BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.480,32

Binali Yıldırım'dan Singapur dönüşü her satırı olay açıklamalar

Başbakan Binali Yıldırım'dan Uzak Doğu seyahati dönüşü bomba açıklamalar. İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın da aralarında bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım'ın açıklamalarının detayları haberimizde.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

PARLAMENTER SİSTEM RAFA KALDIRILDI....DEVLET ERDOĞAN EKSENİNDE YENİDEN YAPILANDIRILIYOR

Misafir

Abdülhamit'in istibdat yönetimini dahi aratır............ Yeni KHK ile tutukluluk süresi üst sınırı 5 yıldan 7 yıla çıkarıldı.

Misafir

Hükümet birazcık ta halkın dilek ve temennilerini dinlese!

Misafir

Devleti Yönettiklerini sanıyorlar,Şakşakcılerı bol olduğı için her şeyin yolunda gittiyine iniyorlar probilemleri cidiye bile almıyorlar basit şeylere gülüyorlar.....Söyleyen yok kı Ülkenin yarısı şu yada bu sebepten mutsuz...

veli

yaşanan haksızlık ve hukuksuzluklar bunların umurunda değil bunlar gününü gün ediyor inşallah siyası sonları yakındır

mevhibe inal

Biraz aklınız varsa Türkiye'yi, İslam'ı temsil ettiğinizi söylüyorsanız, BİLHASSA BU GÜNLERDE Gösterişten, Aşırılıktan, Kibirden, Saygısızlıktan uzak durun. Yok birbirinizden farkınız dedirmeyin. Farkınız Olsun!

kimmiş

yok hükmünde bir başbakan

Misafir

Pardon oğlu 2006 yılında AKP’lilerin her şehit cenazesinde ‘yuhalandığı’ bir dönemde gönüllü olarak Birleşmiş Milletler Barış Gücü-UNIFIL komutasında görev yapan TCG Gaziantep Firkatey’ninde, Lübnan açıklarında askerlik gibi bişey yapmış.

Misafir

Oooh ne güzel.Sadece Hollandayla ortak iş yapan onlarca gemim,şirketim olsun,oğlum askere gideceğine kumarhanelerde sabahlasın ben de başbakan olayım.Kılıçdarın atletinden bahsedip haber yaptırayım.negzl negzl.

Misafir

Yandaşlarla birlikte bu fakir milletin parasıyla ülke dışına çıkılmış meral akşenerle ilgili soruya gelince meral akşener hiç boşuna yırtınmasın ya içeri atılır içeri atılmazsa seçimleri yüzde doksan kazansa dahi akp iktidarı devretmez adamlar ikdidar elden giderse ne olacağını çok iyi biliyor hiç bi muhalafet partisi umutlanmasın bunlar seçim kaybetmez sandıkta dubarayla yine kazandı gösterirler kaybetmiş olsa dahi devretmezler iptal ederler iç savaş çıkarırlar kendi bekaları milletin devletin bekasından öncedir bu böyle biline.

Misafir

Allaam tiplere bak...

Misafir

Yandaşı yanıbaşında.

Misafir

başbakanın sürekli sağ tarafında dur, her yazında iktidarı yıka yağla, sonuç hala bi vekillik bile yok, ayıptır bee

Misafir

BAŞBAKAN KONU MANKENİDİR.ÖNEMLİ KONULARDAKİ SORULARA ERDOĞANA SORMADAN CEVAP VEREMEZ.ONUN İÇİN TOP DOLAŞTIRIR,ŞUT ATMAZ.

Farklı Bakış

Bir kişi bu kadar pot kırıp konuşan biri olamaz. Barzaniyi tanımaz mış. YA ANKARA DA KÜRT BAYRAĞINI ASTIRIP TÖRENLE KARŞILAYAN KİMDİ. Bunlar milleti uyutmak için kahramanlık türküleri söylüyor. Ege denizinde adaları Yunanlılara verdiler, Güney de Kürt devleti kurulmasına yeşil ışık yaktılar ama millete hava atıyorlar.

Misafir

Kusura bakmasınlar ama artık bunları dinleyen fazla kimse kalmadı ülkede.

Mehmet Darendeli

25 milyar bütçe açığı var mevduat faizş%15 lerde akp halkı uyutmaya devam etsin 2019 halk size gereken cevabı misliyle verecek

Balaban Beyi

ÇELİŞKİ...ÇELİŞKİ..ÇELİŞKİ... AKP siyasetinin BİR NUMARALI AKTÖRÜ maalesef..!! Peki bu devletten saymadığın Barzaniyi TÜRKİYEDE NİYE DEVLET TÖRENİYLE KARŞILADI... Millet meclisinde AKP liler, koro halinde " TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR " diye tempo tuttunuz..

Misafir

binali nin açıklamaları eveleme gevelemeden ibaret olmuş.akp siyaseti bitmiş.belden aşağı sokak siyaseti yapıyorlar.vatandaşa verebilecek hiçbir şeyleri yok; donla, atletle uğraşıyorlar.meral hanım ve kılıçdaroğlu ile chp ile uğraşmaları kendilerine ciddi rakip olduklarından.ancak bunu sokak siyaseti, sokak dedikoduları olarak yürütüyorlar.tıkandıkları besbelli.karpuz gibi bölünmeye başlayan akp deki kokuşmuşluk net olarak su yüzüne çıkmıştır.akp nin yeni mevkilere getirmek istediklerinin eskilerde bir farkı yok.zaten akp silme dalavericilerle dolu.ha ali gitmiş, ha veli gelmiş.sonuç değişmez.

vatandaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kuzey Irak'taki referandumun 'savaş sebebi' sayılmasıyla ilgili açıklamasının sorulduğu Yıldırım'ın yanıtı net oldu: "Savaş kiminle kimin arasında olur? Savaş devletle devlet arasında olur. Biz bunları devlet olarak tanımıyoruz." demiş KARGALAR BİLE GÜLER... SİYASİ VE EKONOMİK OLARAK TANI HER TÜRLÜ BAĞLAYICI ANLAŞMALARI YAP.... ONDAN SONRA AA ONLAR DEVLETMİ... SAVAŞLAR DEVLETLER ARASINDA OLUR DE... DUA EDİNDE BUNLARI YİYEN SEÇMENİNİZ VAR

vatansever

işsizlik hala bitmedi neden bitirmiyorsunuz milletin çocukları işsiz iş verin

vatansever

işsizlik hala bitmedi neden bitirmiyorsunuz milletin çocukları işsiz iş verin

vatansever

işsizlik hala bitmedi neden bitirmiyorsunuz milletin çocukları işsiz iş verin

  • 1