE KORKACAKSIN,TEKKELER MEKKELER HEPSİ TEHLİKELİ,BU KADAR ÇOK İMAM HATİP OKULU DA ZİRA,NORMAL OKUL KALMADI MEMLEKETTE.İSTEDİĞİN KADAR AYIKLA YA DA MIŞ GİBİ YAP OLMAZ THY DE NORMAL MEMURLARIN İŞİNE SON VERİLMİŞ,FIRSATTAN İSTİFADE ETMELER BAŞLADI BİLE.

Misafir

Cemaat, cuma, cami, mecma', dini nitelikli kelimelerdir. Dine karşıysanız devam edin.

OSMAN OGUZ GÜLNAR

sayın yazar DİYANETİN BU İŞTE DAHA AKTİF OLMASINI İSTİYOR,DİYANET TAFINDANDAN MUTLAKA DENETLENMELİ

ali

ataist cemaatinden olunca sorun yok dimi dinci olması sorun.sizin niyetiniz belli.aklınız sıra reisi kafalayıp bütün cemaatleri tasfiye etme derdindesiniz.doğu perinçek denen zevat boşa konuşmuyor.

kemal kömürcü

sende alevi bektaşi cemaatindensin galiba senide bi araştırsınlar

Misafir

kim? Mustafa kamal mi? Ataturkcu gecinen bazi sahtekarlarmi? Gercek Muslumanlar pek boylesi islere karismadigindan hep birileri Islami kotu yonde kullanip milleti kandiriyorlar iste. TV lerde cesit cesit imamlar,baska baska seyler anlatiyor insanlara.Millet hangisine inansin? Amma,ben Cubbeli yi dogru goruyorum simdiye kadar.Allah bilir tabiki

kürşad

onlar olazsa ölünü yıkayacak hoca bulunmazdı efendi....