BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91

Bir Lider Nasıl Yalnız Bırakılır!?

Cumhurbaşkanı bu tipleri gördükçe “yalnız olduğumu biliyorum” diyor!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

yalnız değilsin!!!haala dün fetöye inanlar gibi ,bu devletin ekonomik, sosyal,kutuplaşmaya doğru gidişatını göre göre, yüzde35 şak şakçın mevcut. onlarda birgün fetönün içyüzü gibi duvara toslayacaktır.

y;val;

Liderine destek verib koruya bilmeyen milletlerin durumu belli///

Komünist Genç

TÜSİAD isyanda!..................... Yargı bağımsızlığının bulunmadığı, mülkiyet hakkının tehlikede olduğu rejimler kapitalist sistemin talep ettiği istikrar ve güveni sağlayamazlar. ........

BenDeYalnızım

Türkiye yalnız kalmış siz cumhurbaşkanının derdine düşmüşsünüz.

ahmet

(devamı)Cumhurbaşkanımız çok iyi niyetli bunları söylüyor ama etrafında ona 'danışmanlık' yapmak için yer işgal edenler kendisini doğru bilgilendirmiyorlar diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili ikinci dünya savaşı öncesi Almanya, halihazırda Çin örnekleri incelenebilir.

Ahmet

Bence sayın Cumhurbaşkanımızı sizin gibi her söylediğini alkışlayan ve hiçbir zaman yanılabileceği noktaları göstermeyenler yanlız bırakıyor. Faize karşı olmasını çok doğru buluyorum ama az faiz çok faizden daha mı az günah. Kaldı ki halihazırdaki ekonomik sistemin diğer parametrelerini değiştirmeden faizi düşürelim demek zarardan başka birşey getirmiyor. Tüm dünya üzerimize ekonomik silahlarıyla saldırırken onlara karşı daha temkinli olmak gerekmezmi. Benim görüşüme göre Merkez bankası millileşmeli ve faizsiz para üretmeli. ancak diğer unsurlardan bağımsız faizle oynamak sadece Türk lirasını döviz karşısında değersiz kılıyor ve yatırımcı TL ye daha ucuza ulaşsa bile, üretime dönüşmeyen bir tüketim ancak enflasyon ve sonunda develüasyon yaratıyor.

Serra Erdoğan

Gayet yerinde bir yazı olmuş..kaleminize kuvvet mustafa bey Allah'ı tanıyan zindada dahi olsa bahtiyardır. Onu unutan saraylarda dahi olsa bedbahttır.

Misafir

Sayın Cumhur Başkanımızı hiçbir zaman yalınız bırakmayız ölünceye kadar yanındayız.

  • 1