BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Binali Yıldırım'dan son dakika Abdullah Gül açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Moldova ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Yıldırım, Abdullah Gül'ün 2019'da aday olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
ACULLUK

ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASINI KENDİ YAPABİLİR VE YAPTIDA NETEKİM,??

Hakkı ARAR

Öncelikle belirtelim ki; Cumhurbaşkanlığı makamında bile RTE'nin gölgesinde kalmış biri aday olup RTE ile rekabet edemez. İkinci olarak da 16 Nisanda seçmen hayır demiştir, amma ve lakin YSK sandıkta hokus fokus yaparak evet çıkartmıştır, kanaatindeyim.

TERSİNİSÖYLEMEK !!!

BENDE GENELDE MAKAMLAR AKP DE İKRAM EDİLİR DİYE BİLİYORUM.!OLMADI GERİ ALINIR,KARIŞTIRMASAK.SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ AYRICA,

AÇIKLAMA DİYORUZ,YAPIN.

TOPBAŞIN DAMADI SALIVERİLMİŞ,ONUNLA DA İLKGİLİ BİR AÇIKLAMANIZ OLACAK MI???

kamil

SEn önce Kadir Topbaşın damadı ünlü FETÖ cü Faruk kavurmacı cezaevinden nasıl tahliye oldu onu söyle, 15 temmuzda ilk sokağa çıkanlardanım bir çok insanın şahadete ulaştığını gözlerimle gördüm. Amaaaaa bir daha çıkarmıyım tankların önüne.... hayır asla.

asla

Sen önce Kadir Topbaşın damadı ünlü FETÖ cü Faruk kavurmacı cezaevinden nasıl tahliye oldu onu söyle, 15 temmuzda ilk sokağa çıkanlardanım bir çok insanın şahadete ulaştığını gözlerimle gördüm. Amaaaaa bir daha çıkarmıyım tankların önüne.... hayır asla.

Misafir

Hayırcısı ile evetçisiyle her Türk vatandaşı bu ülkenin öz be öz evladıdır!Ayrımcılık yapmak sadece huzur bozar.Yüzde kırk dokuzu yok sayamazsınız...

ww

A.gül ve akp mhalifleri. akp ye ymncaklarına kursunlar muhafazakar bir parti. yüzbinleri geçti temmuz çılgınlığından ötürü tutuklanan sayısı:bunca zulüm ve zillet varken. kursunlar bir muhafazakar parti sen yoluna ben yoluma misali olsun

kundemacı

Bu siyasiler açıklama yaparken hiç arkalarına veya aynaya bakmazlar mı? "birinin başkasına makam ikramı çok da demokrasiye uyan bir şey değil" ne kadar güzel bir cümle ancak size "Başbakan nasıl oldunuz?" sorulsa ne cevap verirsiniz?

  • 1